-
پاسخ : نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟
با سلام حساب من غیر فعال شده و تو حسابم پول هست میخواستم ببینم تکلیف چیه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MOJTABA005
با سلام حساب من غیر فعال شده و تو حسابم پول هست میخواستم ببینم تکلیف چیه ؟
با تلفن های درج شده در وب سایت تماس بگیرید و علت غیر فعال سازی حساب را جویا شوید
- - - Updated - - -
باسلام
احتراما به استحضار پذیرندگان گرامی میرساند که درگاه های اختصاصی بانک سامان که طی 6 ماه گذشته ,هیچ تراکنش موفقی نداشته اند تا تاریخ 1393/08/25 غیرفعال خواهند شد و درگاه های این پذیرندگان به درگاه مستقیم عادی بانک ملت سوییچ می گردد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
با تلفن های درج شده در وب سایت تماس بگیرید و علت غیر فعال سازی حساب را جویا شوید
- - - Updated - - -
باسلام
احتراما به استحضار پذیرندگان گرامی میرساند که درگاه های اختصاصی بانک سامان که طی 6 ماه گذشته ,هیچ تراکنش موفقی نداشته اند تا تاریخ 1393/08/25 غیرفعال خواهند شد و درگاه های این پذیرندگان به درگاه مستقیم عادی بانک ملت سوییچ می گردد.
درود
درگاه سامان مشکل دار شده کی این مشکل حل میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xphost
درود
درگاه سامان مشکل دار شده کی این مشکل حل میشه؟
سلام
در حال حاضر درگاه سامان مشکلی ندارد .
-
میشه گفت یکی از بهتریناست !
اما خب در رابطه با whmcs به من کمکی نکردند و خود بنده هم هنوز مشکل دارم !
( میدونم که مسئولیتی و وظیفه ای ندارند در این رابط اما خب ... ) !
در کل عالیه از همه درگاه ها بهتره !
به امید پیشرفت روزافزون!
-
سلام
آقا ممنون از سایت خوبتون
آقا من خیلی راضیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zdesign
میشه گفت یکی از بهتریناست !
در کل عالیه از همه درگاه ها بهتره !
به امید پیشرفت روزافزون!
لطفا بفرمایید در مورد whmcs چه مشکلی دارید تا راهنمایتون کنم سپاس
- - - Updated - - -
پذیرنده گرامی, امکان ثبت درخواست تسویه خودکار نیز به سیستم اضافه شد لذا از این پس میتوانید با استفاده از این گزینه" نسبت به ثبت تنظیمات تسویه حساب اقدام فرمایید
برای فعال یا غیر فعال سازی این امکان به منوی" تنظیمات درگاه پرداخت یا منوی امکانات ویژه مراجعه نمایید.
توضیحات :
- در صورت فعال کردن این سرویس,هر 24 ساعت یک بار سیستم به صورت اتومات موجودی شما را به حساب بانکی معرفی شده منتقل خواهد کرد در صورت تعیین سقف موجودی, فقط در صورتی درخواست شما عمل خواهد کرد که موجودی شما بیش از سقف تعیین شده باشد .
- هزینه این سرویس " 500 تومان می باشد که در صورت فعال سازی از حساب شما کسر خواهد شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
پذیرنده گرامی, امکان ثبت درخواست تسویه خودکار نیز به سیستم اضافه شد لذا از این پس میتوانید با استفاده از این گزینه" نسبت به
ثبت تنظیمات تسویه حساب اقدام فرمایید
برای فعال یا غیر فعال سازی این امکان به منوی" تنظیمات درگاه پرداخت یا منوی امکانات ویژه مراجعه نمایید.
توضیحات :
- در صورت فعال کردن این سرویس,هر 24 ساعت یک بار سیستم به صورت اتومات موجودی شما را به حساب بانکی معرفی شده منتقل خواهد کرد در صورت تعیین سقف موجودی, فقط در صورتی درخواست شما عمل خواهد کرد که موجودی شما بیش از سقف تعیین شده باشد .
- هزینه این سرویس " 500 تومان می باشد که در صورت فعال سازی از حساب شما کسر خواهد شد.
امکان بسیار عالی هست و قطعا در آینده ازاین امکان استفاده میکنم ...
جهان پی از همه نظر عالی هست اما متعصفانه مسیر پیشرفت رو داره به سرعت متوسط طی میکنه .. اگه پیشرفت جهان پی از اینیک ه هست بیشتر بشه قطعا میتونه بهترین سیستم در کوتاه ترین مدت بشه ...
----------------------------------
کمبود های جهان پی از نظر من :
1 - کمبود پلاگین ها (مثلا من حدودا 1 ماه هست درخاوست اسکریپت دانلود در ازای پرداخت دارم که قرار است برسی بشه و طراحی و بر روی سایت قرار بگیره)
2 - عدم امکان اعمال تغیرات در درگاه اختصاصی (4 ماهه منتظرم سیتسم این امکان ازافه بشه بهش که بتونم لوگومو تغیر بدم)
3 - و چند مورد ریز دیگر که بهتره رفع بشه (توجه به جزئیات شگفتی می آفریند)
با تشکر
-
والا الان هم که فقط هر سرویس که میسازه برای فعال سازیش پول میگیره
- - - Updated - - -
اینطوری بخواید پیش برید همه کاربراتون رو از دست میدید چون خیلی از سرویس ها تمام قابلیت ها رو رایگان میده. من هم که میشناسید میتونید چک کنید در عرض چند وقت براتون تراکنش داشتم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
امکان بسیار عالی هست و قطعا در آینده ازاین امکان استفاده میکنم ...
جهان پی از همه نظر عالی هست اما متعصفانه مسیر پیشرفت رو داره به سرعت متوسط طی میکنه .. اگه پیشرفت جهان پی از اینیک ه هست بیشتر بشه قطعا میتونه بهترین سیستم در کوتاه ترین مدت بشه ...
----------------------------------
کمبود های جهان پی از نظر من :
1 - کمبود پلاگین ها (مثلا من حدودا 1 ماه هست درخاوست اسکریپت دانلود در ازای پرداخت دارم که قرار است برسی بشه و طراحی و بر روی سایت قرار بگیره)
2 - عدم امکان اعمال تغیرات در درگاه اختصاصی (4 ماهه منتظرم سیتسم این امکان ازافه بشه بهش که بتونم لوگومو تغیر بدم)
3 - و چند مورد ریز دیگر که بهتره رفع بشه (توجه به جزئیات شگفتی می آفریند)
با تشکر
سلام
پلاگین دانلود به ازای پرداخت طراحی شده و بعد از تایید برنامه نویس منتشر خواهد شد
تغییرات درگاه های اختصاصی توسط شرکت سامان کیش بوده و به دلیل درخواست های بالا, این امکان فعلا وجود ندارد.
در مورد گزینه برای بنده پ .خ کنید :)
سپاس
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrangta
والا الان هم که فقط هر سرویس که میسازه برای فعال سازیش پول میگیره
- - - Updated - - -
اینطوری بخواید پیش برید همه کاربراتون رو از دست میدید چون خیلی از سرویس ها تمام قابلیت ها رو رایگان میده. من هم که میشناسید میتونید چک کنید در عرض چند وقت براتون تراکنش داشتم
سلام
دوتا سروس در حال حاضر در جهان پی کارمزد دارد
1- درگاه اختصاصی" اینکه برای درگاه اختصاصی هزینه دریافت می کنیم به این علت است که فقط افرادی که واقعا قصد فعالیت دارند درخواست بدهند ...
2-سرویس درخواست خودکار تسویه حساب" این سرویس نیز به این علت براش هزینه گذاشتیم که شخصی که دیگر مبلغ کمی دارد هر روز درخواست تسویه ارسال نکند افزایش تعداد تسویه باعث تاخیر در ثبت و تایید در آن خواهد شد .
احتمال دارد تعداد ثبت درخواست های تسویه خودکار بیش از 3 بار در طی روز افزایش داده شود .
-
سلام
ببخشیدشما مثل زرینپال کارت ارائه نمی دید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad007
سلام
متاسفانه به دلایلی که قبلا در همین تاپیک اعلام شده - خیر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
متاسفانه به دلایلی که قبلا در همین تاپیک اعلام شده - خیر.
به هر حال بازم بهترینید
نمی شه کارمزدهارو کمترکنید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad007
سلام
سلام
وجود کارت چندان مزیتی نداره اگه دسترسی آسان به ایجاد و تغییر رمز دوم براتون مهم باشه، برای کاربرانی که در شهرستان ها هستن و گاها برخی از بانک های رسمی نیز شعبه ای در آنجا ندارند!
(البته بدون کارمزد بودن مزیت ویژه ای است روی این کارت ها، حال تا زمانی که دریافت نکردن کارمزد حذف نشود.)
خدماتی که یه درگاه واسط باید انجام بده رو صحیح انجام بدن و تراکنش ها نیز زمان کوتاهی واریز شن کافی است. که در جهان پی نیز انجام میشه.
-
سلام
وقت بخیر
در سایت فرهاد اکسچنج از این درگاه استفاده کردیم ظاهرا درگاه مناسب و ایده آلی بود
از پدید اورندگان تشکر لازم میشود
با سپاس
-
در تسویه حساب خودکار این 500 تومان در هر بار تراکنش کسر می شود؟
کارمزد ها چطور هست و ایا علاوه بر کارمزد 500 تومن هم برای کارت به کارت کسر می کنید؟
-
سلام .
بنده به شخصه واقعا تویه این دو سالی که از جهان پی استفاده کردم بسیار راضی بودم ، هم از لحاظ کارمزد و هم از لحاظ های تسویه حساب های منظم و سریع و امانت داری و پشنیبانی خوبشون جزو بهترین ها هستن .
اما متاسفانه یه ایراد بسیار ناامید کننده برای من این بود که بنده از سیستم اپن کارت استفاده میکنم با آپدیت ورژن فروشگاه ساز اپن کارتم دیگه نتونستم از این درگاه استفاده کنم چون ماژول پرداختی که خود جهان پی ارائه داده رویه این ورژن (نسخه 1.5.6.4 ) اپن کارت مچ نمیشه و موقع اتصال به درگاه گیر میکنه یا ارور میده ، این مشکل من تنها نیست ، مشکل نفرات زیادی هست ، با کمی سرچ تویه گوگل متوجه میشید .
در راستای همین مشکل تیکتی ارسال کردم ، که با این جواب مواجه شدم :
نقل قول:
سلام کاربر گرامی
شما قبل از بروزرسانی هر برنامه ای باید از هماهنگ بودن پلاگین های خود با آن نسخه اطلاعات کسب کنید
پیشنهاد می کنم یا دوباره از نسخه ی قدیمی تر که با پلاگین سازگاری دارد استفاده کنید و یا اینکه از یک برنامه نویس کمک بگیرید
با تشکر از تماس شما
-------------------------
S.Yeganeh
بنده مجبور به گرفتن درگاه پرداخت با هزار دنگ و فنگ از زرین پال شدم که دیگه مشکل تسویه حساب ندارم با زرین پال ، اما اصلا از خدماتشون راضی نیستم و واقعا جهان پی رو ترجیح میدم .
شاید خیلی ها همین مشکل بنده رو داشتن و مجبور شدن که جهان پی رو کنار بزارن .
از دوستان و دست اندر کاران جهان پی این خواهش رو دارم پیگیر این مشکل بشن .
با تشکر
-
سلام
یه پیشنهاد برای سامانه پیامکی جهان پی داشتم:
پیامی که برای تراکنش جدید میاد میتونه مفیدتر و کاربردی تر از این باشه ( لطفا حتما کدتراکنش رو در پیامک اضافه کنید جون خیلی نیازه ) ، به عنوان نمونه دقیقا پیام تراکنش جدید که از طرف جهان پی برایمان میاد در زیر میارم:
"تراکنشی موفق با مشخصات زیر انجام شد. مبلغ 20000 تومان 30-09-1393 08:30 شرکت تجارت الکترونيک جهان پي "
به شکل زیر اصلاح کنید:
"خریدی 20000 تومانی با شماره تراکنش 123456 انجام شد. 30-09-93 08:30 jahanpay.com"
بقیه پیامک ها هم به این نحو اصلاح کنید لطفا!
اگه امکاناتی برای ارسال پیامک دلخواه برای مشتریان اضافه کنید خیلی خوب میشه
بازم ممنون از جهان پی
-
نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
esiwebhostingtalk
سلام
یه پیشنهاد برای سامانه پیامکی جهان پی داشتم:
پیامی که برای تراکنش جدید میاد میتونه مفیدتر و کاربردی تر از این باشه ( لطفا حتما کدتراکنش رو در پیامک اضافه کنید جون خیلی نیازه ) ، به عنوان نمونه دقیقا پیام تراکنش جدید که از طرف جهان پی برایمان میاد در زیر میارم:
"تراکنشی موفق با مشخصات زیر انجام شد. مبلغ 20000 تومان 30-09-1393 08:30
شرکت تجارت الکترونيک جهان پي "
به شکل زیر اصلاح کنید:
"خریدی 20000 تومانی با شماره تراکنش 123456 انجام شد. 30-09-93 08:30 jahanpay.com"
بقیه پیامک ها هم به این نحو اصلاح کنید لطفا!
اگه امکاناتی برای ارسال پیامک دلخواه برای مشتریان اضافه کنید خیلی خوب میشه
بازم ممنون از جهان پی
ضمنا سامانه پیامکی جهان هزین رو دوبرابر و گاهی سه برار کسر میکنه که برای تعداد زیاد کاربران در روز مبلغ قابل مشاهده ای میشه.
مثلا یه پیامک برای تراکنش جدید میفرسته ۲۴ تومان کسر میکنه در صورتی که هزینش ۱۰ تومان میشه!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
esiwebhostingtalk
ضمنا سامانه پیامکی جهان هزین رو دوبرابر و گاهی سه برار کسر میکنه که برای تعداد زیاد کاربران در روز مبلغ قابل مشاهده ای میشه.
مثلا یه پیامک برای تراکنش جدید میفرسته ۲۴ تومان کسر میکنه در صورتی که هزینش ۱۰ تومان میشه!!!
با سلام و احترام
لطفا به تعداد کاراکتر های هر پیامکی دقت فرمایید هزینه درج شده برای یک پیامک 69 کاراکتری می باشد و مسلما اگر تعداد کاراکترها بیش از 69 تا باشد 2*12 تومان محاسبه خواهد شد.
هزینه هر پیاکک 69 کاراکتری نیز طبق اطلاعیه سیستم 12 تومان می باشد
-
نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
با سلام و احترام
لطفا به تعداد کاراکتر های هر پیامکی دقت فرمایید هزینه درج شده برای یک پیامک 69 کاراکتری می باشد و مسلما اگر تعداد کاراکترها بیش از 69 تا باشد 2*12 تومان محاسبه خواهد شد.
هزینه هر پیاکک 69 کاراکتری نیز طبق اطلاعیه سیستم 12 تومان می باشد
خب اون دو پیام فقط بخاطر چند کاراکتر(حرف) تبدیل به دو پیامک میشه که میتونید حذفشون کنید و در یه پیامک بفرستید .
میدونید در تعداد بالا چقدر برای کاربران بصرفه است.
بنده قبلا در پی لاین عضو بودم پیامک هاش کوتاه , مفهومی و کامل بود و همش در یه پیام برامون میومد.
لطفا یه تجدید نظر بفرمایید.
ممنون
-
جشنواره نوروزی شرکت تجارت الکترونیک جهان پی
با سلام و عرض خسته نباشید
جهان پی در جشنواره نوروزی که از 5/12/93 تا تاریخ 05/02/94 برگزار می شود از بین 26.000 کاربر به 5 نفر به قید قرعه و براساس شرایطی که متعاقبا اعلام خواهد شد 5 دستگاه iPhone 6 جایزه میدهد
اطلاعات تکمیلی بزودی در وب سایت جهان پی به نشانی اینترنتی www.jahanpay.com منتشر خواهد شد
جهت کسب اطلاعات بیشتر به حساب کاربری خود مراجعه و نسبت به تکمیل مدارک و نصب درگاه پرداخت در وب سایت خود اقدام فرمایید.
جهان پی لحظات خوب و خوشی برای شما آرزو میکند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
جشنواره نوروزی شرکت تجارت الکترونیک جهان پی
با سلام و عرض خسته نباشید
جهان پی در جشنواره نوروزی که از 5/12/93 تا تاریخ 05/02/94 برگزار می شود از بین 26.000 کاربر به 5 نفر به قید قرعه و براساس شرایطی که متعاقبا اعلام خواهد شد 5 دستگاه iPhone 6 جایزه میدهد
اطلاعات تکمیلی بزودی در وب سایت جهان پی به نشانی اینترنتی www.jahanpay.com منتشر خواهد شد
جهت کسب اطلاعات بیشتر به حساب کاربری خود مراجعه و نسبت به تکمیل مدارک و نصب درگاه پرداخت در وب سایت خود اقدام فرمایید.
جهان پی لحظات خوب و خوشی برای شما آرزو میکند
بسبار عالی
جهان پی حرف نداره!
من از یکی از درگاه های دیگر استفاده کردم و به مشکل خوردم دوباره تصمیم گرفتم از جهان پی استفاده کنم
موفق باشید
-
خوبه،اما من به شخصا اصلا راضی نیستم پشتیبانی مناسبی ندارن مشکل خوب رفع نمیکنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wikiphp
خوبه،اما من به شخصا اصلا راضی نیستم پشتیبانی مناسبی ندارن مشکل خوب رفع نمیکنن
مشخص است مواردی که در حیطه بستر پرداخت باشد رفع خواهد شد و سایر موارد از جمله موارد و مشکلات فنی وب سایت کاربر و... برعهده شرکت نیست :)
-
با سلام خدمت Jahan Pay Co
یک سوال : چرا وقتی درگاه کاربران را مسدود میکنید و دیگر نمیتواند کار کند کامل از دیتابیس پاک نمیکنید شاید کاربر دوست نداشته باشد وقتی کار نمیکند لزومی نداره مدارک یا چیز نصفه نیمه ای ثبت باشه ... با تشکر
-
با سلام
سایت کامل و خوبی است
تنها موردی که وجود دارد در سایت کارمزد درگاه اختصاصی 1 تا 1.5 زده شده در برخی جاها نیز 1.5 فقط ذکر شده ، برای بنده روشن نبود که 1 هست یا 1.5 و اگر متغیر است در چه صورت 1 میباشد
با احترام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
با سلام خدمت
Jahan Pay Co
یک سوال : چرا وقتی درگاه کاربران را مسدود میکنید و دیگر نمیتواند کار کند کامل از دیتابیس پاک نمیکنید شاید کاربر دوست نداشته باشد وقتی کار نمیکند لزومی نداره مدارک یا چیز نصفه نیمه ای ثبت باشه ... با تشکر
با سلام
با توجه به انجام تراکنش و برداشت های مختلف درحساب کاربری ,امکان حذف هیچ اطلاعاتی وجود ندارد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1aria
با سلام
سایت کامل و خوبی است
تنها موردی که وجود دارد در سایت کارمزد درگاه اختصاصی 1 تا 1.5 زده شده در برخی جاها نیز 1.5 فقط ذکر شده ، برای بنده روشن نبود که 1 هست یا 1.5 و اگر متغیر است در چه صورت 1 میباشد
با احترام
طبق شرایط کارمزد اصلی 1.5 می باشد و برای برخی کاربران 1 یا پایین تر از آن ست می شود.
-
با سلام
با توجه به انجام تراکنش و برداشت های مختلف درحساب کاربری ,امکان حذف هیچ اطلاعاتی وجود ندارد
- - - Updated - - -
درست نیست از نظرم کاربری که هیچ فعالیتی دیگر نداره مسدود هست شما میگید امکانش نیست امکانش باید باشه چون کاربر دوست نداره اطلاعاتش اونجا باشه وقتی فعال نیست تا زمانی فعال بود بله اما وقتی نیست ...
در ضمن شما چرا دست به درگاه مسدود کردنتون انقدر ملس هست خیلی کاربناتون را مسدود میکنید از جمله ماله برادرم ما تو این 5 ساله کاریمون تالا درگامون مسدود نشده فقط در شرکت شما این اتفاق افتاد و خیلی دیدم شما مسدود کردید اما شرکت های دیگه انقدر مسدودی ندارند شاید در حد انگشت شمار دارند ... خیلی راضی بودیم ما از شما اما اصلا همچین انتظاری نداشتیم نمیدونم رو ترس این کارو میکنید یا موارد دیگه نمیدونم هوشمندانه در ایمیل های قلابی خوب عمل نمیکنید ماله ما یک کاربری دشمنی داشت به شما گفت شما هم بستید به همین راحتی و به همین پر امنیتی شده جریان دی اکتیو کردن یاهو توسط گزارش و ایپی های مختلف قلابی که یاهو میلیون ها به دلیل نا امنی دی اکتیو میکرد ماله شمام شده مثله این ها ...بائیده از شما. با تشکر
-
[QUOTE=مینا-صیفی;1283212]با سلام
- - - Updated - - -
قرار نیست برای هر موضوعی بنده در فروم به صورت پابلیک مواردی را اعلام کنم حساب شما به دلایلی مسدود شده و امکان حذف هیچ اطلاعاتی وجود ندارد همان طور که حساب های بانکی فقط بسته می شود نه حذف!
چرا که شما تراکنش های برداشت و واریز داشته اید بحث مربوطه را ادامه ندهید .
-
[QUOTE=Jahan Pay Co;1283223]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
با سلام
- - - Updated - - -
قرار نیست برای هر موضوعی بنده در فروم به صورت پابلیک مواردی را اعلام کنم حساب شما به دلایلی مسدود شده و امکان حذف هیچ اطلاعاتی وجود ندارد همان طور که حساب های بانکی فقط بسته می شود نه حذف!
چرا که شما تراکنش های برداشت و واریز داشته اید بحث مربوطه را ادامه ندهید .
به ضررتون هست که جواب ایشان رو نمیدید؟!
-
[QUOTE=alifa;1283290]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
به ضررتون هست که جواب ایشان رو نمیدید؟!
فکر می کنم در پست قبل بنده جواب ایشون را دادم :)
-
[QUOTE=Jahan Pay Co;1283358]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alifa
فکر می کنم در پست قبل بنده جواب ایشون را دادم :)
یعنی خیلی راحت حساب فرد باید مسدود بشه ؟ به دلایلی که خودتون مد نظر دارید و نمیتونید پابلیک اعلام کنید ؟
بهتر نیست حداقل این دلایل رو سایر دوستان هم بدونن تا اگه جزء این دسته بودند سمت شما نیان و به مشکل نخورن ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
با سلام خدمت
Jahan Pay Co
یک سوال :
چرا وقتی
درگاه کاربران را مسدود میکنید و دیگر نمیتواند کار کند کامل از دیتابیس پاک نمیکنید
شاید کاربر دوست نداشته باشد وقتی کار نمیکند لزومی نداره مدارک یا چیز نصفه نیمه ای ثبت باشه ... با تشکر
شاید بخاطر اینه که اون کاربر از درگاه برای سایت فروش و# پ# ان استفاده میکنه ! که اگه مشکلی پیش اومد به مراجع قانونی ارسال کنه :)
-
[QUOTE=farmanrava;1284716]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
یعنی خیلی راحت حساب فرد باید مسدود بشه ؟ به دلایلی که خودتون مد نظر دارید و نمیتونید پابلیک اعلام کنید ؟
بهتر نیست حداقل این دلایل رو سایر دوستان هم بدونن تا اگه جزء این دسته بودند سمت شما نیان و به مشکل نخورن ؟
خدمت شما
شرکت تجارت الکترونيک جهان پي
-
ببخشید نماد اعتماد ندارید؟
- - - Updated - - -
[QUOTE=Jahan Pay Co;1284875]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
یک سوال دیگر سرویسی که مسدود میشه پولش چی میشه؟
-
[QUOTE=alifa;1284876]ببخشید نماد اعتماد ندارید؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
یک سوال دیگر سرویسی که مسدود میشه پولش چی میشه؟
تسویه حساب انجام میشود
-
سیستم پرداخت خوبی هست با تسویه حساب سریع
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Delnaaz
سیستم پرداخت خوبی هست با تسویه حساب سریع
ممنون نظر لطف شماست
-
يك مشكلي كه جهان پي داره اين هست كه صفحه انتقال به درگاه بانكش مشكل داره و تو مرورگر هايي مثل اپراميني موبايل ساپورت نميشه
مثلا من وارد درگاه بانك كه مي شم و از انجام تراكنش منصرف مي شم و روي بازگشت كليك مي كنم مي نويسه
در حال بازگشت به وبسایت فروشنده
لطفا صبر كنيد...
اما روي همين صفحه مي مونه و انتقال داده نميشه
با مرورگر اپرا ميني موبايل تست كردم
اگر داخل صفحه انتقال به بانك يك دكمه گذاشته بشه كه مثلا اگر بعد از 5 ثانيه به درگاه بانك متصل نشديد...روي اين دكمه كليك كنيد خوب ميشه