-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
swith1996
سلام
خسته نباشید
پنل هم دارد سرور ها
قیمت همیشگی است
با سلام
بله پنل برای ریست ارائه میشود .
اگر قیمت ارز افزایش پیدا نکند بله قیمت ها تغییر نمیکنند .
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
میشه هارد رو بیارین برام پائین تا قیمت بیاد پائین چون می خوام ازش برای جنبهی آموزشی استفاده کنم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
swith1996
میشه هارد رو بیارین برام پائین تا قیمت بیاد پائین چون می خوام ازش برای جنبهی آموزشی استفاده کنم؟
خیر متاسفانه چون هزینه آی پی و سایر منابع سرور با هزینه هارد قابل مقایسه نیست . و این قیمت هایی که ما دادیم واقعا مناسب هستند .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
با سلام
متاسفانه 2 روز هست که درگاه ملت مشکل دارد با به پرداخت تماس گرفتیم میگن خراب هست . گفتیم پس ما چکار کنیم . گفتند نمیدونیم !
یک درگاه واسط اضافه کردیم فعلا موقتا از اون درگاه استفاده کنید تا مشکل برطرف بشه .
الان من بخوام انلاین پرداخت کنم باید چیکار کنم؟!؟!واسه من فقط واریز به حساب داره و درگاه ملت...ملت هم که خرابه:-?:x
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ParnianHost
الان من بخوام انلاین پرداخت کنم باید چیکار کنم؟!؟!واسه من فقط واریز به حساب داره و درگاه ملت...ملت هم که خرابه:-?:x
مشکل برطرف شد . الان چک کنید لطفا .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
مشکل برطرف شد . الان چک کنید لطفا .
فروشگاه ارسال کننده اطلاعات قابل شناسایی نیست.8-|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ParnianHost
فروشگاه ارسال کننده اطلاعات قابل شناسایی نیست.8-|
مشکلی ندارد . بنده خودم تست کردم . در این چند ساعت هم چندین transaction داشتیم که با موفقیت انجام شد .
اگر نمیتونید از این درگاه هم استفاده کنید فعلا تنها راه واریز به حساب هست .
-
با کنترل پنل های سرور می شه دوباره سیستم عامل رو عوض کرد و اسم کنترل پنل چیست؟ ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
swith1996
با کنترل پنل های سرور می شه دوباره سیستم عامل رو عوض کرد و اسم کنترل پنل چیست؟ ممنون
با سلام
خیر فقط برای مانیتور و ریست کردن هست .
در صورت نیاز ما براتون تعویض میکنیم مشکلی ندارد .
-
ما که اینقدر با برخورد ایشون حال کردیم که ی دایرکت ادمین لایف تایم و کانفیگ مشتی ( هرچی گفتم نه نگفتن )
با ی سرور خیلی مشتی تر با ی قیمت فوق مشتی سفارش دادیم
پایدار باشی و موفق ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shadow
ما که اینقدر با برخورد ایشون حال کردیم که ی دایرکت ادمین لایف تایم و کانفیگ مشتی ( هرچی گفتم نه نگفتن )
با ی سرور خیلی مشتی تر با ی قیمت فوق مشتی سفارش دادیم
پایدار باشی و موفق ;)
آقا دایرکت ادمین هم مگه دارن ؟ قیمتش رو میفرستین ما هم سفارش بدیم؟ :)
-
با سلام
موجودی رم 2 در سایت قرار گرفت
:53:
-
با تشکر از سرویس ها و پاسخگویی خوب :x
یه سرور خریداری کردیم عالی یعنی در حد بندسلیگا :x
-
1 فایل پیوست
راستی تست اسپید که گرفتم و هم برای دوستان میزارم >:D<
فایل پیوست 11452http://www.speedtest.net/result/2512521542.png
-
سلام
لطفا پیغام خصوصی تان را چک کنید. قدری عجله دارم.
در ضمن درگاه بانک ملت ظاهرا مشکل دارد و گاهی کار می کند و گاهی کار نمی کند!
سوال: آیا می توانید دقیقا سیستم عامل Debian 6.0 Squeeze نسخه ی 32bit و به صورت minimal نصب کنید؟ (64 بیت چطور؟)
-
سلام
سرور انگلستان ماهی 19900 برنامه CCP.r.o.x.y و NTT رو هم نصب شده داره یا نه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hejazee
سلام
لطفا پیغام خصوصی تان را چک کنید. قدری عجله دارم.
در ضمن درگاه بانک ملت ظاهرا مشکل دارد و گاهی کار می کند و گاهی کار نمی کند!
سوال: آیا می توانید دقیقا سیستم عامل Debian 6.0 Squeeze نسخه ی 32bit و به صورت minimal نصب کنید؟ (64 بیت چطور؟)
با سلام
داخل تیکتی که ارسال کردید پاسخ دادم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
P_666
سلام
سرور انگلستان ماهی 19900 برنامه CCP.r.o.x.y و NTT رو هم نصب شده داره یا نه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
با سلام
لطفا از طریق تیکت در سایت در ارتباط باشید .
-
دوستان تمنا میکنم برای پشتیبانی از طریق تیکت اقدام بفرمایید .
پشتیبانی از طریق تلفن مشکلی ندارد اما اگر تیکت ارسال کردید تاخیری در پاسخ مشاهده کردید سپس تماس بگیرید .
با سپاس از توجه شما :53:
-
دوستان عزیز
ایشون + شرکتشون + کل دوستاشون + سرورشون + هر چیزی که به ایشون مربوط میشه 100% تایید و تاکید و ... میشه .
جدا از شوخی ، یک سرور ازشون تهیه کردیم . کامل کانفینگ کردن و تحویل دادن . 2 ساعته تحویل دادن . پول رو کارت به کارت خواستم بکنم ، نه نگفتن و سریع شماره کارت رو دادن . کانفینگ سرور رو پاک کردم و ازشون خواستم که دوباره کانفینگ کنن و بدون کوچکترین سوالی و با خوش رویی این کار رو در 15 دقیقه انجام دادن .
واقعا راضی هستم . سرور کیفیت خیلی خوبی داره . اگر کسی قصد تهیه سرور داره اصلا شک نکنه .
از آقای موسوی بخاطر کمک و ارائه سرور عالیشون سپاس گذارم .
-
Re: فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
crackestan
دوستان عزیز
ایشون + شرکتشون + کل دوستاشون + سرورشون + هر چیزی که به ایشون مربوط میشه 100% تایید و تاکید و ... میشه .
جدا از شوخی ، یک سرور ازشون تهیه کردیم . کامل کانفینگ کردن و تحویل دادن . 2 ساعته تحویل دادن . پول رو کارت به کارت خواستم بکنم ، نه نگفتن و سریع شماره کارت رو دادن . کانفینگ سرور رو پاک کردم و ازشون خواستم که دوباره کانفینگ کنن و بدون کوچکترین سوالی و با خوش رویی این کار رو در 15 دقیقه انجام دادن .
واقعا راضی هستم . سرور کیفیت خیلی خوبی داره . اگر کسی قصد تهیه سرور داره اصلا شک نکنه .
از آقای موسوی بخاطر کمک و ارائه سرور عالیشون سپاس گذارم .
ایشون بهترین فروشنده ای هست که تو عمرم دیدم ، امکان نداره کسی با ایشون کار کنه و ناراضی باشه
-
من هم برای بار اول که از ایشون خرید کردم یعنی اولین همکاریم هست واقعا تک هستن هم در ارایه سرویس هم پشتیبانی
نامبر وان داره مصطفی جان
-
واقعا هیچ خستگی احساس نمیشه با وجود شما عزیزان .
ممنون از همه :53::53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
واقعا هیچ خستگی احساس نمیشه با وجود شما عزیزان .
ممنون از همه :53::53:
من از ایشون یک سرور دارم واقعا علاوه بر کیفیت عالی این سرور میخواستم از ایشون بخاطر پشتیبانی واقعا عالی و رفتار خوب شان تشکر کنم
من هر جارو که سرور میفروشن رو دیدم موقعی که abuse میاد(چه از عمد چه غیر عمد) مشترک را جریمه می کنن ولی ایشون با وجود 3 تا ایبوز باز هم به من لطف کردن و موقعی که به ایشون گفتم از قصد نبوده سرور من رو نبستند و فقط اخطار دادن.جا داره از ایشون و کسانی که واقعا فقط دنبال پول نیستن و کیفیت و پشتیبانی رو در اولویت کار خود میزارن تشکر کنم
-
شاید زود باشه برای قضاوت، ولی لازمه که نظر خودم را بگم. البته سعی می کنم که زود قضاوت منفی نکنم.
1 - سرعت هارد دیسک نسبتا خوب و قابل قبول است. حدود 24 مگابایت بر ثانیه. البته نمیشه گفت عالی است.
2 - سرعت شبکه قابل قبول است. ولی خیلی خیلی بیشتر از این انتظار داشتم. با سرعت حد اقل چند کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنه تا حد اکثر 10 مگابایت بر ثانیه (با دستور wget در لینوکس)
3 - پشتیبانی خوب به نظر میاد. فقط کمی دیر جواب میده. حد اقل 5..6 ساعت فاصله برای پاسخگویی تیکت کمی زیاد است.
با این حال، با توجه به این که قیمت سرور کم هست، به نظر میاد که ارزش خرید رو داره. و کار من رو هم راه می اندازه. البته من فقط چند ساعته که سرور خریدم. ممکنه برای قضاوت کمی زود باشه. بعدا مجددا تجربه ی خودم رو اعلام خواهم کرد.
امیدوارم که نظر من، تاثیر منفی نداشته باشه و باعث بهبود کیفیت بشه.
-
سلام .. این فروشتون هنوز ادامه داره ؟؟ با همون قیمت پست اول ؟؟؟
کی تحویل میدین ؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hejazee
شاید زود باشه برای قضاوت، ولی لازمه که نظر خودم را بگم. البته سعی می کنم که زود قضاوت منفی نکنم.
1 - سرعت هارد دیسک نسبتا خوب و قابل قبول است. حدود 24 مگابایت بر ثانیه. البته نمیشه گفت عالی است.
2 - سرعت شبکه قابل قبول است. ولی خیلی خیلی بیشتر از این انتظار داشتم. با سرعت حد اقل چند کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنه تا حد اکثر 10 مگابایت بر ثانیه (با دستور wget در لینوکس)
3 - پشتیبانی خوب به نظر میاد. فقط کمی دیر جواب میده. حد اقل 5..6 ساعت فاصله برای پاسخگویی تیکت کمی زیاد است.
با این حال، با توجه به این که قیمت سرور کم هست، به نظر میاد که ارزش خرید رو داره. و کار من رو هم راه می اندازه. البته من فقط چند ساعته که سرور خریدم. ممکنه برای قضاوت کمی زود باشه. بعدا مجددا تجربه ی خودم رو اعلام خواهم کرد.
امیدوارم که نظر من، تاثیر منفی نداشته باشه و باعث بهبود کیفیت بشه.
با سلام
دلیل این موضوع رو داخل تیکتی که در سایت ارسال کرده بودید عرض کردم خدمتتون .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LiGA
سلام .. این فروشتون هنوز ادامه داره ؟؟ با همون قیمت پست اول ؟؟؟
کی تحویل میدین ؟؟؟
با سلام
بله . تحویل تا امشب .
-
کیفیت سرویس دهی و پشتیبانی واقعا عالی مباشد ایشون به صورت 100 درصد تایید میشوند .
-
متاسفانه ظاهرا قیمت های مناسب ما باعث شده برخی افراد سرور رو با اسباب بازی اشتباه بگیرن !
لطفا از این پس فقط اقراد بالای 18 سال از سایت خرید کنند !
با تشکر
-
چی شده مگه مصطفی جان ؟!؟!؟
-
سلام مبلغ رو براتون واریز کردم در سایت تون هم ثبت نام شد لطفا مشخصات سرور رو با توجه به مواردی که در یادداشت براتون قرار دادم اعمال و ارسال فرمایید باتشکر
-
اين مورد مجازه
- نصب و کانفیگ انواع برنامه ها برای دور زدن تحریم ها
با دامين آي آر مشكل نداريد ؟
-
دوست من يه روزه پولو واريز كردم ولي بم تحويل نداديد
-
منم صبح سفارش دادم هنوز خبری نشده ... فکر کنم آنلاین نشدن هنوز که چک کنند.
-
ممنون من سرور خودم رو تحویل گرفتم باتشکر
-
2 فایل پیوست
من ایشان رو تایید می کنم. چون که آدم درست کاری هستند. من از سرویس خودم راضی نبودم و ایشان هزینه رو بازگشت دادند.
کیفیت سرویس هم در برخی ساعات بسیار عالی و فراتر از انتظار است و در برخی ساعات بسیار ضعیف است (البته شاید آن ساعاتی که کیفیت سرور کم بوده، حالت استثنایی بوده)
در زیر دو تصویر از کنسول vps لینوکس که از sv24.co خریداری کردم را ضمیمه کردم.
یکی از تصاویر مربوط به ساعت حدود 11 شب است و همان طور که می بینید، سرعت دانلود 802 کیلوبایت در ثانیه است. و سرعت هارد هم چند مگابایت در ثانیه. یعنی خیلی کند است
تصویر دوم مربوط به ساعت 3 بعد از ظهر است. سرعت دانلود 50 مگابایت در ثانیه (و حتی بیشتر) است و سرعت هارد هم نزدیک 150 مگابایت در ثانیه. یعنی فوق العاده است.
اگر فرض کنیم که تصاویر فوق حالات استثنایی و شانسی بوده است، در مجموع میشه گفت که سرور ارزشمندی است. خصوصا چون که بازگشت وجه هم انجام می دهند، لذا کاملا می توان به ایشان اعتماد کرد.
فایل پیوست 11513فایل پیوست 11512
-
یعنی وضعیت سرور ها متعادل نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
swith1996
من در تجربه ی یک روزه ای که داشتم این طور به نظر می رسید. البته شاید استثنا بوده. بهتره باقی دوستان هم نظر بدن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
swith1996
کاملا هم عالی هست تو این دو سالی که سرور میخرم اینجا بهترین کیفیت و بهترین پاسخگویی رو داشته همه چی عالی هست