پاسخ : آموزش قدم به قدم مدیریت سرور
سرور مجازی و سرور اختصاصی فرقشون اینه که سرور اختصاصی یک کامپیوتر مجزا و بصورت سخت افزاری هست توی یک دیتاسنتر
اما سرور مجازی ، این هم کامپیوتر هست و رم و سی پی یو و هارد و.. بهش تخصیص داده میشه. اما فیزیکی نیست. با استفاده از نرم افزاری خاصّ یک سرور اختصاصی رو به چندین سرور مجازی تقسیم میکنند . یعنی منابع در اختیار چندین نفر با چندین سرور مجازی قرار میگیره
این تاپیک مدیریت سی پنل یا دایرکت ادمین که کنترل پنل برای هاست هستند رو آموزش میده .
پس برای این کار ( آموزش سی پنل یا داریکت ادمین ) فرقی نداره سرور مجازی بگیرید یا اختصاصی
سلام متشكرم بابات اموزشتون..
اقا يه سوال!! :دي
هيچ جاي اين مقاله من نديدم حرفي از اپاچي باشه!! و يا لايت اسپيد!! اين دوتا كارشون دقيقا چيه؟؟ چرا نصب نكرديد ؟؟؟ چطور نصب ميشه و اصلا كمي ازشون توضيح بدبد دوستان من گيرم سر اين دوتاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasivell
سلام متشكرم بابات اموزشتون..
اقا يه سوال!! :دي
هيچ جاي اين مقاله من نديدم حرفي از اپاچي باشه!! و يا لايت اسپيد!! اين دوتا كارشون دقيقا چيه؟؟ چرا نصب نكرديد ؟؟؟ چطور نصب ميشه و اصلا كمي ازشون توضيح بدبد دوستان من گيرم سر اين دوتاست
apache و lightspeed وب سرور هستن
یعنی کارشون اینه که پورت 80 سرور شما رو زیر نظر بگیرن و سایت ها رو نمایش بدن
apache بطور پیشفرض با سی پنل / دایرکت ادمین نصب میشه و آموزش های منم بر اساس اونه ....
خب تو اين پرت 80 چه خبره مگه؟؟
2- يعني با نصب اين ديگه نبايد php و .. نصب كني؟؟ اين همون زمپ خودمون نيست ؟؟ قاطي كردم!!
3- من شنيدم لايت اسپيد خيلي سرعتش بالاتر از اپاچيه درسته؟
بله lite speed سرعتش به مراتب بیشتر از apache هست و بر روی هست ها php نصب میشه
نقل قول:
خب تو اين پرت 80 چه خبره مگه؟؟
2- يعني با نصب اين ديگه نبايد php و .. نصب كني؟؟ اين همون زمپ خودمون نيست ؟؟ قاطي كردم!!
3- من شنيدم لايت اسپيد خيلي سرعتش بالاتر از اپاچيه درسته؟
در هر پورتی بر روی سرور یک سری کارها انجام میشه مثلا بر روی ۲۰۸۲ cpanel نصب و استفاده میشه بر روی باقی پورت ها همین طور هست
خب اين كه جواب سوال اولم بود...
سوال دوم 2 ؟؟
سوال سوم 3 ؟؟؟
فقط میتونم بگم ممنون! چون کارتون خیلی باارزشه و نمیدونم چجوری میتونم تشکر کنم :) فقط اگه بتونین تو قسمت kloxo این رو بگین که کلوکسو رو centos6 نصب نمیشه خیلی خوب میشه، تا دیگه کسی مثل من سر این قضیه سر کار نره.
:)
دست شما درد نکنه آموزش کاملی بود
آقا آموزش دیگه نمی ذارین ؟