دوستان کسی خبری نداره از این آقا ؟
کسی به نتیجه ای نرسیده هنوز ؟
جواب کسی رو نداده هنوز ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان کسی خبری نداره از این آقا ؟
کسی به نتیجه ای نرسیده هنوز ؟
جواب کسی رو نداده هنوز ؟
پولارو خورده رفته. باید به پلیس فتا اطلاع بدیم.
نباید بزاریم هر کسی اینجوری بیاد پولمون رو بخوره و بره
یعنی کسی از دوستان ایلما اینجا نیست که بهش خبری بده ؟؟ چندین نفر باهم اگه به پلیس فتا شکایت کنن براش خیلی بد میشه.
من پارسال ازشون سرویس گرفتم همش جمعه ها قطع میشد پشتیبانیشون هم صفر اصلا جواب خوبی نمیداد
متاسفانه این آقا خیلی بیشتر از اون چیزی که فکرش را می کردم، بی خیال هستند و الان بیشتر از یک هفته هست که سرورهاشون کلا داون هست و ایشون هم دایورت کردند به ...!
نه خبری نه سروری نه پولی ... انگار نه انگار که پول این همه آدم دستشه. من نمیدونم ایشون چه جوری خوابشون میبره با این افتضاحی که به بار آوردند.
دوستان ظاهرا این آقا کلا نمیخواد نه پول پس بده و نه سرور اوکی کنه و مجبورمون کرده کاری که دوست نداریم رو انجام بدیم.
فکر میکنم وقتش هست که از ایشون شکایت کنیم به فتا
من فردا حضوری اقدام میکنم / باهاشون حرف زدم و فرم پر کردم قراره فردا برم پلیس فتا. 50 تومن چیزی نیست ولی به خاطر اینکه هیچ جوابی نمیدن اگر قرار بشه 3 برابرش هم خرج میکنم تا ایشون دیگه فکر اینکارا رو نکنن.
منم حتماً شکایت میکنم. تا الانم صبر کردم، بلکه خودشون بیان و کار رو تموم کنند ولی خب مثکه... آره :دی.
دوستان منم بالاخره شیوه شکایت از این مدل افراد رو یاد گرفتم
دوستانی که نمیدونن چطوری اقدام کنن میتونن از اینجا ببینن :
آموزش نحوه شکایت از شرکت های هاستینگ ، برنامه نویسی ، رایانه ای
قرار باشه هرکی رسید پول آدمو بخوره و یه آب روش و اون طرفم فکر کنه عجب خرایی بودنا خیلی بد میشه واسه وبمسترا و دنیای اینترنت.
خواهشن اقدام کنید. شده 100 تومن خرج بشه خرج کنید تا افراد دیگه فکر نکنن میتونن بیان پول زحمت کشی مارو به صورت حروم بخورن.
اگه از وی پی اس برای غیر از قندشکن استفاده می کردید . حتما شکایت کنید