-
پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
سلام و خسته نباشید
من یه 512 امریکا میخوام
لطفا قیمت و سایتتون رو پ خ کنید
البته با احتساب این 40٪
-
پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s4ghar
سلام و خسته نباشید
من یه 512 امریکا میخوام
لطفا قیمت و سایتتون رو پ خ کنید
البته با احتساب این 40٪
سلام
قیمت ها با ۴۰ درصد تخفیف توی سایت زده شده
-
فروش ادامه دارد
سفارش های بعضی دوستان تحویل داده شد
-
- قیمت هر آیپی اضافی بر روی سرور آلمان چند تومان هست ؟ (در صورتیکه 3 آیپی اضافی بگیرم)
- سایتتون باز نمیشه.
-
یه آمریکا سفارش دادم وجه واریز شد.
ممنون
-
به سرور میکروتیک از آمریکا نیاز دارم
ممنون میشم شرایط خرید رو ارسال فرمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
oj2008pc
- قیمت هر آیپی اضافی بر روی سرور آلمان چند تومان هست ؟ (در صورتیکه 3 آیپی اضافی بگیرم)
- سایتتون باز نمیشه.
هر آیپی ۴۰۰۰ تومان
سایت باز میشه مشکلی نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behzad_20052006
به سرور میکروتیک از آمریکا نیاز دارم
ممنون میشم شرایط خرید رو ارسال فرمایید
شرایط خواصی نیست
اگر سوالیدارید در خدمتم
-
سلام مجدد دیشب یه سرور آمریکا سفارش دادم ولی هنوز بدستم نرسیده .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedzz21
سلام مجدد دیشب یه سرور آمریکا سفارش دادم ولی هنوز بدستم نرسیده .
ارسال شد
-
کیفیت و قیمت سرورای آقا شایان رو نمیتونید هیچ جا پیدا کنید
پشتیبانی هم که دیگه نبازی به تعرف نداره
-
ممنون بدستم رسید . کیفیت آلی .
-
salam ma baad az koja sefaresh bedim?
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsa631
salam ma baad az koja sefaresh bedim?
http://www.webhostingtalk.ir/f15/49935/
اینجا قیمتها و نحوه سفارش هست دوست عزیز ( صفحه اول منظورم هست)
-
سلام ببخشید شما انتقال هم میدین؟
و یک سوال دیگه اینه که قیمت ها فقط برای ماه اول اینطوریه یا برای همیشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elnaz110
سلام ببخشید شما انتقال هم میدین؟
و یک سوال دیگه اینه که قیمت ها فقط برای ماه اول اینطوریه یا برای همیشه؟
چه اطلاعاتی برای انتقال هست؟
اگر بتونیم انتقال میدیم
قیمت برای تمامی ماه ها هست
-
ایمیل عضویت در سایتتون رو هم لطف کنید اتوماتیک و بلافاصله ارسال نمایید (برای من ایمیل مشخصات عضویت در سایت هنوز نرسیده) :-?
ممنون از توجهتون :)
سفارش دادم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
چه اطلاعاتی برای انتقال هست؟
اگر بتونیم انتقال میدیم
قیمت برای تمامی ماه ها هست
حدود 20 گیگ اطلاعات هست هست حاوی نرم افزار و بازی در سرور انگلستان از شرکت ایران وب در ضمن شما برای هاست دانلود چه سروری رو پیشنهاد میکنید؟
-
برای سایت لیچ چه پلنی رو پیشنهاد میدین؟
و مقدار سی پی یو اختصاصی پلن ها رو هم بنویسید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elnaz110
حدود 20 گیگ اطلاعات هست هست حاوی نرم افزار و بازی در سرور انگلستان از شرکت ایران وب در ضمن شما برای هاست دانلود چه سروری رو پیشنهاد میکنید؟
سلام
مشکلی نیست براتون انتقال میدم
سرور رم ۱گیگ آلمان پیشنهاد میشه با ویندوز سرور ۲۰۰۸ که خودم براتون کانفیگ میکنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghooriha
برای سایت لیچ چه پلنی رو پیشنهاد میدین؟
و مقدار سی پی یو اختصاصی پلن ها رو هم بنویسید
سلام
سرور انگلیس خوبه
درصورتی که مدام به سرور فشار نیارید لیمیت نمیشه
و اگر سی پی یو مدام ۱۰۰ درصد پر باشه روی ۶۰۰ مگاهرتزلیمیت میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
سرور انگلیس خوبه
درصورتی که مدام به سرور فشار نیارید لیمیت نمیشه
و اگر سی پی یو مدام ۱۰۰ درصد پر باشه روی ۶۰۰ مگاهرتزلیمیت میشه
مرسی
میشه آی دی یاهوتون رو بدید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghooriha
مرسی
میشه آی دی یاهوتون رو بدید؟
shayan.asgarpour
البته الان آنلاین نیستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
مشکلی نیست براتون انتقال میدم
سرور رم ۱گیگ آلمان پیشنهاد میشه با ویندوز سرور ۲۰۰۸ که خودم براتون کانفیگ میکنم
قیمت آلمان توی لیست قیمت هاتون نیست و به نظر شما انگلیس چطور هست چون من می خوام سرویس دهی خوب و سرعت دانلود و آپلود بالا باشه. در ضمن من توی این شرکتی که سرور دارم واقعا پشتیبانی و سرعت سرورهاشون خوبه امیدوارم مال شما هم همین طور باشه و در موقع ریستارت سرور بالا اومدنش 3 ساعت طول نکشه چون قیمت های شما واقعا عالی هست شما رو انتخاب کردم خودتون میدونید دیگه که یک سایت دانلود فضای هارد بالایی نیاز داره و همین طور پهنای باند بالا و سرعت بالای دانلود و آپلود چون هر کی زود تر یک مطلبی انتشار بده گوگل با اونه مثلا یک بازی 6 گیگ من تو سرور انگلیس اون شرکت سرعت دانلودم با لیچ کردن لینک دانلود 25 مگ هست و سرعت آپلود 10 الی 17 مگ مال شما به ترتیب سرعت دانلود و آپلودتون چطوریه یعنی انگلیس, آلمان, فرانسه و آمریکا؟
-
وقتی آنلاین شدید، من رو ادد کنید، چند تا سوال دارم
koobna_67
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elnaz110
قیمت آلمان توی لیست قیمت هاتون نیست و به نظر شما انگلیس چطور هست چون من می خوام سرویس دهی خوب و سرعت دانلود و آپلود بالا باشه. در ضمن من توی این شرکتی که سرور دارم واقعا پشتیبانی و سرعت سرورهاشون خوبه امیدوارم مال شما هم همین طور باشه و در موقع ریستارت سرور بالا اومدنش 3 ساعت طول نکشه چون قیمت های شما واقعا عالی هست شما رو انتخاب کردم خودتون میدونید دیگه که یک سایت دانلود فضای هارد بالایی نیاز داره و همین طور پهنای باند بالا و سرعت بالای دانلود و آپلود چون هر کی زود تر یک مطلبی انتشار بده گوگل با اونه مثلا یک بازی 6 گیگ من تو سرور انگلیس اون شرکت سرعت دانلودم با لیچ کردن لینک دانلود 25 مگ هست و سرعت آپلود 10 الی 17 مگ مال شما به ترتیب سرعت دانلود و آپلودتون چطوریه یعنی انگلیس, آلمان, فرانسه و آمریکا؟
سلام
اگر کیفیت خیلی بالایی میخواهید پیشنهاد های بهتری دارم براتون
ما سایت هایی مثل bia2music و imdb-dl رو پشتیبانی میکنیم
از اونجایی که این سرور ها فقط رم اختصاصی دارند و هارد و سی پی یو اشتراکی هست ( مقدار فضای هارد اختصاصی هست ولی روی هارد ممکنه ۱۵ تا وی پی اس باشه که سرعت پردازش هارد رو کم میکنه )
پیشنهاد میکنم برای کیفیت بالا شمارو بیارم روی هارد های اختصاصی که بوت شدن ویندوز ۵ ثانیه هست
البته هزینه بیشتری هم داره ( کم کم قیمت خود هارد فقط ۳۰ هزارتومان هست )
اگر میخواهید هزینه کمتری داشته باشید توی این سرور ها انکلیس هارد های قوی داره و پیشنهاد میشه و همینطور سرعت پورت مناسبی داره و راضی کننده هست
سوالی بود با بخش پشتیبانی تماس بگیرید تلفنی تا کامل بهتون توضیح بدم
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
اگر کیفیت خیلی بالایی میخواهید پیشنهاد های بهتری دارم براتون
ما سایت هایی مثل bia2music و imdb-dl رو پشتیبانی میکنیم
از اونجایی که این سرور ها فقط رم اختصاصی دارند و هارد و سی پی یو اشتراکی هست ( مقدار فضای هارد اختصاصی هست ولی روی هارد ممکنه ۱۵ تا وی پی اس باشه که سرعت پردازش هارد رو کم میکنه )
پیشنهاد میکنم برای کیفیت بالا شمارو بیارم روی هارد های اختصاصی که بوت شدن ویندوز ۵ ثانیه هست
البته هزینه بیشتری هم داره ( کم کم قیمت خود هارد فقط ۳۰ هزارتومان هست )
اگر میخواهید هزینه کمتری داشته باشید توی این سرور ها انکلیس هارد های قوی داره و پیشنهاد میشه و همینطور سرعت پورت مناسبی داره و راضی کننده هست
سوالی بود با بخش پشتیبانی تماس بگیرید تلفنی تا کامل بهتون توضیح بدم
موفق باشید
اگه میشه به آی دی یاهو آنلاین بشین
ahosini@yahoo.com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elnaz110
آنلاین هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mrh
ایمیل عضویت در سایتتون رو هم لطف کنید اتوماتیک و بلافاصله ارسال نمایید (برای من ایمیل مشخصات عضویت در سایت هنوز نرسیده) :-?
ممنون از توجهتون :)
سفارش دادم
دریافت شد + مشکل ای میل هم حل شد =d>
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
koroosh_kabir
1 دونه سرور امریکا می خوام با رم پایین (128 یا 256 هم کاره من رو راه میندازه). هارد 40 یا 50 گیگ می خوام.پهنای باند هم نامحدود باشه. آیا سی سی پراکسی و میل سرور هم می تونید نصب کنید(رایگان)؟ سرعت دانلود چقدره؟ضمناً از تورنت هم دانلود دارم. رو امریکا که مشکلی نداره؟ ممنون.
سلام
سرور آمریکا رم زیر ۵۱۲ نداریم
بله نصب میکنم
سرعت دانلود +۲۰ مگ هست
مشکلی با تورنت توی آمریکا نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
koroosh_kabir
می تونید ترافیک رو نامحدود کنید؟ سرور امریکا
چقدر مصرف دارید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
koroosh_kabir
مصرف که والا: 10-12 تا کاربر هستند که از قند شکن باید استفاده کنند و دانلود خودم که فیلم های سه بعدی دانلود می کنم (هر فیلم 20-30 گیگ میشه). البته فکر نمیکنم کم بیاد. ولی میترسم 1درصد کم بیاد و یوزرها شاکی بشن.
مشکلی نیست
تا وقتی ترافیک روی سرور اصلی تموم نشه میتونید استفاده کنید
نقل قول:
1 سوال دیگه هم داشتم. تو سایتتون زدید: 1 ماهه 512 امریکا:13000تومان.3 ماهه رو زدید 54000 تومان. در صورتی که 3 تا 13000 تمان رو بدون تخفیف هم حساب کنید، میشه:39000 تومان. موضوع چیه؟
اشتباه سیستمی هست
اصلاح شد
-
سفارش های دیروز تحویل داده شد
میتونید از طریق سایتپیگیر باشید و از سرویس خود استفاده کنید
-
۱ سرور ovh خریدم. تا الان که خوب بوده.
-
قابل توجه کاربرانی که از ما سرویس دارند
پنل کنترل سرویس ها دوباره فعال شده و کسانی که نیاز به پنل داشته باشند میتونند تیکت بدند توی سایت تا براشون فعال بشه
با تشکر
-----------------
تمامی سرویس ها موجود هست و میتونید سفارش بدید
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir.prs
رم 1 با هارد 1 چند ؟!
روی آلمان میتونم بدم ماهانه ۵۰ هرارتومان ( اگر منظورتون هارد ۱ ترابایت هست )
-
احساس می کنم پینگ سرور ovh فرانسه بالاست. اگه انگلیس بگیرم، بهتره یا نه؟ این مورد توی سریع جواب دادن cc***** خیلی مهمه و فعلاً که اذیت می کنه.
اگه سرور انگلیس چنین مشکلی نداره، لطفاً بگید.
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladkiaei
احساس می کنم پینگ سرور ovh فرانسه بالاست. اگه انگلیس بگیرم، بهتره یا نه؟ این مورد توی سریع جواب دادن cc***** خیلی مهمه و فعلاً که اذیت می کنه.
اگه سرور انگلیس چنین مشکلی نداره، لطفاً بگید.
با تشکر
پینگ انگلیس نتوی بعضی شهر های ایران بالا هست و بعضی شهر ها هم زیر ۱۸۰ هست
توی همین تاپیک بگردید یکی از یوزر ها تست پینگ گزاشته
والا نمیتونم قل بدم کدوم سرور از همه بهتر هست کدوم مناسب هست
-
تعدادی از سفارش ها تحویل داده شد