اگر دقت کنید توی صحبتی که من باهاشون انجام دادند نوشتند خودشون انتقال میدهند
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر دقت کنید توی صحبتی که من باهاشون انجام دادند نوشتند خودشون انتقال میدهند
به نظرتون با آی پی ایران مشکلی نیست وارد اکانت بشم برای تمدید
فعلا نه
چون هنوز چیزی به صورت رسمی اعلام نکردند
خوب دامنه اکسپایر میشه
با چیزشکن برم؟
من از حرف هاشون اینطور برداشت می کنم که خودشون یک شرکت کوچکتر غیر آمریکایی راه می اندازند یا دارند که به آن منتقلمون خواهند کرد و مشکلی پیش نخواهد آمد.
از کجا میشه فهمید دامنه ما از ریسلرکلاب هست یا خیر ؟
با سلام خدمت تمامی عزیزان
نمیدونم این مورد چرا اینقد دارید بزرگش میکنید اصلا چرا همچین تاپیکی اینجا قرار گرفت تا همه ی عزیزان شروع کنن به جنجال کردن این موضوع
موضوع اصلی از این قرار است شرکت ریسلر کلاب طی ۴۵ روز آینده به یک شرکت کاملا آمریکایی تبدیل خواهد شد و دیگر نامی از کشور هند بر روی این شرکت نیست ولی این موضوع باعث خواهد شد که تحریم های آمریکا گریبان گیر مردم ایران در حوضه دامین شود ولی موردی که اینجاست اینه که اولا شرکت ریسلر کلاب مانند تمامی جاهای دیگه که کشور ایران رو تحریم کردن فقط در صورتی دامینی را مورد حمله این تحریم قرار میدهد که ریپورتی جدی داده شود و اینکه به هیچ عنوان با پنل ها کاری نداره در قوانین آمریکا همچین چیزی تعریف نشده و در حال حاضرم هم انجام نخواهد شد فقط بخاطر اینکه مشکلی بعدا برای خودشون و خیلی از دامین دار ها پیش نیاد ایران رو از لیست حذف کرده و هر کجا هم بپرسید میگن به ایرانی سرویس نمیدیم چون در صورتی که غیر این کار باشه دولت آمریکا با توجه به قوانین کل پنل های و دامین های این شرکت رو بازرسی خواهد کرد و اون موقع که فاجعه ای پیش میاد
یه نکنه دیگه هم لازم هست که بگم با توجه به شرایطی که قبلا شرکت ریسلر کلاب داشته در مورد دامین هیچ دامینی به صورت فوری حذف نخواهد شد و اگر قرار باشه دامینی رو به شما ریپورت داده بشه که حذف کنید مهلتی بهتون داده میشه تا اون رو منتقل کنید همچنین قرار هستش یک ریجستری دیگر در یکی از کشور های اسیایی دامینی های انتقالی رو بزیرش کنه
البته نکته ای هم میمونه در حال حاضر اوضاع کشور ایران و آمریکا رو به بهبودی هستش و با توجه به دور نمایی که ما دیدیدم و بسیاری از کارشناس ها حرف زدن به احتمال خیلی زیاد تحریم های مربوط به حوضه it به احتمال خیلی زیاد اگر این روند ادامه داشته باشه برداشته خواهد شد و تمامی شرکت های مربوط همون طور که در تحریم ها مجبور به اجرا بودن در برداشته شدن هم مجبور خواهند شد
موفق باشید
با این اوضاعی که خودتون پیش گرفتید اگه قرار باشه کاری هم نکنند شماها کاری میکنند که ی کاری کنند ما ایرانیها چرا اینقدر بیخردیم نمیدونم
خوب تحریم کرده لال بشیم منتقل کنیم جای دیگه اینقدر بگیر ببند نداره که اینقدر انگشت کنید تو حس حساسیتشون که دیگه مهلت انتقالم بهمون ندن حال هممونو بگیرند
ی نکته دیگه بغیر از استاتر با کس دیگه ای هم تماس گرفته شده یا ایمیلی داده شده ؟
بچه ها نرید چت کنید
اولا کسایی که پشت سیستم چت هستن یه سری کارمندن
دوما شاید اینا فرمالیته باشه و کاری نداشته باشن و فقط درحد حذف نام باشه و شما حساسشون نکنید که برای هممون بد شه