چرا نداری؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا نداری؟
سیستمشون رو تازه به whmcs انتقال دادن
قبلا خودشون یه سیستم جداگانه طراحی کرده بودن . به اون دسترسی ندارم
این قسمت رو می گم توی 9 ماه اول من این مشکلات برام وجود داشتهنقل قول:
یکی از مهمترین دلایل افزایش تعداد سفارشات و کاربران پشتیبانی بسیار مناسب در 9 ماهه اول سال به صورت تلفنی و لایو ساپورت و تیکتینگ بوده است حداقل 15 ساعت پاسخگویی تلفنی و حضور دائمی در بخش لایو چت
تو 3 ماهه بقیه که هیچی در مورد اون صحبتی ندارم گفتید مشکل داشتید و من هم پذیرفتم الان
در حال انتقال به سیستم جدید بودید و خودتون هم قبول کردید که واقعا ضعیف کار کردید و بحثی دیگه نیس
خیر مشکل خاصی نداشیم کاربری نیست که یکی از روش های تیکت تلفن و لایو مشکلش حل نشده باشه
وقت بخیر
من فقط 1 بار از طریق تلفن تونستم باهاتون صحبت کنم همین هفته پیش بود تو کل این مدت
2 بار پشتیبانی انلاین جواب گرفتم
بقیه تیکت هام هم هست توی سیستم قبلی که جواب داده نشده .
چرا می ترسید نشون بدید؟
دوست محترم آخرین پاسخی هست که به شما میدم
این مشکل شما هست که نتونستین با پشتیبانی تماس بگیرید
تلفن های پشتیبانی همیشه روشن بوده و هست و بقیه موارد
اگر احساس میکنید مشکلی هست که حل نشده از طریق قانونی اقدام کنید
وقت بخیر
من هنوز زمان سرویسم تموم نشده ولی کلا از اذرانلاین انتقال دادم به جای دیگه
شما پای حرفی هم که زدید نیستید . پس برای دیگران می خواستم روشن کنم که از اولش هم اونطور که می گید نبودید
هر کسی هم می تونه فکر کنه و تصمیم بگیره
موفق باشید
سلام.
اینجا انجمن بحث و گفتگو هست و تا قسمتی از صحبت های کاربر و سرویس دهنده در این انجمن مجاز است و پس از آن موارد می بایست به صورت مستقیم از طرف کاربر با شرکت/شخص سرویس دهنده مطرح گردد و به نتیجه برسد.
این انجمن سیستم تیکت و یا پشتیبانی هیچ شرکتی نیست و تا زمانی که صحبت های انجام شده در تاپیک ها در چهار چوب عرف انجمن باشد، مشکلی وجود ندارد ولی در صورت فرا رفتن از این چهار چوب، تاپیک بسته خواهد شد.
در حال حاظر سرویس دهنده پاسخ کاربران را دادند و اعلام حضور کردند و در نتیجه مشخص است که سرویس دهنده کماکان در حال ارائه سرویس هستند و شکی در این مورد وجود ندراد.
ما بقیه موارد نیز طبق توضیحات بالا می بایست در سیستم پشتیبانی شرکت سرویس دهنده مورد بحث قرار گیرد.
این تاپیک به دلیل توضیحات بالا بسته شد.
با تشکر.