پاسخ : سرور فرانسه با پورت ۱ گیگ و هارد ssd و رم ۲ گیگ ماهیانه ۱۵ هزار
آقا من 3 روز وی پی اس تحویل گرفتم 4 روز نمیتونم بهش وصل هر چی هم تیکت میزنیم کسی جواب مارو درست نمیده اون 2 تا شماره بالای سایت هم حالت دکور داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aliqq
مد جدید !! تا دلار میکشه بالا یدفه فردا صبحش میبینی میزنه پسورد سرور که 20 روز با هاش وصل میشدی !! اشتباه است !! بعد تیکت میزنی با کلی تا خیر جواب میدن که 5000 تومن هزینه ریست پسورده !! بعد با خودت میگی 6 روز بیشتر از سروره نمونده منم که کارم مهم نیست بی خیالِ برخورد بدشون از یه جا دیگه میگیرم اما پول زور نمیدم !! بعد فردا میبینی کلا سرورت دوون شد !! آقا درسته به قول شما پسوردمو گم کردم یا هک شده و 5000 تومن ریستش هزینه داره !!،اما قانونا هنوز 5 روز از سرورم مونده ها چرا دوونش میکنین !!؟! اینجاس که یه چیزای دیگه هم دستگیرت میشه !! ;)
البته احتمالا الان سینه چاکا میریزن وسطو تایید ایشون پشت تایید !!!
فایل پیوست 11008
دوست عزیز وقتی حرفی از دهنت قراره خارج شه قبلش مزه مزه کن. تهمت زدن خیلی آسونه ولی شما یه روزی باید جواب پس بدی.
سرور شما هم دان شد به علت نت اسکن. آی پیتون الان لاک شده.
طبق قوانین شماره ۷ و ۹ سرویس شما کنسل شد.
هاست وارز - ارائه دهنده خدمات هاست وارز - ارائه دهنده خدمات وی پی اس (vps) هاستینگ و طراحی وبسایت
کد:
http://up.takbb.com/image.php?di=M2KN
http://up.takbb.com/image.php?di=C70P
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baranblog
آقا من 3 روز وی پی اس تحویل گرفتم 4 روز نمیتونم بهش وصل هر چی هم تیکت میزنیم کسی جواب مارو درست نمیده اون 2 تا شماره بالای سایت هم حالت دکور داره
شماره سفارش شما چیه؟
این آی پی منه هر کی تونست ریموت بشه به ما هم اطلاع بده : 178.32.26.9
چقدر خوب بود که اینقدر اینجا سریع جواب میدادین جواب تیکت ها هم میدادین ، حتما طبق قانون 9 هم منم اخراج شدم الان !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsspace
پس همون که خودتون گفتینه ؟!؟ هک شدم !؟ ای بابا !! چه هکر با معرفتی 2 روزه سرور دستشه دقیقا بعد از زدن این تاپیکم اینجا کارا بدشو شرو میکنه !!!
بی خیال حاجی ! زندگی همش تجربس !!چه برا شما چه برا من !
شما تعادل روحی ندارید. تاریخ و ساعت تو تصاویر مشخص هستند. اگه مشکلی با این موضوع دارید میتونید شکایت کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsspace
شما تعادل روحی ندارید. تاریخ و ساعت تو تصاویر مشخص هستند. اگه مشکلی با این موضوع دارید میتونید شکایت کنید.
قضاوت با دوستان !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aliqq
قضاوت با دوستان !!
بله. دوست عزیز اینجا تاپیک فروشه نه دادگاه.
من دیگه نمیخوام این تاپیکو کش بدم ولی خودت یه نگاهی به جواب هایی که ارسال کردی و تهمت هایی که زدی بنداز کلاتو قاضی کن.
آقا سرویس من رو هم بستن ما رو هم تهدید کردن که پست های تو انجمن رو پاک کنم ، خوبه دیگه شیوه جدیده تاپیک فروش میزارن تو انجمن بعد پول رو میگیرن بعد سرویس رو از مشتری میگیرن اعتراض هم کرد طبق قانون 9 که فقط تو سایتشون ارزش قانونی داره و طبق قانون اساسی هیچ ارزشی نداره میبندن
سلام
2 گیگ رم
3.5 گیگ پردازنده
200 گیگ هارد
ماهانه چقدر ؟ 25 تومان میتونید بدید ؟