سلام آقای اصغرپور
کاش اینقدر که ساپورت توی این فاروم براتون مهم بود، ساپورت تیکت هم براتون اهمیت داشت، من دیشب ساعت 10:30 تیکت زدم شما بعد از اون اینجا حاظر بودید و نشون میده که آنلاین بودید، ولی تیکت هنوز بدون پاسخه.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام آقای اصغرپور
کاش اینقدر که ساپورت توی این فاروم براتون مهم بود، ساپورت تیکت هم براتون اهمیت داشت، من دیشب ساعت 10:30 تیکت زدم شما بعد از اون اینجا حاظر بودید و نشون میده که آنلاین بودید، ولی تیکت هنوز بدون پاسخه.
به نظرم فكر كنم بيشتر تيكت هاي پشتيباني رو جواب ميدن دست تنهان
آقا يه تنظيم كني به اين سفارش هاي جديد هم ترتيب اثر بدي ممنون ميشم منتظر سرور هستم
ممنون
خدا رو شکر که تیکت شما رو بموقع پاسخ دادن، باعث خوشحالیه.
من به این دلیل میگم دیر پاسخ داده میشه، چون دیر پاسخ داده میشه. این تیکت من:
http://www.upload.tehran98.com/img1/...e9jtc0zsir.jpg
سلام
مشکل اقای سلطانی برای این دیر جواب داده شده چون داشتم منتقلتون میکردم روی هارد خلوت تر
این فر ایند تا همین الان داشت طول میکشید
و همین الان تموم شد وی پی اس روشن شد و تیکت شما جواب داده شد
کلیه کسانی که میگن سخت افزار مشکل داره روی سرور قبلی ما بودند
توی صفحه قبل هم گفتم سفارش بدید ایپی سرور قبلیتون رو بدید به من
من بهتون ۳۰ روز برگشت وچه تضمین میدم اگر مشکلی بود توی سرور پولتون رو تا ۳۰ روز کامل برگشت میدم
این راه برای اثبات کیفیت هست
روزی بالای ۷۰ تا تیکت میاد و بنده باید به تنهایی به همه رسیدگی کنم
بعضی ساعات خواسته یا نا خواسته تاخیر بوجود میاد
موفق باشید
من سروری برای دانلود از ایشون خریدم خیلی راضی هستم هم از سرعت هم آپ تایم
یه بار هم مشکلی پیش اومد که یه روزه حل شد.
در کل راضی هستم از سروری که تهیه کردم.
ولی توصیه می کنم یکی دو نفر رو به مجموعشون اضافه کنن برای راه انداختن کار مشتری
با احترام
هرچه سرویس مناسب تری بدین به همون میزان تعداد تیکت هم کمتر میشه !
اگه میگین تیکت زیاد میاد پس 100% یه جای کار مشکل داره .
حالا به هر دلیلی وقتی تعداد تیکت زیاده این اصلا به مشتری ربطی نداره که شما دست تنها هستین و این مشکل شماست همونجوریکه مشکلات شخصی مشتری به شما ربطی نداره و مشکل مشتری هست !
پس خوبه که مشکلای خودمونو خودمون حل کنیم نه اینکه از دیگران انتظار داشته باشیم درکشونو ببرن بالا .
با توجه به ۱۲۰۰ تا مشتری ما و ۸۰۰ تا سرویس وی پی اسنقل قول:
هرچه سرویس مناسب تری بدین به همون میزان تعداد تیکت هم کمتر میشه !
اگه میگین تیکت زیاد میاد پس 100% یه جای کار مشکل داره .
حالا به هر دلیلی وقتی تعداد تیکت زیاده این اصلا به مشتری ربطی نداره که شما دست تنها هستین و این مشکل شماست همونجوریکه مشکلات شخصی مشتری به شما ربطی نداره و مشکل مشتری هست !
پس خوبه که مشکلای خودمونو خودمون حل کنیم نه اینکه از دیگران انتظار داشته باشیم درکشونو ببرن بالا .
این تیکت ها عادی هست
مشکل خواه یا نا خواه بوجود میاد
بشتر وقت ها خود مشتری مشکل ایجاد میکنه
۴۰ درصد تیکت ها برای خریداری سرویس هست
به نظر من تعداد تیکت های بالا میزان محبوبیت رو نشون میده نه مشکل دار بودن مارو
به هرحال موفق باشید
ممنونم، درسته سرور درحال حاضر بخوبی کار میکنه.
فقط خوب متوجه قضیه انتقال و ... نشدم، یعنی الآن ما منتقل شدیم روی سرور جدید و از این به بعد مسلما دیگه مشکل سرعت نخواهیم داشت؟ اگه سرورای قبلی مورد داشته و شما میدونستید، ای کاش دفعه قبل که تیکت زده بودم همین انتقال رو انجام میدادید.
در مورد تیکت هم مسلما شما حجم کارتون بالاست، و این نشونه خوبی هست. ولی طبیعیه که شما سرور رو بهمراه پشتیبانیش میفروشید، و تو همچین حجمی از کار خیلی منطقیه حداقل یک نفر رو بزارید برای پشتیبانی و جواب دادن تیکتها و ... . طوری بشه که ما بگیم ایشالا بیشتر شه، نه اینکه دعا کنیم همه مشتریا برن سرتون خلوت شه :-p
بهرحال مرسی بخاطر پاسختون، و اینکه امیدوارم همیشه موفق باشید و سرورتون همینطوری باقی بمونه.