پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dark_7qe
دیگه کنسول ارائه نمیکنید؟؟
خیر به دلیل سوء استفاده هایی که شد دیگه تحت هیچ شرایطی کنسول ارائه نمیشه.دسترسی تمام کاربرانی که قبلا بهشون کنسول ارائه شده بود حذف شد
پنل تحت وب راه اندازی شده نیازی به کنسول نیست
موفق باشید
پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scorp
برنزی ویژه دارید هنوز ؟
بله موجودی افزایش پیدا کرد
ظرفیت سرور چهارم با 96 گیگابایت رم و پورت 10 گیگ نیز در حال تکمیل هست
بزودی با سرور جدید و هارد پرسرعت و رید 10 در خدمت کاربران عزیز خواهیم بود
با سلام به شما
ممنون بابت پاسخ پیام خصوصی
فقط یه سوال
این هزینه ای که گفتید برای نصب هر سه تا سرویسی بود که در پیام براتون فرستاده بودم؟؟
و اینکه آیا امکان نصب این سرویسها بر روی یک سرور هست؟؟
اینکه یه وقت پورت هاشون تداخل نداشته باشن؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
KING-NIMA
با سلام به شما
ممنون بابت پاسخ پیام خصوصی
فقط یه سوال
این هزینه ای که گفتید برای نصب هر سه تا سرویسی بود که در پیام براتون فرستاده بودم؟؟
و اینکه آیا امکان نصب این سرویسها بر روی یک سرور هست؟؟
اینکه یه وقت پورت هاشون تداخل نداشته باشن؟؟؟
با سلام
لطفا از طریق سایت در تماس باشید دوست عزیز
خیر هر 3 سرویس روی یک سرور قابل راه اندازی نیست.بله هر 3 هزینه جداگانه داره اما در صورتی هر 3 سفارش داده بشه تخفیف اعمال خواهد شد
ارادتمند
شما 5 سال با این روند ادامه بدی 2 میلیون سود میکنی.... به خاطر این موفقیت بزرگ بهت تبریک میگم....
شما داری ضرر میدی که رنک سایتت بره بالا... ولی یک چیز از من بهت نصیحت درست بفروش همیشه بفروش....
اگر چند تا آدم با سواد در زمینه سرور فعالیت میکردن هیچ وقت اوضاع بچه های هاستینگ به اینجا نمی رسید...
براش شما متاسفم که برای خودتون و به ظاهر شعلتون احترام قایل نیستید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
veron
شما 5 سال با این روند ادامه بدی 2 میلیون سود میکنی.... به خاطر این موفقیت بزرگ بهت تبریک میگم....
شما داری ضرر میدی که رنک سایتت بره بالا... ولی یک چیز از من بهت نصیحت درست بفروش همیشه بفروش....
اگر چند تا آدم با سواد در زمینه سرور فعالیت میکردن هیچ وقت اوضاع بچه های هاستینگ به اینجا نمی رسید...
براش شما متاسفم که برای خودتون و به ظاهر شعلتون احترام قایل نیستید.
جوابی برای شما ندارم چون ارزش پاسخ دادن هم ندارید :) پستتون هم گزارش شد
دلیل این همه تاراحتتیون هم کاملا روشن هست-نگران سود ما هم نباشید حتما سود داره که به پشتیبان فنی ماهی 600 هزار تومان حقوق میدیم
بنده هم برای شما متاسفم که در قرن 21 دارید چشم بسته غیب میگید :)
موفق باشید
سلام
برنزی ویژه (-1 موجود است)
کی موجودی اضافه میشه ؟ خیلی فوری لازم دارم
سلام
ببخشید من میخوام وی پی اس رو تمدید کنم ولی مثل اینکه سایت شما به مشکل خورده و بالا نمیاد !
اگه امکان داره وی پی اس من رو نبندید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asklt
سلام
ببخشید من میخوام وی پی اس رو تمدید کنم ولی مثل اینکه سایت شما به مشکل خورده و بالا نمیاد !
اگه امکان داره وی پی اس من رو نبندید .
سلام
سایت مشکلی نداره و نخواهد شد دوست عزیز.تمامی سرویسهایی که از سررسیدشون سپری بشه به صورت خودکار ساسپند میشوند
ارادتمند