پاسخ : ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
ظاهر ساستتون اصلا در شان سایتی با این تعداد کاربر نیست. خیلی سنگین و ضایع است.
هیچ کدوم از منوها هم کار نمیکنه
امکانات نسخه جدید رو هم ممنون میشم اگر بگید
اگر مدت زمان تسویه حساب کم کنین خیلی بهنره الا ن پیلاین روزی 10بار داره تسویه میکنه شمام روزی چند بار تسویه کنید دیگه؟
دوستان من یه مشکل اساسی دارم که نمیدونم مشکل از طرف هاستینگ هست یا jaypal ...
من از namecheap هاست دارم ...و اسکریپت سایتم freer هست ...ارورهای زیادی از پلاگین jaypal دریافت میکنم (فایل ارور هر ماه حجمش 3 4 گیگ میشه که مجبورم هر چند وقت یبار پاکش کنم ...)
چند خط از متن ارورو میزارم :
نقل قول:
[23-Apr-2013 04:41:59 America/New_York] PHP Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to 130.185.73.20:80 (Connection timed out) in /home/user/public_html/DOMAIN/plugins/jaypalpaypaad.php on line 23 [23-Apr-2013 04:41:59 America/New_York] PHP Warning: fputs() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/user/public_html/DOMAIN/plugins/jaypalpaypaad.php on line 24 [23-Apr-2013 04:41:59 America/New_York] PHP Warning: fputs() expects parameter 1 to be resource, boolean
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه ...
سلام دوستان jaypal خوبه ازش استفاده کنم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil0
سلام دوستان jaypal خوبه ازش استفاده کنم ؟
اگر پست های این تاپیک رو بخونید مزایا و معایبش رو متوجه میشید ...بستگی داره اولویت شما چی باشه ...
از نظر تصویه کارت به کارت رو با فاصله 24ساعت و شبا رو با فاصله 48ساعت انجام میدن .
از نظر کارمزد برای درگاه واسطه 2.4 میگیرن و برای درگاه اختصاصی 3.4 درصد ...
از نظر پشتیبانی ضعیف هستن ...
در کل من تو این چند ماهی که دارم با جی پال کار میکنم تاحالا به فکر عوض کردن درگاه نیوفتادم و راضیم ..فقط پشتیبانیشون درست شه و یه درگاه هم اضافه کنن عالی میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
من از namecheap هاست دارم ...و اسکریپت سایتم freer هست ...ارورهای زیادی از پلاگین jaypal دریافت میکنم (فایل ارور هر ماه حجمش 3 4 گیگ میشه که مجبورم هر چند وقت یبار پاکش کنم ...)
با سلام خدمت شما،
طبق خطایی که اعلام کردید، اتصال به سایت jaypal.ir از سایت شما در برخی از مواقع انجام نمی شود.
ب همین دلیل فانکشنهای fsockopen() و fputs() به درستی عمل نمی کنند
در نسخه جدید، هم CURL موجود می باشد و هم fsock. که شما میتوانید از هر کدام که بهتر عمل می کنند استفاده نمایید.
موفق باشید
Re: ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
این مشکل ناشی از عدم اتصال به سرور جی پاله که دلیلشم به احتمال زیاد پایداری بیش از حد شبکه اینترنت کشوره چون سرور جی پال تو ایرانه ممکنه این مشکل پیش بیاد. بهترین راه حل چند بار تلاش مجدد در یک حلقه با فاصله زمانی چند ثانیه ای هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
با سلام خدمت شما کاربر گرامی،
1.کارمزد پایه همان کارمزد ثابت است؛ برای درگاه اختصاصی 3.2درصد در نظر گرفته شده و برای درگاه واسطه 2.2درصد (که این قیمت ها با احتساب 5درصد مالیات بر ارزش افزوده می باشد)
این کارمزد بر روی بانک هایی که کارمزد نمیگیرند به همین نرخ محاسبه می شود؛ ولی در صورتی که بانکی 1درصد از ما کارمزد بگیرد، 1درصد کارمزد به کارمزد پایه و یا ثابت اضافه خواهد شد
2.هنوز از سمت بانک سامان اعلام نشده است (به زودی اطلاع رسانی خواهد شد)
3.بله
پس از reversion شدن درگاه های بانکی برای چند بانکی شدن و اعمال سیستم جدید، از طریق ایمیل به تمامی کاربران اطلاع رسانی خواهد شد
همچنین مدتی (حد اقل یک هفته) در نظر گرفته میشود تا فروشگاه ها از نسخه قبلی به نسخه جدید کوچ کنند
کاربران گرامی نگران هیچ چیز نباشند، زیرا برنامه نویسی برای اتصال، پایدار تر و ساده تر خواهد شد.
با تشکر از صبر و بردباری شما
اگر مدت زمان تسویه حساب کم کنین خیلی بهنره الا ن پیلاین روزی 10بار داره تسویه میکنه شمام روزی چند بار تسویه کنید دیگه؟
فقط درگاه پرداخت امن پاسارگاد دارید؟ طول میکشه تا لود بشه جالب نیست اصلا...