جریان این نقطه چینا چیه !!!!!!
ما هم بزنیم شاید جایزه داره :d
.................................................. .....................................
نمایش نسخه قابل چاپ
جریان این نقطه چینا چیه !!!!!!
ما هم بزنیم شاید جایزه داره :d
.................................................. .....................................
واقعاً
همه چی آروم بود
ما خوشحال بودیم ..
چرا اینجوری شد یهو؟8-|
داداش امضاتو عوض کن بزار ارائه ندهنده درگاه پرداخت
دوستان این همه انحراف و تخریب برای چیه؟!
تک پرداخت هیچ مشکلی نداره
از لحاظ درخواست برداشت وجه پول درخواستی ما رو در کمتر از 48 ساعت واریز کردند
در مورد پاسخ گویی به درخواست های پشتیبانی سایت مشکل ما رو در کمتر از 2ساعت پاسخ دادن
درگاه بانک ملت (مستقیم) و درگاه غیر مستقیم هم بدون هیچ مشکلی فعال هست
چشم هرچی شما بفرمایید! من حرفی نمیزنم نگید من همش ساز مخالف میزنم
اگر چیزی گفتم فقط حقیقت امر هست که با نوشته های این تاپیک برام در تناقض بود
در ارتباط با تایید یا عدم تایید حساب کاربری شما نظر/ساز مخالف/مسئولیت ندارم باز بنده رو متهم نکنید اما فکر می کنم چندی پیش اعلام کرده بودند که تا رونمایی کامل از سیستم جدید سایت و ... درگاه جدید ارائه نمیدن!
بازهم اگر حرفی زدم شما ناراحت شدین پوزش
کی میگه درگاه مستقیم سالمه؟
درگاه ملت قطعه
دیگه اون زمان گذشت که ساعت 3 شب جواب تیکت میدادن و همه مشتریا راضی بودن
الان هیج پاسخی به تیکت ها داده نمیشه
درگاه ملت و پاسارگاد هردوتاش خرابه
درگاه های جدیدی که اضافه شدن معلوم نیست کجان و برای کی اضافه شدن
پاسخگوی تلفنی هم دیگه وچود نداره
ببنید دوست عزیز بنده جسارتی به شما نکردم قصدی هم نداشتم ولی در مورد سیستم جدیدشون که شما میگید واقعا" میخوان چند سال دیگه رونمایی کنن ؟
بنده و خیلی از دوستان در اوایل خیلی باهاشون راحت بودیم واقعا" عالی بود کارشون ولی الان نه بنده در مورد حسابم من این درگاه قبلا" تایید شده بود استفادم کردم و خیلیم راضی بودم ولی شماره حساب خواستم عوض کنم حالا جالبه اصلا" جواب نمیدن بازم میگم اوایل بسیار عالی بود ولی متاسفانه الان افتضاحه در یک کلام افتضاح
شما بهتره بری یه جای دیگه از پست ترین انسان هم پست دری آدم دو رو
متن پیام خصوصی ایشون به من :
نقل قول:
سلام دوست عزیز
تک پرداخت به نظرم خیلی جوگیر شده
راه حل تنبیه و بیدار کردن این عزیزان هم اینه که مشتری هاش رو از دست بده
همزمان به تک پرداخت یک درگاه دیگه بود که حتی قبل از تک پرداخت درگاه مستقیم میداد
ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
درگاه مستقیم با نرخ 2.4 درصد
البته مشکل سیستمش اینه که یکی سایتش خیلی افتضاحه(مثل روزهای اول تک پرداخت)
یکی این که فقط بانک ملت داره که من تو صفحه آخر تاپیکش گفتم پارسیان و پاسارگاد بزنه
فکر می کنم اگر اکثریت استفاده کنندگان تک پرداخت برن سمت این درگاه خیلی زود تک پرداخت به زانو درمیاد و مجبوره با مشتری کنار بیاد
راه اندازی سیستم جدید قرار بود دو هفته پیش انجام بشه که به مشکل نرم افزاری برخوردیم و هنوز حل نشده .
کلا به تیکتهایی که در مورد زمان راه اندازی سیستم جدید میباشد جواب نمیدیم چون در قسمت اخبار سایت اعلام کردیم تا اطلاع ثانوی .
اما تیکتهای پشتیبانی پاسخ داده میشود .
ملت سالمه
آقا خواهشا قطعش نکن بزار باشه
ملت سالمه؟
پس حتماً مال ما را قطع کردین :->
بی مزه ها
شرایط جدید تك پرداخت برای این سایت ها مقل اینكه تاثیری نداره
http://joojeh5.in/sale
خیلی جالبه :) شایدم مال خودشون باشه
شاید بعد از پست شما ترسیدن و تک پرداخت رو غیر فعال کردن :d
اما در کل سیستمی که الان من روی سایتشون دیدم مال سایت شتاب - درگاه ارزهای اینترنتی هست ;)
گذشته از این مسائل دیگه قرار نیست درگاه بانک پاسارگاد فعال بشه؟!!!!!!!
درگاه مستقیم/غیر مستقیم
ملت/پاسارکاد کلا هیچی کار نمیکنه فقط سایت تک پرداخت میاد بالا!
درگاه 4 روز قطع هستش
48 ساعت هست واریزی انجام نشده!
تیکت پاسخگو نیستن
تلفن جواب نمی دهند.
اصلاٌ هم به این فکر نیستن خیلی ها مثل ما حتی اگر 1 ساعت هم قطع باشد برامون کلی ضرر هست .
قعطههههههه
اقا جدی اگه نمیخواین ادامه بدین چرا مردم رو سرکار میزارین !!!!!
takpardakht به فروشگاه های غیر مجاز هم سرویس می دن :)
Am!r پیام خصوصی پس ندیدی :ی
نمونه آدم دو رو
اینم متن پ.خ 1 ماه پیش قبل از نقل قول دوومی كه گذاشتی:نقل قول:
تحریم تک پرداخت
سلام دوست عزیز
تک پرداخت به نظرم خیلی جوگیر شده
راه حل تنبیه و بیدار کردن این عزیزان هم اینه که مشتری هاش رو از دست بده
همزمان به تک پرداخت یک درگاه دیگه بود که حتی قبل از تک پرداخت درگاه مستقیم میداد
ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
درگاه مستقیم با نرخ 2.4 درصد
البته مشکل سیستمش اینه که یکی سایتش خیلی افتضاحه(مثل روزهای اول تک پرداخت)
یکی این که فقط بانک ملت داره که من تو صفحه آخر تاپیکش گفتم پارسیان و پاسارگاد بزنه
فکر می کنم اگر اکثریت استفاده کنندگان تک پرداخت برن سمت این درگاه خیلی زود تک پرداخت به زانو درمیاد و مجبوره با مشتری کنار بیاد
من خواستم در تک پرداخت عضو بشم هرچند تلاش کردم تایید ثبت نام به ایمیلم نیومد و تو همون صفحه عضویت هم موند ! و تصویر کیچا عوض میشد و ... انگار عضویت رو کلا بستن !
ای بابا کی درست میشه؟
چرا حسابهای بانکی متصل را تایید نمیکنید؟
امیر عزیز تجربه کار با کسی که خوب بیاد جلو بعد یوهو بره تو سربالایی شاید برات وجود نداشته اما شک ندارم تو همین انجمن شاهد بودی خیلی ها خوب کار کردن و بعد... بوم......!!!!!!!!!
من مشتری دهم این آقا بودم زمانی که کسی نمیدونست تک پرداخت یعنی چی
همون زمان هم به جرات می تونم بگم تک پرداخت رو در همین انجمن به 3 نفر پیشنهاد کردم و مشتری ایشون شدن
اولین درگیری بنده با ایشون سر کارمزدها بود که اگر چند صفحه به عقب برگردی کل پست های بنده و مدیریت تک پرداخت رو مطالعه بفرمایید متوجه میشید
دومین درگیری ما سر قطعی درگاه ها و افزایش کارمزد تا 5درصد بود که گفتم با این سیاست همون طوری که مشتری معرفی کردم تبلیغات منفی می کنم
دوست عزیز جناب
vistaperes اولین فردی بود که در مورد تبلیغات منفی مورد پ.خ قرار گرفت
منتهی امر به علت سن کم این عزیز اندکی صفحات اخیر رو مطالعه کنید متوجه نتیجه خواهید شد
بعد از این جریانات و صحبت های ما با مدیریت تک پرداخت کارمزد ما به 3درصد کاهش یافت و با پیگیری های خوبی که ازشون دیدم از رفتارم پشیمون شدم و افسوس خوردم چرا دیگران رو تخریب کردم با قضاوت عجولانه!
اما امروز مجدد بی توجهی و بی تعهدی شدید این عزیزان باعث ضرر به عده زیادی شده
شما که یک مدیر ارشد هستید و خیلی چیزها رو تو این انجمن دیدین انتظاری ازتون نمیره که از تعریف و اعتراض بعدش متعجب باشید
این آقا کارشون از ابتدا عالی بوده چندین بار هم با شما سر این جریان در تاپیک زرین پال و سیاست ها بحث کرده بودم اگر یادتون باشه که تک پرداخت با کار قوی که داره ارائه میده پیشتاز سرسخت زرین پال خواهد بود
به نظرتون تعجبی داره که یک دفعه روی سکه برگرده؟!!!!!
رفتار هر کدوم از ما تو این انجمن روی اعتبار و شخصیت خودمون و اطرافیانمون تاثیر گذاره
این که شما به عنوان یک مدیر ارشد این چنین نقل قول بفرمایید دیگران جای خود دارند!
رفتارتون به نظرم به خاطر سن بلوغ این چنین هست :)
iranian-portal لطف در حق تك پرداخت انجام بده بیخیالش بشو برو از japal و جاهای دیگه بگیر اینقدر هم تخریب نكن یه روزی واسه خودتم همین اتفاق میافته و.... فكر كن ما تازه به رویاهای تو رسیدم
چند روز بود حواسم نبود که در گاه قطعه اصلا چک نکرده بودم تو تک پرداخت هم که خبری ندادن ! واسه همینه چند روزیه مشتری نیست!
از مدیر محترم تک پرداخت دعوت میشه بیان اینجا اعلام کنند چه زمانی درگاه ها فعال خواهند شد؟
دوستان تیکت شمارو جواب میدن ؟ اصلا برداشت انجام دادید واریز کردن ؟
بهتر هست بیخیال تک پرداخت بشین!
این سایت یه تلفن تماس نداره باهاش تماس بگیرید؟ :)
اقا همه دارن میرن شما تازه داری میای !!!!
تک پرداخت واقعا خوب بود اما این جرکاتی که تو این ۱ ماه اخیر میبینیم گویاست دیگه تمایلی به کار کردن ندارن
وقتی ۵ روز قطع باشه و کسی رسیدگی نکنه یعنی موندن یا رفتن مشتریا اهمیتی نداره واسشون
۱. تو این چند روز هم جواب تیکت میدادن اما به زور و خیلی دیر
۲. واریز رو هم بله انجام دادن تصفیه حساب کردیم و رفتیم
۳.تلفن هم تو سایتشون بود اما بعدا برداشتن دیگه نیست