-
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezabest
آقایون یه خبر جدید
شرکت به پرداخت(وابسته به بانک ملت) از امروز تمام درگاه هایی که از این اسکریپت استفاده میکنن رو غیرفعال کرده.
به فکر اسکریپت دیگه ای باشید !
شرکت میگه ادمین سایت قرار بوده یک بار بیان پیش ما که با هم اسکریپتشون رو تست و عیب یابی کنیم ولی ایشون به هیچ وجه پاسخگو نیستن و نیومدن.
جدا؟؟!
ای بابا! یعنی اونهایی هم که الان دارن استفاده میکنن غیرفعال میشن یا پشتیبانی نمیشن از این به بعد؟؟
مسئول این Virtual Freer کیه؟؟! خوب بره یه صحبتی کنن حل بشه!!
یا اگه دوستان به php تسلط دارن خودشون یه ماژول طراحی کنن که جواب بده
ربطی به ماژول نداره ! کل اسکریپت رو مورد گرفتن!
برای منم از امروز غیر فعال شده
-
دوستان چطوری مشه بک گراند سایت را عوض کرد؟
-
با سلام مسئول فرییر شخصی قابل احترام هستند و ب دلایل خاص خودشون نمی خان برن همین قدر که برنامه به این نازی نوشتن یک دنیا ممنونم ازشون
-
من ماژول هاشو دانلود کردم، ولی از تو خود سیستم امکان نصب یا آپلود نداره، چطور باید نصب کرد ؟
از خود هاست باید آپلود کرد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezabest
آقایون یه خبر جدید
شرکت به پرداخت(وابسته به بانک ملت) از امروز تمام درگاه هایی که از این اسکریپت استفاده میکنن رو غیرفعال کرده.
به فکر اسکریپت دیگه ای باشید !
شرکت میگه ادمین سایت قرار بوده یک بار بیان پیش ما که با هم اسکریپتشون رو تست و عیب یابی کنیم ولی ایشون به هیچ وجه پاسخگو نیستن و نیومدن.
میشه بگید کی این حرف رو زده و من با کی قرار داشتم؟ از طرف شرکت بهپرداخت هیچ تماسی با من گرفته نشده چه تلفنی و چه ایمیلی و قراری هم در کار نبوده٬ شاید تصمیمی برای اینکار داشتن ولی در عمل انجام نشده.
//
امروز با بهپرداخت تماس گرفتم و تا یکی دو روز آینده مشکل حل خواهد شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
freer
میشه بگید کی این حرف رو زده و من با کی قرار داشتم؟ از طرف شرکت بهپرداخت هیچ تماسی با من گرفته نشده چه تلفنی و چه ایمیلی و قراری هم در کار نبوده٬ شاید تصمیمی برای اینکار داشتن ولی در عمل انجام نشده.
//
سلام و خسته نباشید.
انشالله مشکل بزودی حل بشه.
یعنی ممکنه این مشکلی که من در اتصال ماژول ملت به بانک داشتم از همین مورد بوده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Milad99
سلام و خسته نباشید.
انشالله مشکل بزودی حل بشه.
یعنی ممکنه این مشکلی که من در اتصال ماژول ملت به بانک داشتم از همین مورد بوده؟
اگر اررور ۲۱ میگیرید احتمالش هست.
-
اسکریپت ما همچنان به بانک متصل میشه و قطعی نداره! مرکز پیامک فوتبال - خرید سرویس
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
freer
//
خانم غفاری - مسئول تایید و تست سایتهایی که از شرکت به پرداخت درگاه میگیرند گفتند. شماره داخلیشون هم 2059 هستش.شماره تاییدکننده اولیه سایت هم آقای نوری هستش که شماره داخلیشون 2058 هست.
اگه باهاشون حرف زدید و بعدا مشکل حل شد لطفا اسمتون هم اینجا بفرمایید چون ما هردفعه زنگ میزنیم میگن هنوز اسم سازنده اسکریپت هم نمیدونن که بخوان تاییدشون کنند یا نه!
ضمنا لطف بفرمایید بعد از عیب یابی نهایی یک بروزرسانی جدید هم داخل سایتتون بگذارید چون احمدآقا جدیدا چند امکان به اسکریپتتون اضافه کردن که داخل اسکریپتی که توی سایتتون گذاشتید نیست.
با تشکر از زحمات شما
-
دوستانی که از اول این اسکریپت به بانک معرفی کرده اند قطع میشه. بقیه نه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezabest
خانم غفاری - مسئول تایید و تست سایتهایی که از شرکت به پرداخت درگاه میگیرند گفتند. شماره داخلیشون هم 2059 هستش.شماره تاییدکننده اولیه سایت هم آقای نوری هستش که شماره داخلیشون 2058 هست.
اگه باهاشون حرف زدید و بعدا مشکل حل شد لطفا اسمتون هم اینجا بفرمایید چون ما هردفعه زنگ میزنیم میگن هنوز اسم سازنده اسکریپت هم نمیدونن که بخوان تاییدشون کنند یا نه!
ضمنا لطف بفرمایید بعد از عیب یابی نهایی یک بروزرسانی جدید هم داخل سایتتون بگذارید چون احمدآقا جدیدا چند امکان به اسکریپتتون اضافه کردن که داخل اسکریپتی که توی سایتتون گذاشتید نیست.
با تشکر از زحمات شما
من امروز با آقای دربندی صحبت کردم و خودم رو با نام اسکریپت معرفی کردم و ایشون من رو به نام خانوادگی میشناختن. حالا فردا یه تماس با خانم غفاری میگیرم ببینم با کی قرار گذاشتن به جای من.
امیدوارم فردا درگاه من فعال بشه که بتونیم رو همون تست کنیم و تایید گرفته بشه.
-
ما که مشکل نداره هیچ اروری هم نیمده
-
امروز با پرداخت تماس داشتم گفتن که اسکریپت یک سری ایرادهای جزیی داره که تو 2-3روز اخیر داریم با مسئولش مکاتبه میکنیم که بتونیم مشکلات پلاگینش رو رفع کنیم و قول داده که تا فردا پسفردا اوکی بشه...
انشالله مسئولش همکاری کنه و بزودی سیستم راه بیفته
---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
راستی اضافه کرد که فعلا این فروشگاه رو از طرف به پرداخت غیرفعال کردیم...
-
کی برای این اسکریپ قالب طراحی می کنه . و هزینش چقدره نمونه کار هم می خوام
-
اگر خواستی فکر میکنم من بتونم انجام بدم، تا حالا سیستمشو بررسی دقیق نکردم ولی خوب، مسلط به css هستم و کارم طراحی سایت هست، پیام خصوصی بده اگر دوست داشتی .
-----------------
راستی در به پرداخت با آقای تبریزی صحبت می کنید یا شخص دیگر ؟
-
دوستان می خوام این اسکریپت رو امتحان کنم ولی برای من پوشه اینستلا به این صورت هست : ! ! ! !
http://kralvps.ir/install/
-
1 فایل پیوست
این رو دانلود و نصب کن
فایل پیوست 5743
-
ماژول پارسیان رو چطور باید فعال کنم
-
1 فایل پیوست
من ماژول پرشین اس ام اس رو فعال کردم یوزر پس با شماره هم وارد کردم ولی بعد از خرید اس ام اس نمیشه این ارور موجود در عکس ظاهر میشه بالاش کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-30_094145-png
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_m27
احتمال داره ماژول مشکل داشته باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hg-ahvaz
خوب منم میدونم کمک برای رفع مشکل خواستم !! با تشکر
-
بله این مشکل در نسخه اصلی وجود داره اگر خواستین می تونم کمک بدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mariean
بله این مشکل در نسخه اصلی وجود داره اگر خواستین می تونم کمک بدم
خوب اگر مشکل در نسخه اصلی هستش لطفا اینجا بزارید شاید بقیه دوستان هم خواستند استفاده کنند با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_m27
خوب اگر مشکل در نسخه اصلی هستش لطفا اینجا بزارید شاید بقیه دوستان هم خواستند استفاده کنند با تشکر
تایید میشه
-
اون ماژول رایگان نبوده دوست عزیز ماژول بند یک اس م اس ب مدیر یک اس م اس ب خریدار و ایمیلی ب مدیر و خریدار ارسال میکنه یعنی 4 کار در یک ماژول
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mariean
اون ماژول رایگان نبوده دوست عزیز ماژول بند یک اس م اس ب مدیر یک اس م اس ب خریدار و ایمیلی ب مدیر و خریدار ارسال میکنه یعنی 4 کار در یک ماژول
خوب الان چاره چیه باید چیکار کرد ؟شما ماژول ارایه میدین ؟
-
مشکل ماژول ملت حل شده و الان اوکی رو دادن٬ امشب یا نهایتا فردا ظهر نسخه جدید منتشر میشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
freer
مشکل ماژول ملت حل شده و الان اوکی رو دادن٬ امشب یا نهایتا فردا ظهر نسخه جدید منتشر میشه.
ممنون از لطفت عزیز میشه در مورد این ماژول ارسال اس ام اس persian sms یه توضیحی بدین من همش به ارور میخورم تو سایتشونم فعال کردم سرویس رو ولی بازم اس ام اس ارسال نمیشه در بالا عکس از ارور هم گذاشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hg-ahvaz
این ماژول ***یه . کوفتشون بشه پولی که میگیرن
-
برای حل مشکل ماژول مربوط به پرشین اس ام اس کافیه اصلاحیه زیر رو در فایل persiansms.php انجام بدید :
function notify__sms
تبدیل بشه به :
function notify__persiansms
---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sainaweb
؟؟؟
-
ماژول ماله جناب بیرم هستن که الان پست زدن ماژول بیسار الی هست و من ازش استفاده میکنم
ایشون هم اعلام کردن تا فرا نسخه کامل میزارن میتونید دانلود کنید و نسخه که من گفتم فقط نسخه ارسال اس م اس هست که خریداری کردم و گرنه ماژل اصلی فریر هست برا همه
بازم تشکر بابت ماژول جناب بیرم عزیز
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sainaweb
دوست عزیز پولیه که پولی دست مزد کارشونه من که راضیم برا کاره خوب پول بدم
ایرانی جماعت مفت خوره همه چیز مفت مجانی می خواد شما هم از اونای
-
از دوستان برنامه نویس هر کس می تونه این ماژول رو برای وب سرویس ما هم آماده کنه لطفا پ.خ بده یا همینجا اعلام کنه هزینه رو تا اگر به توافق رسیدیم اطلاعات وب سرویس رو در اختیارش بزارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sainaweb
سلام.
منظور این دوستمون د.ز.د.ی هست.
و من می دونم چرا این حرف رو زدن؟؟؟؟؟
موفق باشید.
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mariean
دوست عزیز پولیه که پولی دست مزد کارشونه من که راضیم برا کاره خوب پول بدم
ایرانی جماعت مفت خوره همه چیز مفت مجانی می خواد شما هم از اونای
دوست عزیز شما هم کمی در ادبیات خودتون تجدید نظر کنید و تا معنی و مفهوم کامل جمله کسی رو متوجه نشدید از روی حدس و گمان، تندخویی نکنید.
موفق باشید.
-
دوست عزیز ایشون یک جمله نوشتن بعد از جمله بنده
در یک جمله حرفشون رو زدن و معنی دیگهی هم نمیده و فقط شما معنیشو میدونستی چرا اینو گفته ؟؟در مکان عمومی ؟/
تمتم این بحث
-
سلام
دوستانی که نگران بانک ملت هستند می توانند از درگاه بانک پاسارگارد نیز استفاده کننده
که نیاز به مجوز نیز ندارد .
---------- Post added May 6th, 2012 at 12:10 AM ---------- Previous post was May 5th, 2012 at 11:46 PM ----------
دوست عزیزی از طریق پیام خصوصی خواستند درباره درگاه آنلاین بانک پاساگارد توضیح دهم که لازم دونستم همینجا برای همه توضیح بدهم ....
لینک روبرو کلیک کنید درگاه پرداخت اینترنتی - :: بانك پاسارگاد ::
حتما از همین لینک بگیرید !!! در سایت بانک پاسارگارد 2 نوع درگاه خرید آنلاین دارد :
1- اتصال به پرداخت الکترونیکی پاسارگارد ( توصیه ما این هست به این دلیل که پول مستقیم به جساب شما می یاد و نمی خواد چند روز صبر کنید ) اینم لینکش درگاه پرداخت اینترنتی - :: بانك پاسارگاد ::
2- پرداخت امن پاسارگارد """" ( اصلا توصیه نمی شود به دلیل اینکه سیستم کاریش مثل زرین پال هست و تا 4 روز پول تو حساب پرداخت امن پاسارگارد یا همان پی پاد بلوکه می شود )
فقط اول باید مدارک رو کامل کنید بعد ارسال کنید + سفته 2 میلیون تومانی که قیمتش 5000 تومان باید باشه !!
ولی ارزش داره ! چند وقت پیش یادم هست پوت http رو دولت بسته بود ولی بانک پاسارگارد کار می کرد ولی بانک ملت کار نمی کرد ! من خودم اون چند روز بیش از 200 هزار نومان ضرر کردم ! از ما گفتن بود گرفتنش خیلی خوبه !!
دوستانی که ماژول بانک پاسارگارد رو نیز لازم دارند می توانند با خودم اعلام کنند تا تحت اختیارشون قرار دهم .
-
نسخه جدید فریر منتشر شد٬ این نسخه فقط برای رفع مشکل بانک ملت ریلیز شده و کسایی که از درگاه ملت استفاده نمیکنن نیاز به تغییر ندارن.
همچنین ماژول بانک ملت هم به صورت مستقل برای دانلود هست و کسانی که سیستم فعال دارن میتونن اونو دانلود کنن و از اون استفاده کنن و شامل تمام فایلهایی که تغییر کرده است.
ماژول پرداخت با پارسپال و ۳ ماژول اس ام اسی هم که توسط خود سایتها طراحی شده بود در سایت فریر قرار گرفت.
ماژول Persian sms هم نسخه سالمش روی سایت قرار داده شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
سلام
دوستانی که نگران بانک ملت هستند می توانند از درگاه بانک پاسارگارد نیز استفاده کننده
---------- Post added May 6th, 2012 at 12:10 AM ---------- Previous post was May 5th, 2012 at 11:46 PM ----------
دوست عزیزی از طریق پیام خصوصی خواستند درباره درگاه آنلاین بانک پاساگارد توضیح دهم که لازم دونستم همینجا برای همه توضیح بدهم ....
لینک روبرو کلیک کنید
درگاه پرداخت اینترنتی - :: بانك پاسارگاد ::
حتما از همین لینک بگیرید !!! در سایت بانک پاسارگارد 2 نوع درگاه خرید آنلاین دارد :
1- اتصال به پرداخت الکترونیکی پاسارگارد ( توصیه ما این هست به این دلیل که پول مستقیم به جساب شما می یاد و نمی خواد چند روز صبر کنید ) اینم لینکش
2- پرداخت امن پاسارگارد """" ( اصلا توصیه نمی شود به دلیل اینکه سیستم کاریش مثل زرین پال هست و تا 4 روز پول تو حساب پرداخت امن پاسارگارد یا همان پی پاد بلوکه می شود )
فقط اول باید مدارک رو کامل کنید بعد ارسال کنید + سفته 2 میلیون تومانی که قیمتش 5000 تومان باید باشه !!
ولی ارزش داره ! چند وقت پیش یادم هست پوت http رو دولت بسته بود ولی بانک پاسارگارد کار می کرد ولی بانک ملت کار نمی کرد ! من خودم اون چند روز بیش از 200 هزار نومان ضرر کردم ! از ما گفتن بود گرفتنش خیلی خوبه !!
دوستانی که ماژول بانک پاسارگارد رو نیز لازم دارند می توانند با خودم اعلام کنند تا تحت اختیارشون قرار دهم .
بانک پاسارگاد تا جایی که من می دونم لحظه ای آپدیت نمیکنه و باید صبر کنید , هنوز هم اینطوریه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
سلام
لینک روبرو کلیک کنید
1- اتصال به پرداخت الکترونیکی پاسارگارد ( توصیه ما این هست به این دلیل که پول مستقیم به جساب شما می یاد و نمی خواد چند روز صبر کنید ) اینم لینکش
ما که درخواست دادیم گفتند به فروشگاه شارژ درگاه نمیدن!
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
freer
نسخه جدید فریر منتشر شد٬ این نسخه فقط برای رفع مشکل بانک ملت ریلیز شده و کسایی که از درگاه ملت استفاده نمیکنن نیاز به تغییر ندارن.
همچنین ماژول بانک ملت هم به صورت مستقل برای دانلود هست و کسانی که سیستم فعال دارن میتونن اونو دانلود کنن و از اون استفاده کنن و شامل تمام فایلهایی که تغییر کرده است.
ماژول پرداخت با پارسپال و ۳ ماژول اس ام اسی هم که توسط خود سایتها طراحی شده بود در سایت فریر قرار گرفت.
ماژول Persian sms هم نسخه سالمش روی سایت قرار داده شد.
توسط شرکت به پرداخت تست نهایی و تایید شد-سریعتر آپدیت کنید.
با تشکر از آقای بایرام(فریر) بخاطر تغییرات اعمال شده :):55: