:)):)):))
خدائی دمت گرم. نیم ساعت خندیدم. کندی سرعت از یادم رفت.
نمایش نسخه قابل چاپ
خبری از دلایل ایم افت سرعت سراسری نت مخابرات اعلام نشده است؟ 10 روز گذشت نه خبری از لنگر است و نه خبری از ترمیم کابل پاره شده :-|
تنها ترش بنده بخ دلیل این موضوع است که اینبار بدون لنگر و 10 روز این افت سرعت گذشته شاید برای همیه وضعیت همین طور بماند؟( نت مخابرات )
طبق تحقیقات من این مشکل حداقل تا 1ماه دیگه هست پس خیلی خودتونو عذاب ندید [-(
از روش کثیفی استفاده کردن ولی موثر !!!! باید ییای روی سرور های داخلی / وقتی اصلا این مشکل رو عیب نمیدونن و بیانش نمیکنن !!!
این آمار،57 نفر شرکت کننده کم نیست؟ جالبه که من توجه کردم به نسبت بالا میره، فاصلشونو باهم حفظ کردن
با سلام
آسیاتک تهران:
برید همه فکس هاتونو قطع کنید نویز نندازه هی زنگ میزنید به ما
تلفن بی سیم وایرلس وای فای بلوتوث دیگه موندیم اینارو قطع کنید با چی وصل شیم اینترنت!
فکس و تلفن بی سیم رو قطع کردیم بلوتوث هم قطع کردیم تلفن ثابت ساده وصل کردیم
اما بازم وضعیت ریموت Reconnecting نمیشه جا به جا شد تو ریموت میخوایم وی پی اس تحویل بدیم نمیتونیم!
در کل چیزیو به خودشون نمیگیرند مشکل از اونا نیست که مشکل خود مائیم! :دی
:)) کلا پشتیبانی adsl همینطوره یک نفر را میذارن اونجا میگن : هر کس زنگ زد گفت مشکل سرعت دارم بگو >>> خط مشکل داره ، نویز داری ، دستگاه تلفن یا اسپلیتر مشکل داره
افت سرعت مخابرات :
شرکت ارتباطات زیر ساخت >>>>>>> >:)
مخابرات >>>>>>>>>>>>>>>>> :64:
شرکت ارائه دهنده سرویس >>>>>> /:)
اپراتور پشتیبانی >>>>>>>> :107::-$
ما مشترکین >>>>>>>>>> :100:>>> :39:@-) یک روز بعد >> :-| پنج روز بعد >>> :63: >>> دوهفته بعد >> :( یک ماه بعد >>>:((:((:((:(( /\/\/\/\/\/\/\/\/\/ ______________________________ ...
در حال پیشرفت هستیم...
رسانت
افت سرعت ندارم اتفاقا خیلی خوب شده هفته اخیر:)