پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارت و محصولات مجازی Card Store
[QUOTE=mahmood.ariaee;1388750]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tphp.ir
دوست عزیز من پ خ از شما ندیدم که کاری انجام بدم . در پیام های گفتم پ خ بدید
- - - Updated - - -
دوست عزیز اگه به ایمیلتون نگاه کنید چند تا پیام دادم ما دیگه نمیدونیم چه جور پ خ بدیدم.
دوست عزیز منظور از پ خ = پیام خصوصی در wht
دوباره مشخصات براتون پ خ تو انجمن شد. من خسته نیستم
- - - Updated - - -
[QUOTE=tphp.ir;1389015]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahmood.ariaee
دوست عزیز منظور از پ خ = پیام خصوصی در wht
جناب واقعا که ما میگیم کارمون گیره مشکلمون رو حل کن .این بود پشتیبانی اگه نمیتونی کار ما رو راه بندازی بگین تا یه فکر دیگه بکنیم.
[QUOTE=mahmood.ariaee;1389096]دوباره مشخصات براتون پ خ تو انجمن شد. من خسته نیستم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tphp.ir
جناب واقعا که ما میگیم کارمون گیره مشکلمون رو حل کن .این بود پشتیبانی اگه نمیتونی کار ما رو راه بندازی بگین تا یه فکر دیگه بکنیم.
دوست عزیز شما یوزر پسورد ادمینی یادتون رفته . اگه با نصب مجدد مشکلی ندارید تا نصب کنیم
برادرم نصب کن اشکال نداره فقط نصب کن ببینم میتونی زود این کار رو انجام بدی . ولی یادت نره رو سایت 2 دوم هم که آدرسش رو دادم نصب کن و تنظیمات smtp رو انجام بده.
- - - Updated - - -
[QUOTE=tphp.ir;1389608]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahmood.ariaee
دوباره مشخصات براتون پ خ تو انجمن شد. من خسته نیستم
- - - Updated - - -
دوست عزیز شما یوزر پسورد ادمینی یادتون رفته . اگه با نصب مجدد مشکلی ندارید تا نصب کنیم
برادرم نصب کن اشکال نداره فقط نصب کن ببینم میتونی زود این کار رو انجام بدی . ولی یادت نره رو سایت 2 دوم هم که آدرسش رو دادم نصب کن و تنظیمات smtp رو انجام بده.
- - - Updated - - -
همچنان مشکلمون پابرجاست .پشتیبانی واقعا ضعیفه. دیگه داریم از خرید کارت استور پشیمان میشیم.
[QUOTE=mahmood.ariaee;1389669]برادرم نصب کن اشکال نداره فقط نصب کن ببینم میتونی زود این کار رو انجام بدی . ولی یادت نره رو سایت 2 دوم هم که آدرسش رو دادم نصب کن و تنظیمات smtp رو انجام بده.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tphp.ir
- - - Updated - - -
همچنان مشکلمون پابرجاست .پشتیبانی واقعا ضعیفه. دیگه داریم از خرید کارت استور پشیمان میشیم.
دوست عزیز ما فقط پشتیبان شما یک نفر نیستیم که هر موقع شما ب مشکل بخوردید ما در همون ثانیه رفع کنیم
اسکریپت دوباره براتون نصب شد. smtp هم انجام شد
سلام
دوستان عزیز عنایت فرمائید لطفاً مکالمات پشتیبانی را در سایت فروشنده انجام دهید و بی دلیل این تاپیک را بالا نیاورید. بدیهی است در صورت تکرار مجدد ، ناچار به برخورد هستیم !
پیشتیبانی سرویسها ارتباطی به انجمن ندارد.
[QUOTE=tphp.ir;1390493]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahmood.ariaee
- - - Updated - - -
دوست عزیز ما فقط پشتیبان شما یک نفر نیستیم که هر موقع شما ب مشکل بخوردید ما در همون ثانیه رفع کنیم
اسکریپت دوباره براتون نصب شد. smtp هم انجام شد
برادر عزیز
-- چند روزی میشد که درخواست پشتیبانی داده بودیم نه همون ثانیه .اما کم کاری از شماست .
-- در ضمن قانونی که خودتون در ورژن 3 اجرا کردین و باید بهش پایبند باشید.
و در آخر بابت نصب مجدد تشکر میکنم.
دوستان در ورژن جدید پنل کاربری در نظر گرفته شده
کسانی که امکانات خاصی مد نظر دارند اعلام کنند
موفق و پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tphp.ir
دوستان در ورژن جدید پنل کاربری در نظر گرفته شده
کسانی که امکانات خاصی مد نظر دارند اعلام کنند
موفق و پیروز باشید
سلام خسته نباشید
کی آماده میشه ورژن جدید ؟ تاریخ میتونید بدید
با سلام
امروز اومدم سایتم رو باز کنم دیدم اصلا بالا نمیاد وصفحه سایت سفیده نمیدونم علت چیه به هیچ تنظیمی هم دست نزدم. لطفا کمک کارت استور چرا بالا نمیاد.