پاسخ : کنترل پنل رایگان و ایرانی Iranian Control panel
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alinonor
اینجور که به نظر میرسه سیستم خوبیه
امیدوارم موفق باشید
تشکر از حسن نظر شما
رو ویندوز 8 نصب کردم :دی
بَه بَه
چطوری پاکش کنم ؟ :دی
برای آینده که کنترل پنل رو کامل کردید عرض میکنم
وارد دمویی که در لینک زیر هست بشید. پوسته ای که استفاده میشه حالت تکراری سی پنل رو دیگه نداره و به نظر من مناسبه
ZPanelX Demos
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ToooPDL
برای آینده که کنترل پنل رو کامل کردید عرض میکنم
وارد دمویی که در لینک زیر هست بشید. پوسته ای که استفاده میشه حالت تکراری سی پنل رو دیگه نداره و به نظر من مناسبه
ZPanelX Demos
پوسته اختصاصی در حال طراحی هست که با نام Persia منتشر میشه و از نسخه 3 به بعد میشه پوسته دیفالت پنل
بسیار بسیار بسیار فکر زیبایی کردین
من نصب کردم و واقعا ازتون تشکر میکنم از این که PHP ساپورت میکنه و Apache داره و رایگان هم هست
اگر هزینه ای داشتم حتما شمارو در کنار همکار عزیزی که اسپانسر شما شدند کمک مالی میکردم
پس از نصب خواستم وارد کنترل پنل بشم اما
http://5.9.131.147:2080
چه کاری باید انجام بدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cityhost
بسیار بسیار بسیار فکر زیبایی کردین
من نصب کردم و واقعا ازتون تشکر میکنم از این که PHP ساپورت میکنه و Apache داره و رایگان هم هست
اگر هزینه ای داشتم حتما شمارو در کنار همکار عزیزی که اسپانسر شما شدند کمک مالی میکردم
پس از نصب خواستم وارد کنترل پنل بشم اما
http://5.9.131.147:2080
چه کاری باید انجام بدم
درود و تشکر از حمایت و انتخاب شما
رفع مشکل : بعد از نصب کنترل پنل بالا نیاد! مشکل چیه ؟ - مرکز پرسش و پاسخ zPanel فارسی
جالب اینجاست وقتی پوشه Zpanel رو باز کردم با فایل Bin مواجه شدم که دقیقا همین توی Wamp هست یعنی کاملا گرافیکی میتونین هم PHP.INI رو مدیریت کنین هم My.Ini هم Httpd.conf
C:/Zpanel/Bin/Apache/conf/httpd.conf
C:/Zpanel/Bin/PHP/PHP.INI
C:/Zpanel/Bin/MySql/my.ini
واقعا کارتون عالیه
سلام
پیشنهاد میکنم که
حتما روی این پروژه وقت زیادی بذارید، از بقیه هم کمک بگیرید. حتما به یه جای خوبی برسونیدش. طوری که برابری کنه با CPanel از هر لحاظ.
اون وقت به صورت پولی بفروشید لایسنسش رو. اگر به جای خوبی رسید رایگان ندید. ولی حتما اول وقت زیادی براش بذارید تا در حد CPanel بشه.
چون به خاطر مسائل تحریم و ... ، واقعا به این پروژه و موارد مشابه نیاز هست. و مطمئن باشید اگه کیفیت خوب باشه و واقعا در حد CPanel باشه، بیشمار مشتری جذب خواهید کرد.
موفق و پیروز و سربلند باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_tara67
سلام
پیشنهاد میکنم که
حتما روی این پروژه وقت زیادی بذارید، از بقیه هم کمک بگیرید. حتما به یه جای خوبی برسونیدش. طوری که برابری کنه با CPanel از هر لحاظ.
اون وقت به صورت پولی بفروشید لایسنسش رو. اگر به جای خوبی رسید رایگان ندید. ولی حتما اول وقت زیادی براش بذارید تا در حد CPanel بشه.
چون به خاطر مسائل تحریم و ... ، واقعا به این پروژه و موارد مشابه نیاز هست. و مطمئن باشید اگه کیفیت خوب باشه و واقعا در حد CPanel باشه، بیشمار مشتری جذب خواهید کرد.
موفق و پیروز و سربلند باشید.
تشکر از پیشنهاد ارزندتون
مطمئن باشید اونقدر این پروژه توسعه پیدا میکنه که حداقل در ایران بشه به عنوان جایگزین cpanel روی اون حساب کرد