پاسخ : فروش ویژه سرورمجازی هلند| با هارد پرسرعت + raid 10 + دوپردازشگر فیزیکی !
سلام
سرور جدید از Ecatel هلند اضافه گردید
دوستان میتونند سفارششون ثبت کنند
امکان اضافه کردن ssd به سرور های شما وجود داره؟
اقا یه نمونه ip میفرستی واسه من یه پینگ بگیرم ببینم نسبت به isp من خوبه یا نه؟!
سایتتون چرا فیلت شده راستی؟!
تورنت آزاد هست رو سرورتون؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad8711
امکان اضافه کردن ssd به سرور های شما وجود داره؟
سلام
فکر میکنم بعضی سرورها جای خالی برای اضافه کردن هارد SSD وجود داشته باشه ، برای اطمینان با واحد فروش : sales @ novinvps.com تماس بگیرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Recoba
اقا یه نمونه ip میفرستی واسه من یه پینگ بگیرم ببینم نسبت به isp من خوبه یا نه؟!
سایتتون چرا فیلت شده راستی؟!
تورنت آزاد هست رو سرورتون؟!
آدرس سایت : novinvps.com هست و ***** نی ست
در مورد مورد بعدی ، پیغام خصوصی چک کنید
سلام
چند روز پیش یکی از مشترکین ، برای ما سرعتی که داشتند ارسال کردند که فرصت نشده بود تا به این لحظه بزاریم که در عکس تاریخش مشخص می باشد
عکس از سرور هلندی ما می باشد ;)
قربان لطفا برای تست دو تا لینک دانلود که یکیش روی این سرور NL-ECO-1024 باشه و اون یکی روی 70 هزار تومانی که هارد 200 گیگ raid 10 باشه برام بفرستید ببینم تا چند مگ سرعت دانلود میدن و بدردم میخوره یا نه! (حجم فایلها بالای 100 مگابایت باشه)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
【★ tv_kade ★】
قربان لطفا برای تست دو تا لینک دانلود که یکیش روی این سرور NL-ECO-1024 باشه و اون یکی روی 70 هزار تومانی که هارد 200 گیگ raid 10 باشه برام بفرستید ببینم تا چند مگ سرعت دانلود میدن و بدردم میخوره یا نه! (حجم فایلها بالای 100 مگابایت باشه)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
【★ tv_kade ★】
کسی نیست!
تیکت هم زدم.
سلام
به علت ترافیک کاری انجمن خیلی کم سر میزنیم سعی میکنیم به پشتیبانی مشترکینمون برسیم .
بهترین کارو کردید که از طریق تیکت درخواستتون ارسال کردید ،اگه قراره انجام بشه از بخش تیکت انجام میشه .
که ظاهرا تا این لجظه که بنده در انجمن انلاین شدم ، همکاران جوابتونو دادند.
البته این نکته رو در نظر داشته باشید : هر لینک با توجه به موقعیت جغرافیایی نسبت به سرور مبدا و مقصدا و بسیار عوامل دیگر .... سرعت متفاوتی داره که اگه بخوایم توضیح بدیم خارج از حوصله ی اینجاست.
و نمیتوان به عنوان مرجع رجوع کرد به تست لینک
که فکر کنم همکاران پاسختون قبلا دادند در نبود من.
سلام نمی دونم اینجا جاش هست یا نه اما خواستم اینجا از زحمت هایی که تیم نوین vps می کشه تشکر کنم ، من چند روزیه ازشون سرویس گرفتم و فکر می کنم جز پر دردسرترین مشتریاشون باشم تاحالا 100 بار خورده فرمایش کردم، اما به خدا هر بار با صبر و حوصله مثال زدنی کارمو راه انداختن و کمک کردن و جالب اینجانست که برخلاف جاهای دیگه که اگر بخوان آب بخورن ازتون هزینه میگرین همه کارهامو به رایگان انجام دادن، که این نشون بر مشتری مداری و لطفیه که این شرکت به مشتریاش داره، من از همین جا به همه ی دوستانی که قصد خرید یه سرویس دارند و مثل من کارشونو با حساسیت و وسواس دنبال می کنند پیشنهاد میکنم از نوین vps سرویس بگیرند که هم از بابت سرویس خاطر جم باشند و هم از بابته پشتیبانی و که هنوز تیکت ثبت نشده جواب میدن و با صبر حوصله کار آدمو راه میندازند . واقعا ممنونم نوین vps و برای همه اعضای تیم آرزوی موفقیت می کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saman3230
سلام نمی دونم اینجا جاش هست یا نه اما خواستم اینجا از زحمت هایی که تیم نوین vps می کشه تشکر کنم ، من چند روزیه ازشون سرویس گرفتم و فکر می کنم جز پر دردسرترین مشتریاشون باشم تاحالا 100 بار خورده فرمایش کردم، اما به خدا هر بار با صبر و حوصله مثال زدنی کارمو راه انداختن و کمک کردن و جالب اینجانست که برخلاف جاهای دیگه که اگر بخوان آب بخورن ازتون هزینه میگرین همه کارهامو به رایگان انجام دادن، که این نشون بر مشتری مداری و لطفیه که این شرکت به مشتریاش داره، من از همین جا به همه ی دوستانی که قصد خرید یه سرویس دارند و مثل من کارشونو با حساسیت و وسواس دنبال می کنند پیشنهاد میکنم از نوین vps سرویس بگیرند که هم از بابت سرویس خاطر جم باشند و هم از بابته پشتیبانی و که هنوز تیکت ثبت نشده جواب میدن و با صبر حوصله کار آدمو راه میندازند . واقعا ممنونم نوین vps و برای همه اعضای تیم آرزوی موفقیت می کنم
خواهش میکنم.
انشالله با روند رو به رشدی که در پیش داریم به خصوص در افزایش کیفیت و پورت سرویس ها تا اخر راضی باشید.
:53: