اقا من با هیچ کس کاری ندارم!
نزدیک 500 تام پست دارم!طرفداری الکی نمیکنم
ولی من از سروری که دارم ازشون راضیم!
کلا استفاده های عجق و جقم نمیکنم فقط یه وب کلاینت نصب کردم سرور اصلی خودمو مدیریت میکنم و راضیم
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا من با هیچ کس کاری ندارم!
نزدیک 500 تام پست دارم!طرفداری الکی نمیکنم
ولی من از سروری که دارم ازشون راضیم!
کلا استفاده های عجق و جقم نمیکنم فقط یه وب کلاینت نصب کردم سرور اصلی خودمو مدیریت میکنم و راضیم
چه خبرتونه الکی اینجارو شلوغ کردین؟
pishva_ghaz سرور شما دیشب و امروز صبح فقط یک ریستارت شد و هیچ مشکلی نداره پست الکی هم ندید
سرور هایی که تحویل داده نشده از او وی اج هست ( امریکا و فرانسه ) که نزدیک ۱هفته هست منتظر دریافت سرور هستیم نه پول کسی خرده شده نه پول کسی بالا کشیده شده!
هرچیزی که مشکوک باشه رو به مدیریت این سایت کزارش بدید چون برخورد جدی با مولتی یوزر ها داره
واقعا متاسف هستم براتون ماردین عزیزی همین رو میتونم فقط بگم بهتون!
مدیریت اینجام که فقط بلده تایپک قفل کنه به جای اینکه جلوی اسپمر هارو بگیره!!
برای شما مشکلی نیست ... برای من هستش .. قرار نیست قطعی پشت سر هم مشکل نباشه ... چرا همیشه حق به جانب .. هستی.... تو تیکت هم براتون نوشتم .. خواهشا کردم .. مشکل این قطعی مکرر حل کنید ./// یا پول برگشت بزنید .. پول برگشت نمیزنید مشکل حل کنید ... من خودم خجالت میکشم هر روز بیام تیکت بدم اقا سرور بالا نمیاد.... به خدا قسم خجالت کشیدن داره این قضیه حال عصبی میشی .. برو مشکل بر طرف کن و من و دیگران اینجا نبیین د اریم تاپیک فروش اینجوری میکنم .. میخواهیم مردم مثل ما گرفتار نشوند
متاسفم باشید برای خودتان .. مشکل قطعی را حل نمیکنید ... ما مجبور میشیم به همه اعلام کنیم ..... متاسف باشید بون اینکه به ما چیزی بگی ای پی عوض کردی و کانفینگ بهم رخیختی بعد میگی من مسئول برنامه های شما نیستم .. این ای پی بهم اجاره داده بودی مال من بود کانفینگ شده بود برنامه ها .. حال همه چی پرید .. شما مسئول نیستی .. قطعی مکرر مسئو.ل نیستی نمیتونی حل کنی شاکی هستی
سرور ما هیچ مشکلی نداره
همین هاست فایر و شما روی یک سرور هستید
۹۹٪ مشکلات شما با ریستارت حل شده!
۴ماهه دارید سرویس میگیرید ماه اینده منتقل کنید خسته شدم از این رفتار های بچه گانه
کدام رفتار بچگانه هستش .. میدونید با ریستارت حل میشه .. به کاربرها پنل بدید .. چرا پنل قیمت گذاشتی 5 هزار ... چرا با سرور بهشون تحویل نمیدید .. میبینی این همه قطعی مکرر ... چرا جواب این همه قطعی مکرر نمیدید و فرار میکنید .. و همه ما خطا کار می شویم ولی کار شما درسته ... یک جای کار میلنگه اونم ایراد از مشتری نیست از شما هستش .. به عکس توجه کنید دوستان... والله به پاش بیافتم باز من بی احترامی کردم ..و ایشان نمیتوانند جلوی قطعی مکرر بگیرند .... تو رو خدا بی احترامی کردم من فایل پیوست 14796
ببخشید تا جو اینجا ارومتر بشه یک شوخی کوچولو .. بعدا حذفش میکنم فایل پیوست 14797
سلام...میشه بگید کی این قطعی هاتون روی سرور انگلستان حل میشه؟؟ حداقل جواب تیکت بدین...معنی پشتیبانی میدونید چیه؟؟؟؟
سلام . من آلان 3 روز سرور فرانسه از ایشون گرفتم فقط روز اول به پاسخ و تیکت های مربوط به نحوه پرداخت پول جواب میدن . گفتن 24 ساعت طول میکشه اما آلان شده 3 روز
من حرفم اینه که اگه سرور دستتون نیست چرا پول میگیرید اصلا این به کنار چرا به تیکت ها و تلفن ها جواب نمیدید.
لطفا این سفارشو من لغو کنید و هزینه رو برگردونید . من متاسفم برای این فروم که مدیراش چرا اجازه میدند افرادی مثل این آقا که کارش کلاهبرداری اینجا فعالیت کنه اگه به پست های ارسالی ایشون دقت کنید از همه پول گرفته یا سرور نداده یا سرور معیوب داده . از ما گفتن بود .
آقا من الان یک هفته اس سفارش دادم و تحویل نگرفتم
به فکر این افتادم که شکایت نامه ای علیه ایشون تنظیم میکنم وسه تحویل به پلیس فتا...
15 هزار پولی نیست، ولی وقتی سر 100 نفر 500 نفر یا 1000 نفر اینطوری کلاه بزاره آدم مجبوره از کانال قانونی وارد بشه
توی تصویر زیر به تاریخ ارسال تیکت ها و جواب ها دقت کنید
1.8.2013 سفارش دادم الان دقیقا هفت روز میگذره و هنوز تحویل نگرفت
آقا با کمال پرروی برمیگرده میگه، تیکت ندید... نوبره والا