پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی هلند ، آمریکا ، کانادا ، فرانسه - از 50 تا 1550 دلار - ست آپ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wanener
سلام
در فرانسه هزینه آی پی هر ماه اخذ می شود و هر آی پی حدود .0.5 یورو می باشد
در سرورهای آمریکا هست که هزینه آی پی 1 دلار بوده و فقط ماه اول اخذ می شود
بله امکان ارائه آی پی از هلند نیز فراهم می باشد
من الان يه سرور xlhost از شما دارم يعني سفارش آي.پي بدم فقط يه بار بايد پرداختش كنم ؟ ميشه قيمت رياليش رو هم بديد
سروري داريد كه با 16 آيپي به قيمت 250 ت بشه موقعيتش فرقي نداره ...
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی هلند ، آمریکا ، کانادا ، فرانسه - از 50 تا 1550 دلار - ست آپ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsanh
من الان يه سرور xlhost از شما دارم يعني سفارش آي.پي بدم فقط يه بار بايد پرداختش كنم ؟ ميشه قيمت رياليش رو هم بديد
سروري داريد كه با 16 آيپي به قيمت 250 ت بشه موقعيتش فرقي نداره ...
سلام
xlhost فرق میکنه گرامی
xlhost آی پی رو هر ماه پرداخت میکنید
این افر از ovh فرانسه هست ! و مدل خاصی از سرور که در توان مالی شما باشه انتخاب کنید
با خرید پروفشنال پک که 20 دلار هست
فقط هزینه آی پی رو یک بار پرداخت خواهید کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wanener
یک دستگاه سرور تمدید نشده رد استیشن با تخفیف 50 درصدی و 13 آی پی رایگان با قیمت 60 پوند موجود است
مد زمان محسابه قیمت سرور با تخفیف 2 ماه
برای سفارش و تحویل فوری در تماس باشید
D7-360
1240v2
2x2TB
1Gbps Port with unlimited BW
5+13Usable IP
Free ESXi instalation
واگذار شده است
برای سفارش سرویس مرود نیاز با مادر تماس باشید
dual xeon quad core l5420
2x 1tb
16gb ecc ram
4 hot swap bays
10tb bandwidth - gigabit port فقط 65 دلار !
ایم سرور هنوز موجود هست ؟ پورتش چی هست ؟
سلام
سرور اقتصادی از هلند یا فرانسه با 16گیگ رم چی موجود دارین؟
سلام
سرور از هلند و او وی اچ موجود دارید؟
رسانگار یعنی اعتماد ماندگار
سید علی صادقی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wanener
سلام
سرور ها با مشخصات زیر و کیفیت فوق الاعده از لاس وگاس آمریکا آماده ارائه می باشد
آفر ها با توجه به مقدار رمDual Hexa Core L5639 - 12 Real cores!
48GB DDR3 ECC RAM
1TB HDD or 120GB SSD (4 drives max)
IPMI
/29 Ips
200Mbps Unmetered Optimized Premium Bandwidth
فقط 139 دلار بدون هزینه ست آپ و پهنای باند و همچنین توان پردازشی بسیار مناسب هاستینگ می باشند
این سرور رو برای مجازی ساز و هاستینگ می خوایم
هزینه هر آی پی رو بگید لطفاً
هزینه اضافه مثل سابنت، نصب vmware و یا هزینه چیز دیگری ندارن؟
این دیتا سنتر زیاد گیر می ده یا نه؟
ضمناً قیمت دلار رو هم اعلام کنید
از من به بقیه دوستان نصیحت
کسی که تایپیک فروش خود رو چک نمی کنه و پاسخ نمی ده( تازه می خواد پول بگیره) دیگه بعد از فروش و بعد از اینکه پول رو گرفت چطوری می خواد پاسخ بده؟ خدا می دونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nader_star
از من به بقیه دوستان نصیحت
کسی که تایپیک فروش خود رو چک نمی کنه و پاسخ نمی ده( تازه می خواد پول بگیره) دیگه بعد از فروش و بعد از اینکه پول رو گرفت چطوری می خواد پاسخ بده؟ خدا می دونه
سلام
به پست اول مراجعه بفرمائید ، عرض شده از طریق پورتال کاربران در تماس باشید
عزیزان تازه وارد یا قدیمی در این سایت شناخت کافی از ما و پاسخ گویی ما دارند ! و قطعا بر اساس آن تصمیم گیری می کنند
پاسخ دادن تاپیکهایی که درصد کمی از فروش ما را شامل می شود در اولویت ما نیست ! اما بی اهمیت هم نیست
موفق و پیروز باشید