آپدیت پست اول جهت طرح پرداخت هزینه ست آپ اقساطی.
به صورت 6 ماهه.
ماهیانه 20 یورو.
بدون هزینه مالیاتی.
نمایش نسخه قابل چاپ
آپدیت پست اول جهت طرح پرداخت هزینه ست آپ اقساطی.
به صورت 6 ماهه.
ماهیانه 20 یورو.
بدون هزینه مالیاتی.
سلام سرور زیر را میتوانید با 2 عدد هارد اضافه از دیتاسنتر برامون بگیرید؟ https://www.ovh.com/fr/serveurs_dedi...2014-SP-64.xml
سلام
سرور های که مد نظر دارید زمانی که لینک سرور وارید می شود در بت ها به قسمت Options برید میزان هارد ها اعلام میشه.
و این هارد ها علاوه بر هارد اصلی نیست****
و کلا هارد اصلی سرور با حالت های مختلف برای شما اعلام می کنن.
دوستان عزیز پلان های بیشتر دیتاسنتر که مناسب سایت های دانلود و یا سرور های بک آپ و یا هاستینگ هستند و نیاز به هارد بالا و شبکه کاملا پایدار و با کیفیت هستند اضافه شده است.
و دوستان عزیز می توانند برای اخذ قرار داد به دفتر مراجعه کنند.
آدرس : اهواز - طالقانی - بنش المهدی - رو به روی حسینه اعظم - طبقه 3 شرکت دیاکو تجارت جهانی.
لطفا قبل حضور در دفتر در جهت اینکه تنها مسئول قرار داد های هاستنگ و خرید اینترنتی خودم هستم هماهنگ کنید : 09166078401
یک عدد سرور اختصاصی با مشخصات زیر موجود هست
Intel Xeon E3 1245v2
DDR3 32 GB
Intel SSD2 x 120GB
1 Gbps
ماهیانه 50.99 یورو + 20 هزار تومان کارمزد خرید.
دوست عزیز و دوستان عزیز/
با توجه به قوانین جدید انجمن واقعا سخت شده اصلا این امکان را نداریم که سرور های که کنسلی هستند در پست آخر تابیک قرار بدین و بعد به روز رسانی تابیک کاربر ها متوجه شوند.
کسانی که مایل هستند از اخبار سرویس های کنسلی و یا آفر های سرور اختصاصی از دیتاسنتر های مختلف از طرف ما آگاه شوند.
در سایت ما ثبت نام کنند و با دادن تیکت من را مطلع کنند که در بخش خبر رسانی سرور های اختصاصی قرار دهم دوستان رو.
و در ضمن شماره تماس و ادرس دفتر نیز اعلام شده بود شماره تماس نیز اضافه شد.
2 تا سوال
روی سرور ovh ای پی از کجاها میتونم بگیرم از شما ؟
سروری موجود دارید که هزینه ای پی نخواد ؟
سلام
از اکثر کشور های اروپایی می توان آی پی گرفت / اما به دلیل قوانین جدید رایپ دیگه مثل قبل نیست که بعد از چند مدت لوکشن ای پی ها کامل تغییر کنه و باید مدارک شرکتی به رایپ ارسال بشه که فلان کشور که ای پی ها خریده ایم شرکت داریم و تغییر دهید. که امکان پذیر نیست.
سرور های کانادا هستند فقط که هزینه آی پی نمی خواهد.که از انها نداریم سری های قدیمی بوده اند.
سرور های دیتاسنتر ovh تماما قابل خرید هستند.
minisp موجود دارید ؟
اگه دارید ، قیمت با 32 آی پی ؟!
سلام
سرورهای hosting range دارای آی پی رایگان هستند درسته؟ فکر می کنم آی پی فقط ماه اول هزینه داشته باشه
بستن پورت ها از طریق فایروال دیتاسنتر به چه صورت هست؟ میشه فقط چند پورت رو بست و بقیه پورت ها باز باشند؟
لطفا قیمت ارز رو هم برای من بفرستید
با تشکر
فعلا در سرور های جدید شده 2 یورو هر ای پی 2,00€ HT /IP
بستن پورت ها دیگر انکان پذیر نیست.
------------
یک عدد سرور با مشخصات زیر موجود هست .
mini ssd
Cpu : 1245v2
ram : 32gb
hard : 2*120gb
port : 1gb
ماهیانه 50.99 یورو هست.
بدون هزینه ست آپ هست + از 5 ماه پیش که تحویل گرفته شده آپتایم 100% هست .
تحویل بلافاصله بعد از واریز.
فکر می کنم 2 یورو هزینه ست آپ باشه:
Failover IPs
نقل قول:
On OVH, we noticed a great commercial success with the Hosting range where FO IPs are free.
So we decided to offer the same thing on the entire 2014 range of OVH servers, meaning that FO IPs cost €2 setup fees then €0/month.
The limitation is 64 prefixes per server.
سلام.
جناب صادقی آیا شما اطلاعاتی دقیق در مورد سرویس آنتی دیداسی که جدیدا ارائه شده توسط OVH دارید؟ اینطور که بنده متوجه شدم بر روی همه ی سررها هم ارائه میشه.
آیا اطلاعات دارید به چه صورت هست؟ و تا چه مقدار تضمین میشه مثلا چند PPS رو میتونه Maintenance کنه؟ و اگر میزان حملات افزایش پیدا کنه آیا امکان دریافت فایروال های اختصاصی هست؟ مدیریت این فایروال ها رو خود دیتا سنتر انجام میده یا بر عهده ی کاربر هست؟
ممنون میشم اگر در این باره اطلاعاتی دارید اعلام بفرمایید
سوال دیگه اینکه بر روی سرورهای Infrastructure ، هزینه ی آی پی ها ماهیانه 2 یورو هست؟ یک بار 2 یورو برای هر آی پی پرداخت میشه و دیگه ماه های بعد پرداخت نمیشه؟
دقیقا چطوری هست؟
ممنون
با سلام
فایروال دیتاسنتر در 2 نسخه pro و رایگان هست که روی کل سرور ها اعمال میشه.
در کل حملاتی که ما این مدت به سرور مخلف تخت نظر ما بودند حمله شده حدود 40 الرت اعلام و رفع دیداس داشتم که نا گفته نمانه خیلی از دیداس ها هم دیتاسنتر و این سیستم آنتی دیداس که دارند نتوانسته جلوگیری کند و برای سرور مشکل سازی کرده و همه نسخه رایگان و کلی هستند.
Anti-DDoS: Our anti-DDoS solutions - OVH
همان طور که مشاهده می کنید در لینک بالا مدیریت در نسخه رایگان بر عهده دیتاسنتر بوده.
چیزی در باب حجم حملات متاسفانه مستند نوشته نشده.
با سلام
خدمت تمام کاربر ها.
سرور های که برای کارهای غیر از مجازی سازی خریداری شود.کارمزد خرید ماهیانه تا 3 ماه دریافت نخواهد شد.
سرور های که برای امر هاستینگ خریداری می شود لایسنس Cpanel با قیمت 70 هزار تومان تعلق خواهد گرفت.
سلام و خسته نباشید.
سرور SP-64 با 32آی پی چقدر در میاد؟بعدا میشه آی پی بیشتری خریداری کرد؟
هزینه ستاپ رو هم قسطی بدم چی.
با این شرایط هزینه ماهیانه چقدر در میاد؟
ممنون
با سلام خدمت کاربر ها.
و مدیران که امیدوارم اطلاع رسانی چیز خاصی محسوب نشه.
تعدادی سرور mini sp ssd با مشخصات زیر حدود 7 ماه در حال فعالیت هستند به فروش می رسند. سرور دارای آپتایم 100% تاکنون هستند دلیل فروش کنسل شدن و تهیه سرور جدید برای کاربر هست.
ram : 32gig
hard : 120gig ssd *2
هزینه ماهیانه 50.99 یورو هست.
هزینه ست آپ ندارند.
کارمزد ماه اول رایگان هست. و ماه بعد اگر روی سرور آی پی بیش از 5 عدد نخواهید فقط 10 هزار تومان دریافت می شود.
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده سرور host-32 را از اقای صادقی تهیه کردیم کارشون حرف نداره از نظر کیفیت میتونم بگم که حرف اول رو میزنن و این که رفتارشون بسیار مناسب هست
کاملا تایید میشن
درود .
یک عدد سرور سفارش داده شد . منتظر هستیم از حالت رید خارج کنند و تحویل بدهند..
ایشون خیلی خوش برخورد و مشتری مدار هستند ..
با ارزوی موفقیت.
نقل قول:
SP-64
CPU: Intel Xeon E5-1620v2
Intel Smart Cache : 10mb
Cores / Threads : 4/8
فرکانس :3.7GHz
فرکانس توربو: 3.9GHz
رم:64GB DDR3
هارد:2x 2To SATA3
پورت: 1Gb
پهنای باند: نا محدود
فروش 10 عدد سرور mini ssd با مشخصات زیر بدون هزینه ست آپ.
ram : 32gig
hard : Ssd 120 gig * 2
bw : Ul
هر سرور به قیمت 50.99 یورو هستند.
ایشون کاملا تایید میشن من گرفتم و راضی هستم. با وجود مشکلات فراوان وقت گذاشتن و همه چیز رو درست کردن.
بعلاوه در قیمت هم بی نظیر هستند که حتی قابل مقایسه با بقیه نیست!
اگه کیفیت، پشتیبانی، و قیمت براتون مهم هست حتما پیشنهاد می کنم از ایشون سرویس بگیرین.
فروش 2 مدل از سرور دیتاسنتر OVH بدون هزینه ست آپ
SP-64
حداکثر تعداد ای پی : 256 عدد
قیمت ماهیانه: >>81.99یورو ماهانه<<------------------------------------
EG-64
CPU :Intel Xeon E5-1650v2
Intel Smart Cache : 12Mb
Cores/Threads: 6/12
فرکانس :3.5GHz
RAM:64 Gb DDR3
HARD: 2 x 3 TB SATA3
حداکثر تعداد آی پی : 256
قیمت ماهیانه: >>141.99یورو ماهانه<<
حداکثر تعداد ای پی : 256 عدد
قیمت ماهیانه: >>81.99یورو ماهانه<<
این سرور ماه اول با 60 ای پی چقدر میشه؟ و هزینه ماه بعدش برای تمدید چقدر میشه ممنون میشوم بگید.