اقای موسوی تایید میشن 100%
نمایش نسخه قابل چاپ
اقای موسوی تایید میشن 100%
مشکل حل شد !
سرور دریافت شد!
بدرود...
دوست عزیز این مدل رفتار ها در شان شما نیست شما 1% فکر کن این بنده خدا آدمه و مشکل براش پیش بیاد حالا طرف باید بره جای درک متقابل شکایت کنه فکر کردین برین فتا باید چجوری مشکل رو بیان کنید مثلا میگید تاخیر داشتند اومدم شکایت ؟!! فکر میکنی جوابت رو بده آشناتون و پیگیر بشه؟!! باید بگم نه
ایشون شخص شریفی هستند و الحق با وژدان کار میکنند و این رو بدون ریا میگم شخص محترم و آبروداری هستند پس نکنید از این کارا با آبروی مردم بازی نکنید خوب ایشون خارج از توانش داره سرویس میده که جای تقدیر داره بدون هیچ چشم داشتی اونوقت شما میایین شکایت فتا رو مطرح میکنید ؟!! مشکلات زیاده ایشون هم دست تنها هستند پس صبوری کنید و بزارید روال کار طی بشه ایشون هم دیتا سنتر نیستند رابط شما با دیتا سنتر هستند پس توقعات خارج از توان ایشون رو مطرح نکنید باید دیتا سنتر سرور رو تحویل بده که بتونه تحویل شما بده نتیجتا زود به قاضی نرید و از روی عصبانیت تصمیم نگیرید ... موفق باشید
منم گفتم مشکل حل شد !
تشکر!=;
عزیز من دو روزه اینترنتم قطع شده از مخابرات.بعشدم من ایرانسلم روشن و اونرو همه تماس میگرین شما کی تماس گرفتی؟
یه نکته بگم که من عموم در فتا کار میکنه چاغو دسته خودشو نمی بره.رفت آمد هم زیاد دارم دور باطل نزن.اینفو esxi رو که دوستان به شما دادن تیکت کنید تا من روترو کانفیگ کنم.
اینجا همه فتا باز شدند جدیدا. ای بابا . سید بجور ببین یک سرور ex4s خالی نداری برای یکی از دوستام میخوام
بدون ست آپ
لطفا قیمت 4s با هزینه ستاپ برای ماه اول
و ماههای بعد رو اعلام کنید
یک عدد سرور ex10 بدون ستاپ ماهانه 109 یورو موجود است
مجازی سازی سیتریکس
ضمن عرض سلام و خسته نباشد خدمت جناب موسوی و کلیه دوستان
ضمن احترامه شدیدی که نسبت به آقای موسوی قائلم اما متاسفانه مجبور به مطرح کردن این موضوع شدم :|
والا ما 1ماه پیش از جناب موسوی سرور esx4s گرفتیم هزینه به مبلغ 245 تومن در تاریخ 27/06/2012 پرداخت شد همون موقع بود که بگفتهی تیم ساپرت سایتشون خانوم احمدی فرمودن آقای موسوی مسافرت هستن و این شد که من 3 روز متل آی پی و سرور شدم.بدز 3 روز جناب موسوی عزیز برگشتن و پاسخ بندرو دادن. بدز گذشته چند روز دیگه : ) سرانجام در تاریخ 02/07/2012 یعنی 5روز بعد از پرداخت سرور به من تحویل داده شد. پس از طرح این موضوع در wht جناب موسوی فرمودند : ((((( سلام.بابت تاخیر من از شما عذر میخوام اما برای من یه مشکلی پیش امد که یک هفته ای به نت دست رسی نداشتم کلا یه وسیله ارتباطی یک طرفه داشتم که تما نمشد به جایی بر قرار کرد.سرور شما آماده هست لطفا از طریق سیستم پشتیبانی تیکت رو به روز کنید تا سرور تحویل بدم.
بابت تاخیر بهتون یک تخیف در ماه اول میدم.در تیکیت دز ارتباط باشید.
من شرمندم باز هم.اگه ضرری به شما رسیده من این مورد رو قبول میکنم ))))
من هم به قسمت تیمت رفتم و جناب موسوی ضمن تحویل سرور گفتن 25 تومن ما بقی پرداخت بشه من هم گفتم شما که فرمودید خسارت و تخفیف میدید ایشون فرمودند :
lafz omadam :D
takhfif dadm
ghast dashtam bishtar bedam ama euro in hafte bad jor geron shod.dastam bastast.enshalah bad ha
لفظ اومدم :| :|
من هم ما بقی رو پرداخت کردم :| تاریخ 04/07/2012 کل ددیکت قطع شد این بود شروعی برای فوش خوردن اینجانب از کل user هام.
تاریخ 06/07/2012 سرور وصل و دوباره در همون روز مجددا قطع شد.
07/07/2012 سرور رفت زیره تست سخت افزاری.
08/07/2012 سرور قطع شد دوباره و جناب موسوی فرمودند esxi تویض بشه.
به دلیل سوختن پاور ویپی اس ساتشنون وی ام ویر روز 11/07/2012 تویض شد.
تاریخ 11/07/2012 روتر اشتباه ست شده بود و وی پی اس ها remot نداشتند (ساعت 22:10)
13/07/2012 فرمودند هارد عوض بشه مشکل حل می شه من گفتم مگه وی ام ویر ریختید ok نشد گفت وی دی اسو ببرید زیره فشار.
14/07/2012 سرور دوباره down شد.
14/07/2012 ساعت 19 این جمله ای بود که من گفتم : man bekhoda bekhoda bekhodas shomaro dark mikonam agha sina ama tamame useram dg yavash yavash daran fosham midan
14/07/2012 ساعت 21 گفتن اطلاعات ببرید رو hdd 2 دیتاسنتر خودش می خواد vmware چنج بده !!!!!!!!!!!!!!!!
15/07/2012 گفته ی آقای موسوی : ino ta 2shanbe ok mikonam 100%
shoma faghat harde avalo khali kon keman ino be ye natije beresonam
15/07/2012 جناب موسوی : salam,dc esxi nasb karde alan man login konam bebinam chi be chi hast etela midamet
!!!!! 16/07/2012 !!!!! سرور مشخصات جدیدش داده شد.
18/08/2012 سرور دوباره down شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19/08/2012 جناب موسوی فرمودند هارد چنج بشه =============> اطلاعات کل user ها پر ولی باز من گفتم بهتر از هیچیه و ok دادم .
19/08/2012 کل ددیکت چنج شد و متظر kvm شدم.
21 تازه جواب تیکت منو دادن که می خوان روتر کانفیگ کنن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
حالا من میرم میبینم تو سایت ایشون یه فاکتور صادر شده که پول ددیکتدو بدم :| :| آخه جناب موسوی عزیز من چه پولی باید بشما بدم بد تیکت دادم به ایشون که فلانو بیسار می گن :|
بد ایشون می گن : mozo kamelan roshane,servera dar tarikhe roze khodesh pay mishe ,va roze bad age pay nashe vagozar mishe.mitonid post bedin va omomi konid ,ta shafaf sazi beshe
دوستان شما جایه من بودید چیکار می کردید منی که جز احترام گذاشتن به ایشون کار دیگه نکردم حتی وقتی نبودن بعضی از روزا دوستانی گلگی داشتن تو فوروم من ازشون حمایت کردم :| بخدا این انصاف نیست من حتی از user هام پول نگرفتم هیچ کلی فوش خوردم :| به خدا آقای موسوی عزیز داداشه من این پولا خوردن نداره بخصوص که الان داری زندگی مشترک تشکیل می دی با من این کارو کردی ولی با دیگران نکن
دوستانیم که صحت کلیه حرفای من می خوان متلع شن اینم پیج کلیه تیکت های من : Router VPS . COM - مشاهده تیکت
حرجای حرف های منم اشتبا بود جناب موسوی اصلاح کنید.
دوستانی که همیشه میومدن طرف آقای موسوی رو میگرفتن کجان :| :-|
راستی جناب موسوی امضاتونم وقت کردین عوض کنید چون دیگه بهتون نمی یاد :^o:^
به خدا هم اعتقاد داشته باشید. اول ببینید خودتون اعتقاد دارید یا نه ؟؟؟!؟!؟!؟!!!!!
kheyli jalebe man be shoma too faktor ip ke takhfif dadm hamon aval
10 toman bod takhfif,mage ye server cheghad sod dare mikhastin takhfif 99% bedam?
Nokte badi mage man polo gereftam ke be man migin male mardom khor?pol alan daste datacentere!
Nokte badi khodetono jaye man bezarin server ba carte etebari mikharin setup midin vahazine maho,az bade etefagh server ba esxi moshkel dare !ajaba bad shansi pish miyad vay man chi kar konam koli setup vase in server dadam daste moshtariye in !vay in hamash restart mikone va moshtari sakiye ,chi kar mikoni?bikhiyale etebaret mishi migi gore babaye moshtari az dobare be ye esme dige shoro mikonam.
Ya miyay migi baba in bad bakht koli moshtari dare,abero man be darak ama in ke az 0 shoro karde chi ! Va alave bar setup server miyay hanoz 12 roz ham nashode 69 euro dige pol midi ke servero bedone hich bahanee avaz konan va moshkelo bartarf koni.age servero khodeton kharide bodin ke dashtin dobare 69 euro bedin vase server avaz konanesh?
Ya bikhial in mahesh mishodin cancel mikardinesh va yek server jadid migereftin va ham pole setup midadin ham pole tamdid pole ip va hat flexi.
Man chi kar kardam baraton?
Pol inaro hamasho gereftam?
Joz in ke goftam datacenter tarikhe servero taghir nemide ke man bekham bedam.bad kardam ?
Man male mardom khoram?
Bazi vaghta harfayee mizanin ke man reghbati be tamdid server peyda nemikonam,hata man pole in server haro ghati polaye khoda nemikonam va ta alan chanta intori shode va joda negaheshon midaram,
az hame ozr mikham fingilish meveshtam chon ba mobile hastam va farsi support nemikone
Intel® Core™ i7-950 Quad-Core
24GB DDR 3 RAM
2x 750 GB SATA 3 Gb/s HD
Port : 100Mbit
رنج 16 تايي IP
50 euro قميت سرور ماهانه
15 euro قيمت فلكسي
11.22 euro قيمت ip
قيمت يرور امروز 2650
(50+15+11.22)*2650
ماهانه 201983 تومن
سلام جناب موسوی عزیز خودتون می دونید حرف من حرف تخفیف نبود و باز هم خودتون می دونید من براچی از دست شما ناراحت شدم وقتی فاکتور صادر شد اومدم به شما گفتم آخرش من از مشتری هام اینقد قطی سرور زیاد بوده پول نگرفتم هزینه سرور نصف کنید نصف اول می دن نصف بعد :| شما برگشتی گفتی : mozo kamelan roshane,servera dar tarikhe roze khodesh pay mishe ,va roze bad age pay nashe vagozar mishe
انصافا شما جای من بودی بت فشار نمی اومد ؟؟؟؟
الانم طبق صحبتی که با شما شد لطف کردید هزینرو برا اولین پراخت نصف کردید و من ازتون ممنونم اگر کودورتیم پیش اومده من از طرف خودم ازر می خوام :)
قیمت 4s رو با 8 عدد آیپی برای ماه اول و ماههای بعد میخواستم
یک 4s آماده هست + 1 گیگابیت پورت + Vmware که نصب هست و همینطور پردازنده 3.4 گیگاهرتزی ex10 بر روی این سرور به صورت پیشفرض = ماهانه 200 هزار تومان . در صورت نیاز میتونید اعلام کنید. سرور آماده هستش .
بعد از دوهفته که از تعویض سرور گذشته بود به من گفتین که تاریخ سرور به تاریخ تعویض تغییر بدین کفتین کلا دو روزه که داره به خوبی کار میکنه یعنی 10 رو هیچ؟
من به شما گفتم تاریخرو نمیتونم تغییر بدم گفتین من ندار بدم نمیدم و این که مال مردوم نخورین و نماز روزه قبوا نیست....
بعد از همه این حرفا شما گفتین پس دو فاتور بشه.
یک بار دیگه شما چت هار که با هم داشتیم رو خلاصه جا هایی که بن نفع شما بوده بزارین من کل آرشیورو میزام و دیگه آبرو داری میکنم.
حتی گفتین که من نمیام عمومی کنم و آبرو داری میکنم و در وب هاستینگ چیزی نمیگم.
گفتم بگین چون من تقصیری ندارم که ترس داشته باشم.
Intel® Core™ i7-950 Quad-Core
24GB DDR 3 RAM
2x 750 GB SATA 3 Gb/s HD
Port : 100Mbit
IP : 1 Singel IP + Subnet /28
flexi
ماهانه 201983 تومن
روتر و esxi رایگان
Intel® Core™ i7-3930K Hexa-Core
64GB DDR 3 RAM
2x 3000 GB SATA 3 Gb/s HD
Port : 1000Mbit
IP : 1 Singel IP + Subnet /28
flexi
ماهانه 380 هزار تومن
روتر و XenCitrix رایگان
www.Routervps.com
با سلام . آقای موسوی تایید میشن ازشون 2 تا سرور دارم کاملا راضی هستم . اما پشتیبانیشون از 100 نمره میدم 85 .
سلام
اقای موسوی این سرور ما نمیخواد روشن شه ؟ 48 ساعت گذشت
توی این ماه کلا 5 روز سرور درست کار کرده این چه وضعشه اخه ؟
جناب موسوی ممنون می شم جواب تیکت بدید