والله منم داره حالم به هم میخوره اسپم پشت سر هم فکر کنم به قول شما به سن قانونی نرسیدن (:|
نمایش نسخه قابل چاپ
نت افزار اینجا
نت افزار آنجا
نت افزار همه جا
بهترین در دنیا . معروف ترین در جهان
فقط کافیست به مشکلتون فکر کنید بدون تیکت دادن دوستان پشتبانی مشکل رو حل میکنند
نت افزار حتی در خواب شیرین شما به فکر سایت شماست و چه بسا روزی 10-12 بار سایت شما را آپدیت کند با پست های کاملا" اختصاصی
سرور های نت افزار 20000000000 برابر هاست دل که عددی نبود حتی 200000000 برابر هاست گاتور از کیفیت و پشتیبانی برخوردار است
حتی سایت های google . Msn . yahoo . facebokk و ............................. بر روی سرور های نت افزار هستند
:D
پ.ن : به جون خودم من برای پورسانتش نیست که تبلیغ میکنم ها میخوام کار خیر کنم :D
همه فهمیدن چه کاره ای داداشنقل قول:
واسه اینکه پورسانت بگیری و پول به جیب بزنی داری خودت رو تیکه تیکه میکنی
اه اه اه
برو پی کارت عمو
جالبه اسم این سایت رده بندی که دادیو من الان شنیدم
عزیز رتبه بندی اونم توسط سایتای خراجی شانسی انجام میشه
خیلی خیلی خنده داره این سایتی که شما میگید خیلی خوبه عالیه تو رتبه بندی از 25 نفر نهم شده خسته نباشه
اگه از 10 هزار تا بود یا یه رقم بزرگ یه چیزی
از ما میتوانید بگیرید
http://www.webhostingtalk.ir/f20/64814/
عزیز این سایت اون قدر نا معتبره که هیچ کدوم از سایتای معتبر دوستان توش نیستن این سایتارو که اونا رده بندی نکردن هر کسی اومده سایتشو ثبت کرده منم سایتمو حذف نکردم چون اعتباری نداره تازه از اعتبار ادمم کم میشه
سایتای هاستینگ ایران به 10 هزار 100 درصد میرسن شمایید که فقط سایت مسخره ای که باهاش کار میکنیدو میبینید
من روزی 2 تا 3 تا ریسلر میفروشم اگه بقیه سایت ها هم همین جور باشن خیلی بیشتر از 10 هزار تا سایت هست
دوست عزیز بنده بیشتر از 6 سال است که مشتری نت افزار هستم . میزبانی یک سایت کوچک را برای بنده انجام می دهند ! قبلا پشتیبانی نت افزار اعلام کردند میزبانی سایت های پر بازدید را قبول نمی کنند ! این موضوع را اگر بارو ندارید بنده مدرک ارسال کنم و یا راحت ترین راه این است از طریق تیکت از خودشان سوال کنید !نقل قول:
در نتیجه اصلا بحث کیفیت و ..... نت افزار مطرح نیست . باید توجه داشته باشید سایت پر بازدید با توجه به تنظیمات سرور و اعلام این شرکت فعلا در سرور های این شرکت جایی ندارد ! لطفا منطقی باشید !
دیگه بحثو ادامه نمیدم خوب میدونی که همه میدونن مثل یه بچه داری تبلیغ میکنی تا یه پولی از اینترنت داشته باشی به بابات بگی منم درامد دارم
با این کارتون اعتبار نت افرازو زیر سوال بردید
این جور که حرف میزنید نه تنها اعتبار نت افرازو میارید پایین و بی اعتبارش میکنید
این که خودتونم هیچی در باره ی هاستینگ نمیدونیدم نشون میدید
وگر نه هیچ وقت این جور نمیگفتید اگه الان بگم 100 هزار تومان پورسانت برای شما که از من تبلیغ کنید من میشدم بهترین سایت هاستینگ و نت افراز اصلا بدرد نمیخورد نت افراز چیه دیگه نه ؟
شما دارید به 50 هزار نفر کاربر وب هاستینگ تاک بی احترامی میکنید و میگید هیچ کدوم نه کیفیت دارن نه پشتیبانی که فقط 12500 تومن پول در بیارید
واقعا که ...