مدرک؟
نمایش نسخه قابل چاپ
صحبت نهایی :
مدیریت محترم صحبت ها مشخص هست
من برای رفع مشکل جناب کارگر میتونم نویسنده بگیرم و همه پست هارو ترمیم کنم
جناب امید هم که توی سایت به اسم علی هستند اقدام به فحاشی کردند ایشون هم هروقت معظرت خواهی کردند میتونند تیکت بدند برای سرویس یا برگشت پول
باقی کاربران هم هرکی شاکی هست با مدرک حرف بزنند تا توضیح بدم
شما داور هستید میتونید تشخیص بدید که ایا من فعالیت داشته باشم یا نه
خواهش میکنم بیشتر از این طولانی نکنید چون بیشتر تایمم رو باید اینجا بزارم توی پاسخ گویی در سایت لطمه وارد میشه به من
با تشکر
خواهشا چرت نگو واسه 1 سال پیشه و خودتم میدونی این مشکلات بوده خودتم بزنی نفهمی همه میدونن تو کی هستی از اول همه با تو مشکل داشتنه من نمیدونم چرا مدیر سایت هاستینگ تالک چرا تا الان به شما اجازه کار و تبلیغ در این انجمن به شما داده!!!!!! سرور من کل اطلاعاتش پروندی بعد از 4 روز اومده تو سایتش 6 هزار تومان بعنوان خسارت میده این 6 هزار تومان از فوش هم بدترهنقل قول:
مدرک؟
بچه اون تویی که باید یاد بگیری چطوری کار کنی و با پول حروم اخرش گیر میافتی ،من دیگه نه سرور میخوام نه پول همین قدر که داری رسواتر میشی برام کافیه برو اول کلاس اکابر بشین یکم املات خوب بشه "معظرت نیست و معذرت " میدونم دلت میخواد زودی ولدار بشی ولی با پول مردم اخرش جات ته چاه است حالا من بلد نیستم بقیه چی برو بچه با پول حروم هیچ کس به هیچ جا نرسیده مخصوصا تو که یکی مثل من دنباش هست
شما نمیخواد به املای من گیر بدی عزیزم
ادرس هم بهتون دادم برید شکایت کنید اگر کار اشتباهی انجام دادم من رو دادگاهی کنید
نقل قول:
سرور شما تحویل داده شده
ولی با بی احترامی های شما مسدود شد
عکس اول لیست بی احترامی های شما
http://upcity.ir/images2/71156537001517251914.jpg
و عکس دوم مربوط به تیکتی هست که سرور تحویل داده شده
http://upcity.ir/images2/39988932756323114263.jpg
بعد از تحویل باز هم به بی احترامی هاتون ادامه دادید و طبق قوانین باهاتون برخورد شد ( قبلش چندین بار بهتون اخطار داده بودم )
و من هم این هارو توی دادگاه میارم و اگر نتونستید ثابت کنید ازتون شکایت میکنم
الان هم اگر پولت رو میخوای توسایت تیکت بده معظرت خواهی کن تا کامل برات برگشت بزنم وگرنه تا ۱۰ سال دیگه هم اینجا یا هرجای دیگه در مورد من هرچی بگی هیج اهمتی برام نداره و هیچ پولی بهت نمیدم تا وقتی ومعظرت خواهی نکنی
حالا باور کنی یا نکنی چه فرقی در حال من داره یعنی میخوای خسارت 1 سال پیش بدی ؟ من هدفم اگاه ساختن مردم و عدم خرید از شماستنقل قول:
مشکلات برای همه پیش میاد
با مدرک حرف بزنید تاحرف های شمارو باور کنم و جواب بدم بهتون
یالامعظــــرت خواهی کن
بگو معظرت می خوای - معظرت