پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
با توجه به درخواست کاربران عزیز پلان شگفت انگیز 2 با رم 2گیگ و 1100MHz سی پی یو و 100گیگ هارد قرار داده شد .
پیشنهاد شگفت انگیز ادامه دارد .
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
عزیز پیشنهاداتون خیلی عالیه و واقعا شگفت انگیزه .
اما مشکل من فقط در مورد زمان تحویلتون هست و نمی تونم تا 6 روز دیگه صبر کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
makrami
عزیز پیشنهاداتون خیلی عالیه و واقعا شگفت انگیزه .
اما مشکل من فقط در مورد زمان تحویلتون هست و نمی تونم تا 6 روز دیگه صبر کنم
سعی میشه زودتر تحویل بشه اما زمانی که اعلام شده گارانتی شده هست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
سعی میشه زودتر تحویل بشه اما زمانی که اعلام شده گارانتی شده هست .
به نظرتون اگه از پلان شگفت انگیز 2 برای سایت دانلود استفاده کنیم . چند نفر به طور همزمان می تونند از سایت دانلود کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
makrami
به نظرتون اگه از پلان شگفت انگیز 2 برای سایت دانلود استفاده کنیم . چند نفر به طور همزمان می تونند از سایت دانلود کنند
بستگی به تعداد کانکشن ها داره . اما روی سرورهای قبلی که 24 هسته ای بودند دوستان به راحتی برای هاست دانلود با مصرف بالا استفاده کردند .
سلام
سرور 200 گیگ با پهنای باند 12 ترابایت هم داری؟
برای هاست دانلود میخام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
سلام
سرور 200 گیگ با پهنای باند 12 ترابایت هم داری؟
برای هاست دانلود میخام
بله شما میتوانید از پلن شگفت انگیز 1 با 100 گیگ هارد اضافه که مجموعا میشه 39900 تومان استفاده بفرمایید . پهنای باند هر 2 پلن نا محدود میباشد.
پایداری و ثبات قیمت رو چقدر تضمین میکنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sintel
پایداری و ثبات قیمت رو چقدر تضمین میکنید؟
تا زمانی که افزایش شدیدی در قیمت ارز نباشه قیمت ها ثابت خواهند بود.
404 Not Found
The resource requested could not be found on this server!