-
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
سلام. فکر میکنم از مشتری اولی های سیباپال باشم. درگاه پرداخت مستقیمشو استفاده میکردم و واقعا عالی بود. شرکت دیگه هم استفاده میکردم که منحل شد. از همون ابتدا متقاعدم کرد که درگاههای پرداخت دیگمو غیر فعال کنم. ابتدا کارمزد پایین مدنظر داشتم ولی کم کم پشتیبانی فعال و آن تایم و تسویه های منظم و فوری برای درخواست های شتاب (مواقع اضطراری واقعا خوب احساس میشه) مجابم کرد که همپنان از درگاه پرداخت سیباپال استفاده کنم. فقط پند روزی بحرانی دامنه و درگاه های پرداختشون مشکل پیدا کرده بود که ناچارا مجبور شدم سمت یک درگاه پرداخت دیگه برم که هرچند سایت بروزتری داشتن ولی کامزد و تسویه نامنظم اذیتم کرد. بلافاصله که فهمیدم سیباپال درست شده مجددا برگشتم :)
دائن شدن هم واسه همه درگاهها وجود داره بیشتر هم ارتباط با سرور میزبانه. ولی هرچی کمتر بهتر.
در کل راضی هستم امیدوارم همین دائن شدن های کوتاه هم اصلاح بشه که وب مستر هم رضایت کامل داشته باشه.
-
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
از لطف همه ی کاربران گرامی سپاسگزاریم
متاسفانه تعداد و حجم اتک ها از اولین روز ***** شدن سایت بسیار زیاد بوده است.
و تنها مشخص می باشد شخص مذکور از ***** شدن سایت ارضا نشده است و سعی دارد با دیداس های متوالی سیباپال را نزد کاربران بد جلوه دهد.
همکاران هر لحظه در حال مانیتور کردن وب سایت می باشند
با تشکر از شما همراهان همیشگی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
و تنها مشخص می باشد شخص مذکور از ***** شدن سایت ارضا نشده است و سعی دارد با دیداس های متوالی سیباپال را نزد کاربران بد جلوه دهد.
در اینکه سیباپل خیلی خوب هست که شکی نیست
ولی توصیه میکنم اگر براتون امکان داره سرورتون رو ببرید ovh
-
من به سیپال مدیونم اگر تشکر نکنم پس مــــــــــــــــــــــرس ـــــــــــــــــی سیباپال
به امید حل مشکلات (ف ی ل ت ر)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
با تمام این مشکلات همچنان سیباپال بهترین هست و خواهد بود.
ممنون سیبا پال
:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
-
با سلام امکانات خوبی دارند
درگاه اختصاصی هم ارئه میدن
موفق باشید
-
درود
به نظر من یک کانال تلگرام برای سیباپال بزنید
-
سیبا پال از دیشب برای بنده باز نمیشه .
این مشکلی تا کی قرار هست ادامه داشته باشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
سیبا پال از دیشب برای بنده باز نمیشه .
این مشکلی تا کی قرار هست ادامه داشته باشه ؟
سلام.
سایتشان احتمالا طبق پاسخی که در تاپیک دادند هنوز زیر حملات است.
سرورشان ایران هست حتی بهترین سرور هم باشد باز با لایه 7 امکان قطع شدن وجود دارد چه برسد به لایه 4!
این مشکلات صدرصد برای همه پیش آمده یا روزی پیش خواهد آمد .
منتظر بمانید.
-
بنظرم سیباپال یدونه از این پلان های شاخی که سنترال هاستینگ 100Gbps DDoS Protection
داره برای انتی دیداس بگیره خیال خودش را راحت کنه حالا بیان حمله بزنند سایت سرپاست :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
بنظرم سیباپال یدونه از این پلان های شاخی که سنترال هاستینگ داره برای انتی دیداس بگیره خیال خودش را راحت کنه حالا بیان با 100 مگابیت حمله بزنند سایت سرپاست :)
100 مگابیت برای یه حمله ی ضعیف هست . بنده خود تا ده گیگابیت رو روی سایت خودم دیدم روی هاست های هاست دی ال
-
ظاهرا برداشتن 90 درصد ای پی های خارجی رو مسدود کردن هر چقدرم بهشون میگیم مشکل داره میگن ن سالمه.
http://r.h-t.co/en/8de39e1b-27fe-e51...240003ff730224
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
100 مگابیت برای یه حمله ی ضعیف هست . بنده خود تا ده گیگابیت رو روی سایت خودم دیدم روی هاست های هاست دی ال
پست ویرایش شد اشتباه نوشتم منظورم این هست
100Gbps DDoS Protection
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
برای ما که کلا باز نمیشه
مشکلی نداره از صبح تراکنش هم داشتم تا الان باز میشه http://sibapal.ir/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
پست بنده ماله امروز, 09:09 am هست ؛ از ساعت 12 شب گذشته سایتشون به هیچ وجهی باز نمیشد و امروز با پیگیری های انجام شده موفق شدیم یک راه ارتباط خیلی سخت پیدا کنیم و بگیم ک ما مشکل داریم !
در نهایت از حدود ساعت سه عصر مشکل حل شد .
-
اقا من ک راضیم از سیبا پال خدا ازش راضی باشه :)
من در روز بالای 300 الی 500 تومان تراکنش موفق دارم
وقتی درخواست تسویه حساب میزنم یکم دیر واریز میکنن
اما واقعا سیستمی خوب هستش و کار آمد
آرزوی موفقیت برای این تیم
-
من واقعا متاسفم واسه چنین درگاه واسطی که کاربران اجازه میده نرم افزار هک تلگرام (نرم افزاری کاملا مجرمانه و غیر قانونی) بفروشند.
بنده چند بار به درگاه پرداخت سیبا پال از بخش ارتباط با ما گفتم اما ترتیب اثر ندادند و مجور شدم به اطلاع پلیس فتا برسونم که در حال پیگیری هستند.
موفق باشید.
-
بنده هم از سیباپال دارم و بنظرم یکی از بهترین هاس
امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشن
-
درگاه متصل نمیشه. بازم اتک دارن میدن ؟ چه بساطی شده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdi2525
من واقعا متاسفم واسه چنین درگاه واسطی که کاربران اجازه میده نرم افزار هک تلگرام (نرم افزاری کاملا مجرمانه و غیر قانونی) بفروشند.
بنده چند بار به درگاه پرداخت سیبا پال از بخش ارتباط با ما گفتم اما ترتیب اثر ندادند و مجور شدم به اطلاع پلیس فتا برسونم که در حال پیگیری هستند.
موفق باشید.
چاه مکن بهر کسی
اول خودت بعدا کسی
با هر دستی بدی از همون دست میگیری سنگ جلو کسی ننداز دوست عزیز
-
مدیریت سیباپال پاسخ گو نیستند ؟ سایت از صبح برای همه مشکل دارد و باز نمی شود .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
مشکلی نداشت باس من نمیدونم چرا شما همش مشکل دارید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
سایت در دسترس می باشد
لطفا از طریق تیکت یل پیام خصوصی مشکل خود را بیان نمایید
-
سلام
واقعا بهترین درگاه هست و خوشحالم که از این درگاه برای سایتم استفاده میکنم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdi2525
موفق باشید.
دوست عزیزی که الان شدی اطلاع رسان پلیس فتا ، انگار یادتون رفته تا همین چن وقت پیش شما هم جزء دسته همین کاربرانی بودی که کارشون مجرمانه و غیر قانونیه برادر گرامی !! ادم خوب نیس گذشته اش رو فراموش کنه ، اونم یه گذشته طولانی در زمینه فروش فایل های هک، دانلود ***** شکن و فروش اموزش فیلم جنسی و سرشو عین کبک زیر برف کنه ... پس خواهشا جوری رفتار نکنید که به نظر برسه شما نعوذ بالله پیغمبرزاده هستی و بقیه نمیفهمن . با تشکر
-
شب ها فکر کنم کسی نیست سیباپال رو مانیتور کنه نه ؟ باز هم داون هست
http://r.h-t.co/en/6fd26090-bc01-e611-80c6-0003ff733473
ویرایش : دوباره آپ شد.
-
همکاران به صورت شبانه روزی فعال می باشند
حجم اتک بر روی سرور شرکت های پرداخت به تعداد و حجم بسیار بالا است
-
با عرض سلام و احترام ؛
ما هم تعارف کارکرد خوب شما را شنیدیم.
بنده از شما درگاه پرداخت گرفتم ولی
مادامی که یک خرید انجام دادم . وارد درگاه پرداخت نمیشه برای پرداخت و وارد صفحه زیر میشه .
https://www.sibapal.com/pay?au=
تیکت ردم . جواب درست درمون نگرفتم متاسفانه .
من الان کلی فاکتور پرداخت نشده در بخش حساب داریخ ودم دارم. که متاسفانه خیلی بد هست.
================================================== ====================
-
بنده در حال راه اندازی درگاه از طریق شما هستم
تیکت مورد نظر نیز ارسال شده و امیدوارم تمام موارد امشب تکمیل شود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
benya344
با عرض سلام و احترام ؛
ما هم تعارف کارکرد خوب شما را شنیدیم.
بنده از شما درگاه پرداخت گرفتم ولی
مادامی که یک خرید انجام دادم . وارد درگاه پرداخت نمیشه برای پرداخت و وارد صفحه زیر میشه .
https://www.sibapal.com/pay?au=
تیکت ردم . جواب درست درمون نگرفتم متاسفانه .
من الان کلی فاکتور پرداخت نشده در بخش حساب داریخ ودم دارم. که متاسفانه خیلی بد هست.
================================================== ====================
لطفا ایمیل ثبت نامی خود را به صورت پیام خصوصی ارسال نمایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
بنده در حال راه اندازی درگاه از طریق هستم
تیکت مورد نظر نیز ارسال شده و امیدوارم تمام موارد امشب تکمیل شود
لطفا ایمیل ثبت نامی خود را به صورت پیام خصوصی ارسال نمایید
-
انصافا قوی ترین درگاه پرداخت
درگاه های دیگه فقط به ظاهرشون میرسیدن و گرافیک پنل رو آپدیت میکردن !(که الانم محتوا سایتشون برچیده شده کلا)
ولی مهم اون کارس که فعلا همه توش موندن ولی سیبا پال داره انجام میده برا ما
درخواست پرداخت میزنم به جرات بگم 5 دقیقا بعد واریز میشه
-
درگاه خوبیه من همیشه حمایت می کنم.
ولی یه مشکل در ماژول whmcs هست که وقتی وارد قسمت پرداخت می شود و گزینه انصراف می زنیم به صفحه سایت ما یا خودشون بر نمی گرده که بنویسه کنسل شد بجاش یه صفحه سفید باز می کنه
دوستان کسی راهی پیشنهاد بده.
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahra
درگاه خوبیه من همیشه حمایت می کنم.
ولی یه مشکل در ماژول whmcs هست که وقتی وارد قسمت پرداخت می شود و گزینه انصراف می زنیم به صفحه سایت ما یا خودشون بر نمی گرده که بنویسه کنسل شد بجاش یه صفحه سفید باز می کنه
دوستان کسی راهی پیشنهاد بده.
سلام وقت بخیر
خدمت شما تست کنید.
با احترام آران برنامه نویس ماژول پرداخت whmcs
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid1991
سلام وقت بخیر
خدمت شما تست کنید.
با احترام آران برنامه نویس ماژول پرداخت whmcs
ممنون تست شد نتیجه:
کاربر در صورت سفارش کالا و مرحله آخر که پرداخت هست وارد شود به درگاه متصل نمی شود و بعد از 2 دقیقه به صفحه اصلی whmcsبر می گرده ولی بعد از قسمت صورتحساب ها وقتی پرداخت زده می شه و فاکتور میاد وصل می شه اگر مشکل حل بشه عالیه چون گزینه انصراف درست شده
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahra
ممنون تست شد نتیجه:
کاربر در صورت سفارش کالا و مرحله آخر که پرداخت هست وارد شود به درگاه متصل نمی شود و بعد از 2 دقیقه به صفحه اصلی whmcsبر می گرده ولی بعد از قسمت صورتحساب ها وقتی پرداخت زده می شه و فاکتور میاد وصل می شه اگر مشکل حل بشه عالیه چون گزینه انصراف درست شده
سلام وقت بخیر
مشکل دو دقیقه طول کشیدن مربوط به اسکریپ میشه
(بهتره از نسخه های جدیدتر استفاده کنید و البته تست شده)
در مورد مشکل صورتحساب هم این نسخه رو تست کنید.
با احترام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid1991
سلام وقت بخیر
مشکل دو دقیقه طول کشیدن مربوط به اسکریپ میشه
(بهتره از نسخه های جدیدتر استفاده کنید و البته تست شده)
در مورد مشکل صورتحساب هم این نسخه رو تست کنید.
با احترام
درود یه مشکل دیگر هم هست لطفا بیایید تلگرام صحبت کنیم
-
سلام
بنده مدارک را وارد میکنم به صورت کامل.....برای چند ساعت درست هست....اما بعد از اون پیغام خطا میاد که مدارک ناقص است یا تایید نشده
تاحالا 3 بار اطلاعات رو به صورت کامل وارد کردم....ولی باز هم فقط برای چند ساعت درست هست و دوباره مثل اول!
درضمن این مطلب هم تیکت زدم...اما یک روز کامل گذشته هنوز جوابی داده نشده
حتی برای درگاه اختصاصی تیکت زدم باز هم جواب ندادن....
ایمیلم
bozorgmehr.ld@gmail.com
- - - Updated - - -
سلام
بنده مدارک را وارد میکنم به صورت کامل.....برای چند ساعت درست هست....اما بعد از اون پیغام خطا میاد که مدارک ناقص است یا تایید نشده
تاحالا 3 بار اطلاعات رو به صورت کامل وارد کردم....ولی باز هم فقط برای چند ساعت درست هست و دوباره مثل اول!
درضمن این مطلب هم تیکت زدم...اما یک روز کامل گذشته هنوز جوابی داده نشده
حتی برای درگاه اختصاصی تیکت زدم باز هم جواب ندادن....
ایمیلم
bozorgmehr.ld@gmail.com
-
سلام. امنیت کاربران در چه حدیه؟ برای ورود به پنل، چه فیـلترهایی کاربر میتونه تعیین کنه؟ (مثلاً جهان پی ورود 2 مرحلهای توسط sms گذاشته و رمز دوم گذاشته که هر دوش کار نمیکنه :| )
-
سلام
سیستم بسیار عالی
درخواست تسویه بنده هر وقت ثبت کردم خیلی با تاخیر که واریز شده باشه 5 دقیقه بعد تو حسابم بوده!!
پشتیبانی هم بسیار عالی مثل چت جوابتون رو میدن
حیف همچین سایتی که بسته یا ف.ی.لت.ر بشه واقعا !!
واقعا نسبت به سایت های معتبر(رقبا) خیلی بهتر عمل میکنن