-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
امروز براتون نصب میکنم
شرمنده بابت دیرکرد کمی درخواست های نصب بالا هست
باشه ممنون ، تاريخ سر رسيدشم ديگه خودت ميدوني اگه درست كني كه عاليه :دي
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
.K.H.A.
باشه ممنون ، تاريخ سر رسيدشم ديگه خودت ميدوني اگه درست كني كه عاليه :دي
سررسید فقط برای دیرکرد تحویل سرویس هست
برای نصب مجدد حساب نمیشه
از همون سایت پیگیر باشید
موفق باشید
-
دير كرد پشتيباني حساب نميشه :|
سرور آمريكا كي تحويل ميشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
.K.H.A.
دير كرد پشتيباني حساب نميشه :|
سرور آمريكا كي تحويل ميشه؟
موقع تحویل سرویس سیستم عامل درست رو انتخاب کنید تا مجبور به تعویضش نشید
سرور امریکا هم منتظریم دیتاسنتر سرور رو تحویل بده
-
من 2003 خواستم بعد هاردش رو جاي 100 گيگ زدي 60 من گفتم يه درايو 100 گيگ ميخوام
شما گفتي 2008 نصب ميكنم كه بتونم اضافه كنم !
اين تقصير منه ؟
من تو تيكت اول گفتم چي ميخوام شما اشتباه كردي !
-
رم 4 هنوز موجوده؟
نمیشه سفارش داد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
.K.H.A.
من 2003 خواستم بعد هاردش رو جاي 100 گيگ زدي 60 من گفتم يه درايو 100 گيگ ميخوام
شما گفتي 2008 نصب ميكنم كه بتونم اضافه كنم !
اين تقصير منه ؟
من تو تيكت اول گفتم چي ميخوام شما اشتباه كردي !
هارد رو ۶۰ گیگ نزدم ۱۰۰ گیگ هست
توی تیکت هم گفتم از مینح میتونید اضافه کنید
بعدشگفتید میخواهید یک پارچه باشه درایوتون منم گفتم یا از ۲۰۰۸ استفاده کنید یا با نرم افزار رفعش کنید
به هرحال نیازی نیست کل تیکت رو اینجا براتون شفاف سازی کنم چون اینجا پشتیبانی نیست
من روزی به تایمتون اضافه نمیکنم چون سرویستون تحویل داده شده اونم به شکل درست
به هرحال ادامه صحببتون رو بزارید توی تیکتچون واقعا تایم من پر هست
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
etanol
رم 4 هنوز موجوده؟
نمیشه سفارش داد.
سلام
تیکت کنید چک کنم اگر موجود باشه براتون فاکتور میکنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
تیکت کنید چک کنم اگر موجود باشه براتون فاکتور میکنم
تیکت شد_______
-
سلام شایان جان اگه هستی تیکت منم بررسی کن، ممنون
-
با سلام
سایتتون مثل اینکه مشکل داره بالا نمیاد .
این سرویس که ما سفارش دادیم چی شد ؟؟
-
با سلام
میخواستم بدونم که آیا این سرورها با دانلود تورنت مشکلی ندارند؟
-
خوب . بعد از كلي مدت باز اومديم براي گرفتن سرور با كانفيگي كه گفتيم. به احترام شما چون سرت شلوغ بود آقاي عسگرپور اصرار نكردم. لطفا سرور ها رو كانفيگش رو نهايي كنين . به هر لحاظ پول زيادي داديم و از سرورها به هيچ عنوان استفاده نشده .
سرور ها رو كانفيگ كنين.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DownloadCenter
خوب . بعد از كلي مدت باز اومديم براي گرفتن سرور با كانفيگي كه گفتيم. به احترام شما چون سرت شلوغ بود آقاي عسگرپور اصرار نكردم. لطفا سرور ها رو كانفيگش رو نهايي كنين . به هر لحاظ پول زيادي داديم و از سرورها به هيچ عنوان استفاده نشده .
سرور ها رو كانفيگ كنين.
سلام
تیکت رو اپ کنید امشب براتون انجام میدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheilk310
با سلام
میخواستم بدونم که آیا این سرورها با دانلود تورنت مشکلی ندارند؟
سلام
با یو تورنت میتونید دانلود کنید ولی بیت تورنت مشکل داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
esteki1
با سلام
سایتتون مثل اینکه مشکل داره بالا نمیاد .
این سرویس که ما سفارش دادیم چی شد ؟؟
سلام
سایت بدون مشکل بالا میاد
توی صفحه قبل هم گفتم سرور های امریکا رو سفارش دادیم
منتظر تحویل از سمت دیتاسنتر هستیم
-
شایان جان شما دهن منو رو سرویس کردی هنوز این سرور رو ندادی!!!بابا اخه این که نشد به من گفتی 3 روزه میدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dark_7qe
شایان جان شما دهن منو رو سرویس کردی هنوز این سرور رو ندادی!!!بابا اخه این که نشد به من گفتی 3 روزه میدم
گفتم که سرور رو سفارش دادیم
منتظر تحویل سرور از سمت دیتاسنتر هستم
دهن کسی رو سرویس نکردم با ادب باشید لطفا
موفق باشید
-
سلام
اقا سرور من رو کی تحویل میدید ؟ (انگلیس . یک روزه درخواست دادم )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedsp
سلام
اقا سرور من رو کی تحویل میدید ؟ (انگلیس . یک روزه درخواست دادم )
سلام
امروز بهتون تحویل میدم
-
ديروز آپ كردم انجام ندادي ديشب .. امروز هم كه هيچي .. فاكتور رو يادت باشه يه طوري تنظيم كنيم كه اين مشكلات توش گنجانده بشه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DownloadCenter
ديروز آپ كردم انجام ندادي ديشب .. امروز هم كه هيچي .. فاكتور رو يادت باشه يه طوري تنظيم كنيم كه اين مشكلات توش گنجانده بشه .
مشکلات فقط از طریق سایت رسیدیگی میشه
اینجا ب هیچ کدوم از درخواست هاتون رسیدگی نمیشه
لطفا این رو درک کنید - ساپورت نرم افزاری میخواهید فقط با صبر حل میشه چون درخواست های مهم تری هست
-
یک مورد هم برای بعضی از کاربر ها باید بگم:
از این به بعد اگر کسی برای یک مشکل 2تا یا بیشتر تیکت باز کنه 48 ساعت از سایت اخراج میشه
هرچی با ارامش خواستیم متوجه کنیم کسی متوجه نشد
مشکلات فقط از یک تیکت رسیدگی میشه
امیدوارم ناراحت نشید
-
سلام شایان جان.
آقا 5 تا رم 2 گیگ لازم دارم فعلا 2 تا میخوام 3 تای دیگه رو تا 10 15 روز دیگه میخوام .
موجودی دارین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
techno2001
سلام شایان جان.
آقا 5 تا رم 2 گیگ لازم دارم فعلا 2 تا میخوام 3 تای دیگه رو تا 10 15 روز دیگه میخوام .
موجودی دارین؟
سلام
موجود دارم
تیکت کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
موجود دارم
تیکت کنید
تیکت زدم شایان جان.
-
سلام
در آینده هم هاست اشتراکی نمیاری؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
سلام
در آینده هم هاست اشتراکی نمیاری؟
در اینده میاریم
-
سلام , یه سرور انگلیس رم 2گیگ افر ویژه خریدم ازتون چقدر طول میکشه تا آماده بشه؟
user : ali.gatabi.72@ gmail. com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farsidc
سلام , یه سرور انگلیس رم 2گیگ افر ویژه خریدم ازتون چقدر طول میکشه تا آماده بشه؟
user : ali.gatabi.72@ gmail. com
همونطور که در پاسخ باقی کاربر خا گفتم اینجا به هیچ وجه پشتیبانی نیست
لطفا این رو درک کنید
از سایت - تماس با موبایل- اس ام اس پیگیر باشید
شب خوش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
همونطور که در پاسخ باقی کاربر خا گفتم اینجا به هیچ وجه پشتیبانی نیست
لطفا این رو درک کنید
از سایت - تماس با موبایل- اس ام اس پیگیر باشید
شب خوش
چشم , تو سایت هم فرستادم قبل از اینجا
-
با عرض سلام من نمیتونم هیچ پلنی روتو سایت انتخاب کنم
این پیام رو میده
اوه, مشکلی پیش آمد...
خارج از دسترس
در حال حاضر این سفارش خارج از دسترس می باشد و سفارش های ارسال شده برای این آیتم تا هنگامی که این سرویس در دسترس قرار بگیرید به حالت معلق در می آیند، برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
-
من سفارش دادم تا سه روز تحویل ندادن..بنا بر این سفارش رو لغو کردم و با زور زحمت پولم رو پس گرفتم.
باور کنید اگه وب هاستینگ تالک نباشه اینا نمیتونن تور پهن کنن!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dj_ahmad
من سفارش دادم تا سه روز تحویل ندادن..بنا بر این سفارش رو لغو کردم و با زور زحمت پولم رو پس گرفتم.
با سلام به شما دوست عزیز
من 4 تا سرور از ایشون گرفتم
هر کدوم رو که سفارش دادم بعد از 1 ساعت تحویل دادند
به خوبی هم دارن کار میکنند
مشکلی هم ندارند
فقط یکبار یک سرور سفارش دادم بعدش پشیمون شدم ایشون هم در عرض نیم ساعت پول رو برگشت دادند
در کل کار ایشون عالیه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dj_ahmad
با مدرک تو بخش انتقاد تاپیک باز گنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mgh1368
با عرض سلام من نمیتونم هیچ پلنی روتو سایت انتخاب کنم
این پیام رو میده
اوه, مشکلی پیش آمد...
خارج از دسترس
در حال حاضر این سفارش خارج از دسترس می باشد و سفارش های ارسال شده برای این آیتم تا هنگامی که این سرویس در دسترس قرار بگیرید به حالت معلق در می آیند، برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
تا ۴۸ ساعت اینده موجودی هامون تکمیل هست
با تشکر
-
سوال : سرور ما در نهایت کی حاضر می شه ؟ یه هفته از سفارش و سه روز هم از آخرین تیکت بنده که شرایط سرور رو مشخص کرده بودم می گذره ... چندین بار هم گفتم که عجله دارم شایان جان ، تیکت رو هم ج ندادید که کی بالاخره حاضر می شه ... یاهو هم ندیدمتون ... ممنون می شم یه رسیدگی هم به کار ما داشته باشید ...
سرور : رم 2 - انگلستان
پ.ن : خدای نکرده هیچ قصد بدی از این پست وجود نداره ، فقط و فقط خواهان پیگیری سفارش هستم ، بعد از آماده شدنش و تست کیفیت ، نظر رو همینجا می ذارم . امیدوارم فروش خوبی هم داشته باشید ( بیشتر از پیش ) ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maniV-A
سوال : سرور ما در نهایت کی حاضر می شه ؟ یه هفته از سفارش و سه روز هم از آخرین تیکت بنده که شرایط سرور رو مشخص کرده بودم می گذره ... چندین بار هم گفتم که عجله دارم شایان جان ، تیکت رو هم ج ندادید که کی بالاخره حاضر می شه ... یاهو هم ندیدمتون ... ممنون می شم یه رسیدگی هم به کار ما داشته باشید ...
سرور : رم 2 - انگلستان
پ.ن : خدای نکرده هیچ قصد بدی از این پست وجود نداره ، فقط و فقط خواهان پیگیری سفارش هستم ، بعد از آماده شدنش و تست کیفیت ، نظر رو همینجا می ذارم . امیدوارم فروش خوبی هم داشته باشید ( بیشتر از پیش ) ....
سلام
ببخشید بابت تاخیر در تحویل سرویس یاهو متاسفانه چون اگر بیام وقتم رو میگیره نمیام
۳روزه سفارش نمیگیریم تا سفارش کاربر هارو تحویل بدیم دیروز ۱۱ تا سفارش تحویل داده شد
امروز هم تعداد زیادی تحویل داده میشه
با تشکر
-
بالاخره سرور رو تحویل گرفتم کیفیتش عالیه از دست ندید...
البته به یه دلایلی که نمیدونم چیه فعلا آفلاین شده ولی این دلیل نمیشه بگم که کیفیتش بده
نسبت به قیمت عالیه
-
داداش این سرور 1 گیگ آمریکا پس کی حاظر میشه ؟! شما گفتی پیش فروشه 4-5 روزه آماده میشه الان 8-9 روز گذشته خبری نشده هیچ ! جواب تیکت هم 2 روزه ندادی جواب اس ام اس هم ندادی !!
کیفیت سرورات خوبه ها اما توی ساپورتت کمبود نیرو کاملا حس میشه !