پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی -رم 1گیگ ماهانه 17000 تومان - رم 2گیگ 29000 تومان -ovh
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LiGA
داداش روش لیچر هم میتونید نصب کنید برامون ؟؟؟
متاسفانه پشتیبانی نرم افزاری نداریم...
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی -رم 1گیگ ماهانه 17000 تومان - رم 2گیگ 29000 تومان -ovh
سفارش های امروز تحویل داده شد
متاسفانه اصلا پشتیبانی خوبی ندارند، و بسیار کند هستند. کیفیت سرویس هم که هنوز تحویل نشده بنده هنوز نمیدونم.
بنده دیروز صبح یک سرویس از ایشون خریداری کردم، دقیقا در متن توضیحات هم نوشتم که windows 2008 r2 باید باشه. ایشون بعد از گذشت چندین ساعت (قریب نیم روز)، سیستم با windows 2003 منسوخ شده بمن داده!!
بعد از تیکت زدن هم فقط خودشون و یک نفر دیگه وقت تلف کردند بعد از گذشت باز چندین ساعت به من ایشون این جوابو داده:
"نصب ویندوز ممکن هست طول بکشد و اطلاعاتتون پاک بشود"
من واقعا نمیدونم چی باید بگم، ولی خدمات اصلا در حد قابل قبول نیست. اونهم قبل از اینکه حتی یک سیستم درست تحویل بشه.
بعد از اینهمه سرور گرفتن به این نتیجه رسیدم که نصب اشتباه سیستم عامل کاملا داره رایج میشه. حتی فروشندگان با سابقه هم ازین سوتی ها میدن. پشتیبانی رو هم گفتند یکم اوضاع کاریشون بهتر بشه نیروی بیشتری میارند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Teranom
متاسفانه اصلا پشتیبانی خوبی ندارند، و بسیار کند هستند. کیفیت سرویس هم که هنوز تحویل نشده بنده هنوز نمیدونم.
بنده دیروز صبح یک سرویس از ایشون خریداری کردم، دقیقا در متن توضیحات هم نوشتم که windows 2008 r2 باید باشه. ایشون بعد از گذشت چندین ساعت (قریب نیم روز)، سیستم با windows 2003 منسوخ شده بمن داده!!
بعد از تیکت زدن هم فقط خودشون و یک نفر دیگه وقت تلف کردند بعد از گذشت باز چندین ساعت به من ایشون این جوابو داده:
"نصب ویندوز ممکن هست طول بکشد و اطلاعاتتون پاک بشود"
من واقعا نمیدونم چی باید بگم، ولی خدمات اصلا در حد قابل قبول نیست. اونهم قبل از اینکه حتی یک سیستم درست تحویل بشه.
سلام
بله اشتباه از ما بوده
متاسفانه حجم سفارش های دیروز زیاد بوده و این مشکل پیش اومد
روی نصب سیستم عامل هست الان
دلیل این جواب این هست که اگر شما اطلاعاتی دشاتید و ما این حرف رو نمیزدیم خود شما 2برابر الان شاکی مشدید که چرا اطلاعاتتون پاک شده
این پیش اومده و خودم دیدم که دارم میگم
سرویستون درحال نصب و به روز رسانی هست
ممنونم میشم صبور باشید
(خریداری شده از شخص دیگه)
اینکه حوبه! من VPS'am کمی مشکل داشت قرار شد، ویندوز عوض بشه! حالا ویندوزم عوض شده میبینم رم من از یک به 512 کاهش یافته آخه من چی بگم؟
-------------------------
ایشونم خوب باید کمی بیشتر رو نصب ویندوز دوستمون "Teranom" دقت میکردن. ولی به هر حال اگه نخوایم پول خدمات آنچنانی بدیمی اینام هست دیگه!
--------------------------------
من تمامی 11 صفحه رو خواندم ولی بازم خیلی 2 دل هستم چون من از آلمان به آمریکا، بعدی هم خدا میدونه کجاست...!
اما سوال اصلی در مورد نصب cc.p.r.ox.y که خیلی میشنویم abuse داده میشه...!
قابل نصب این برنامه؟ مشکلی به وجود نخواهد اومد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HIRBODSOFT
(خریداری شده از شخص دیگه)
اینکه حوبه! من VPS'am کمی مشکل داشت قرار شد، ویندوز عوض بشه! حالا ویندوزم عوض شده میبینم رم من از یک به 512 کاهش یافته آخه من چی بگم؟
-------------------------
ایشونم خوب باید کمی بیشتر رو نصب ویندوز دوستمون "Teranom" دقت میکردن. ولی به هر حال اگه نخوایم پول خدمات آنچنانی بدیمی اینام هست دیگه!
--------------------------------
من تمامی 11 صفحه رو خواندم ولی بازم خیلی 2 دل هستم چون من از آلمان به آمریکا، بعدی هم خدا میدونه کجاست...!
اما سوال اصلی در مورد نصب cc.p.r.ox.y که خیلی میشنویم abuse داده میشه...!
قابل نصب این برنامه؟ مشکلی به وجود نخواهد اومد؟
اونی که رمش 512 شده خودش نمیخواد پیگیر باشه ما مقصر هستیم؟!
خودش زبون نداره بیاد اینجا حرف بزنه عزیز من؟
خودش دست ننداره تایپ کنه و تیکت بده؟
مشکلی توی نصب برنامه ها نیست
چقدر عصبانـــــــــــی............!! سو تفاهم وحشت ناکی بود دوست من!
عرض کردم داخل پارانتز از شخص دیگه ای خریداری شده! مخصوصاً هم bold کردم که این مشکل پیش نیاد ولی خوب.....!!
اینو به اون دوستمون گفتم که کمی آروم بشن و بدونن این مشکلات هست همین!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HIRBODSOFT
چقدر عصبانـــــــــــی............!! سو تفاهم وحشت ناکی بود دوست من!
عرض کردم داخل پارانتز از شخص دیگه ای خریداری شده! مخصوصاً هم bold کردم که این مشکل پیش نیاد ولی خوب.....!!
اینو به اون دوستمون گفتم که کمی آروم بشن و بدونن این مشکلات هست همین!
مشکلات زیاد هست برای همین کمی...
نه مشکلی پیش نمیاد
این وی پی اس ها بیشتر مناسب اکانتینگ هستند
موجودی سرور تکمیل شده هست
و فعلا فروش متوقف شده است تا تهیه سرور جدید
با تشکر