پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور
من یک سرویس از کوکو سرور گرفتم. ولی اصلا راضی نبودم. پشتیبانی ضعیف یکی از مهمترین دلایل نارضابتی این بنده از کولوسرور هست
پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zhigool_karaj
من یک سرویس از کوکو سرور گرفتم....
دوست عزیز خدا رو شکر یکی از نقاط قوت ما (البته از نظرکاربران) پیشتیبانی ماست... البته این چند روز اخیر دیتا بیس whmcs با مشکل روبه رو شده بود و تیکت ها ثبت نمیشد... و این مشکل رفع گردید.
اگه مشکلی یا سوالی هست میتونید تیکت بزنید امیدواریم بتونیم رضایتتون رو جلب کنیم.
تشکر از انتقاد شما.
ما که گرفتیم راضی هستیم هم سرور خوبه هم پشتیبانی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps
سلام ما سفارش دادیم اما اجازه پرداخت نمیده توی پنل هم جایی برای پرداخت نبیت لطفا پیگیری کنید
سلام - عزیز بهتر نیست تیکت بزنید در سایتشون ؟ اینجا تاپیک فروش هست و اولویت پشتیبانی مشتری برای همه ماها ( هاستینگی ها ) سایتمون و تلفنمون هست - فروم ی جای عمومی هست و اولویت پشتیبانی بعدی قرار میگیره . ضمن اینکه کسی ساعت 2 - 3 صبح تعهد نمیده بیدار باشه و کارای مشتری ها رو انجام بده. خودتون رو باید بزارید جای فروشنده - اونم انسانه اگر جوری خستش کنید که پشیمون بشه ( خیلی که آدم خوبی که باشه ) میاد میگه میخوام جمع کنم - هر چی باشه 8 ساله تو این کار هستم به شخصه و میدونم چه فشاری روی سرویس دهنده هست و باید چقدر صبور باشه - بزارید اگر کسی داره کارشو ( داره سعی میکنه ) خوب انجام بده کمکش کنید و راه رو باز نگه داریم - به امید اون وضعیت - ببخشید فقط خواستم بگم باید تیکت بزنید یا مشکلی بود زنگ بزنید به فروشنده اما صحبتم طولانی شد ( دلمون پره دیگه :دی ) - فروم رو یا یاهو رو محل ساپورت تصور نکنید - ممنون از همگی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dreamdata
سلام - عزیز بهتر نیست تیکت بزنید در سایتشون ؟ اینجا تاپیک فروش هست و اولویت پشتیبانی مشتری برای همه ماها ( هاستینگی ها ) سایتمون و تلفنمون هست - فروم ی جای عمومی هست و اولویت پشتیبانی بعدی قرار میگیره . ضمن اینکه کسی ساعت 2 - 3 صبح تعهد نمیده بیدار باشه و کارای مشتری ها رو انجام بده. خودتون رو باید بزارید جای فروشنده - اونم انسانه اگر جوری خستش کنید که پشیمون بشه ( خیلی که آدم خوبی که باشه ) میاد میگه میخوام جمع کنم - هر چی باشه 8 ساله تو این کار هستم به شخصه و میدونم چه فشاری روی سرویس دهنده هست و باید چقدر صبور باشه - بزارید اگر کسی داره کارشو ( داره سعی میکنه ) خوب انجام بده کمکش کنید و راه رو باز نگه داریم - به امید اون وضعیت - ببخشید فقط خواستم بگم باید تیکت بزنید یا مشکلی بود زنگ بزنید به فروشنده اما صحبتم طولانی شد ( دلمون پره دیگه :دی ) - فروم رو یا یاهو رو محل ساپورت تصور نکنید - ممنون از همگی
سلام تشکر از شما اما ما هم نگفتیم الان پیگیری کنن کلمه ی الان از ما شنیدید ؟؟
اول فکر کردم مشکل از سایت هستش که برطرف شد در هر حال شب خوش.
برید تو بخش سرویس های من از اونجا پرداخت کنید :105:
سلام
هزينه ي 500 گيگ
1 ترابايت
2 ترابايت
هارد اضافه رو بيان كنيد
نقل قول:
هر ۱۰۰ گیگ هارد اضافه ۱۰ هزار تومان میباشد.
این مبلغ باید ماهانه پرداخت بشه ؟
اگر جواب مثبت هست در صورت انصراف برای ماه بعدی به چه صورت هست؟
سلام من سرویس صبح گرفتم ولی نه پشتیبان هست نه سرور رو تحویل دادن ؟!
میشه پیگیری کنید .