پنل ها فقط دست مسعود یار محمدی بوده و هست به همین دلیل اطمینان دارم مشکل پاک شدن سرور ها نیست.
باید صبور باشیم
انقدر تو دل مردم را خالی نکنید هیچی نیست به امید خدا درست میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
پنل ها فقط دست مسعود یار محمدی بوده و هست به همین دلیل اطمینان دارم مشکل پاک شدن سرور ها نیست.
باید صبور باشیم
انقدر تو دل مردم را خالی نکنید هیچی نیست به امید خدا درست میشه
خبر فوری
کارکنان بخش مالی هتزنر بعد از اینکه از خواب بیدار شدند در ساعت 11.45 دقیقه به وقت المان
در حال حاضر در حال سرف صبحانه هستند
طی تماس های بنده با این تیم انقدر معتقد و دین دار هستند که منتظر اذان ظهر به وقت برلین هستند تا اقامه نماز کنند
انشالله میاد شرکت و بررسی میکنند
این موضوع با اولویت بالا از طریق تلفن در حال پیگیری هستش
اما نمیدونم چرا تیکت رو بخش مالی جواب نمیده
خیلی جالبه
درست نشده هنوز آیا؟ :104:
از دوستان کسی خبر جدیدی نداره ؟؟
تمام آبرومون پیش مشتریا رفت[-(
ما هم منتظریم هنوووووووووووووز
همه مثل شما فعلا باید صبر کرد
من فکر می کردم فقط سرورهای ایرناهاست به فنا رفته حالا میبینم که بقیه هم بله.......
فعلا تو پاسکاری ساعتی هستیم .شب-------<صبح----------->تا ظهر------------>تا عصر--------------->تا شب وو قضیه همچنان ادامه دارد
البته من یکی اشتباه از خودم بود ای ماه تصمیم جدی داشتم که بیام رو ایران ولی بازم به حرفای گذرگاه اطمینان کردم و اینم جوابش.
در حال حاضر 54 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (40 کاربران و 14 مهمان ها)
ماشالله دوستان لینک ها هم اشتراک گذاری کردند !
یکم صبر کنید ، شرکت معتبری هست مثل فرانتورک که یه شخص باشه بگذاره بره
تو 19 ساعت 408 تا ریپلای خورده
خوب عزیزان یکم صبر کنید
واقعا می فهمم چه حالی دارید
از یه طرف دارید فکر مشتری ها می کنید از یک طرف فکر اطلاعات کاربران از یک طرف فکر اعتبار
واقعا جنگ اعصاب هست
ولی یکم صبور باشید فکر کنم بهتره !
خدا کند زود تر حل بشه
من سایت خودم و چند تا از مشتری ها رو روی سرور انگلستان اوردم بالا
اما همه ی اطلاعات ما رو ی سرور المان هست
پارادایس سرور ثبت دامین سرور مجازی سرور اختصاصی
رضا ده بزرگی | کارشناس فنی
ایشالا فردا اینجا کامنت دادن چیزیو حل نمی کنهنقل قول:
درود، مشکلاتی در دیتاسنتر هتزنر پیش امده است که متاسفانه منجر به مسدود شدن برخی از سرویس ها شده است. شرکت گذرگاه جهانی به مشترکین خود این اطمینان را می دهد که سرویس ها بدون مشکل بازگشایی شوند و جای نگرانی نیست.
ما یا اولویت بالا در حال رسیدگی به این موضوع هستیم و سعی می کنیم تا فردا قبل از ظهر مشکل حل شود.
دوستان 24 ساعت گذشت از قطعی و فعلا هیچ مشکلی حل نشده اگه مشکل مالی بود تا عرض ساعت 1 ظهر باید حل میشد ولی قضیه خیلی کش دار شده واقعا دیگه نمیدونیم چی و چطور جواب یوزر ها رو بدیم . فقط خدا کنه که تا شب رفع بشه وگرنه تاوان سنگینی رو باید بدیم .
همین رو کم داشتیم :
پیغام خصوصی های تبلیغاتی هم شروع شد!نقل قول:
سلام
سرور اختصاصی از xlhodt با قیمت مناسب
با ما در تماس باشید
YahooID: *****_com
Tel: 0937****063
واسه منم پیام تبلیغاتی اومد :-p
دوست عزیز ( شیوا هاست ) ممنون میشم ی فکری هم به حال ما بکنید
میزبان وی پی اس محترم ،سایتتون که بخاطر این موضوع از دسترس خارج هست و نمیشه تیکت زد....لطفاً سرور هلند من را ریستارت نمایید ...... میزبان وی پی اس من 2 روزه معطل شما هستم..... بابا یه ریستارت کردن که کاری نداره.......
عجیب
یکی نمیگه چی شده؟
فکر کنم یه خبرایی هست
من رو ارجاع دادن به آقای حیدری
فکر کنم می خوان انتقال بدن
بک آپ ندن فاتحه ما خوندس :-|
دوستان قید سرورهاتون رو بزنید
چون دارند سرور جایگزین می دهند
یا خدا :(((((((((((
یغنی چی سرور جایگزین میکنن
مگه الکیه
مگه کشکه بابا
خودمون کم استرس داریم حالا شوما هم هی جو بده :-p
فردا هم امتحان داریم خیر سرمون!!!
:| یعنی چی؟
یعنی بک نداریم دیگه؟
دوستان اندکی صبر داشته باشید شرایط می دانم خیلی سخت هست چون ما هم یک سایتی داریم و کلی زحمت به همراه دوستانی که داشتیم
و یکی از دوستان که هستن و نمی گم داریم.
ما هم دلمون می جوشه برای این قضیه ولی اندکی صبر کنید و توکل بر خدا درست بشه زودتر.
من همه چیم بک سایتمه یعنی اگه بک نداشته باشم تمومه.[-(
3 ترابایت قایل هستش!
من از سرور ایران رسیلر داشتم که آی پی های نمایندگی رو تغییر دادند و مشکل خدا رو شکر حل شد
من که آی پی سرورم رو به یه سرور دیگه که قبلا داشتم انتقال دادم
همین که انتقال دادم آنلاین سایتم از 9 نفر به 300 رسید
بابت این مشکل از دیروز تا حالا2 نفر سرویس رو کنسل کردن و بک مانی دادیم :-|
امید وارم زودتر مشکل برطرف بشه!!
امروز که تموم شد
شاید فرداااااااااااااااااااااا ااااااااااا
البته شاید
از دیروز تا الان از پلیس فتا دوبار به من زنگ زدن و گفتن پول ملت رو بک بدم :-|
نه دیگه
کلا امید ما نا امدی شد
اوضاع بسیار خنده دار و شاید گریه دار هست....آخه یعنی چی؟ خوب بیاد بگه چی شده...بک اپ پریده؟ سرور پریده؟ اطلاعات پریده؟ بالاخره باید بگه جریان چیه یا نه؟ 2 روزه ملت رو سرگردان و نگران نگه داشتند...
این یعنی اینکه خودشونم نمیدونن میتونن بک آپ بگیرند یا نه.. برای همین جواب نمیدند.. تنها چیزی که میدونم اینه که با وجود این همه شاکی و ضرر دیده کار این شرکت به کل باطل هست و ورشکست..کارشون به سرور جایگزین نمیکشه اگر بک اپ نداشته باشند
آخه کدوم عاقلی سرور بک آپ رو با این اوضاع تحریم و.. میبره روی هارد همان سرور یا دیتاسنتر؟ مثل این میمونه من یک سرور بخرم با دو تا هارد..یکیشو بک اپ بگیرم یکیشو استفاده کنم...سرور آتیش بگیره کلش با هم دود میشه خوب..
یک سرور از یک دیتاسنتر دیگر تهیه میکردند و بک اپ ها رو روی آن میبردند...