ویرایش شد.......
اگر خوب باشه ساپورت و سرعت منم میارم سایتهامو روش..چرا که نه.. ایشون هم دارند مثل خیلی های دیگر هزینه میکنند برای تبلیغات.
نمایش نسخه قابل چاپ
ویرایش شد.......
اگر خوب باشه ساپورت و سرعت منم میارم سایتهامو روش..چرا که نه.. ایشون هم دارند مثل خیلی های دیگر هزینه میکنند برای تبلیغات.
Dual Xeon E5520 18.08GHz total on 8 cores
البته نميدانم CPU به چه درد شما ميخوره
اميدوارم بتونيم با هم همكاري خوبي داشته باشيم
در مورد آن دوستي كه گفته بود چگونه يك نفره اين كار را انجام ميدهيم بايد بگويم يك نفره نيست چون ما دو نفر مسئول ساپورت داريم و در مواقعي كه شلوغ بشود من هم كمكشان ميكنم تا مشكلي پيش نيايد و اين را هم بگويم كه پشتيباني ما 7*24 واقعي است يعني هر وقت تماس بگيريد و هر سوالي داشته باشيد يك نفر پاي سيستم هست كه جوابتان را بدهد مطمئن باشيد
خوشحال ميشوم بتونم كمكتون كنم
منم زنبیل گذاشتماااااا
اگه سایتم بگیره و بتونم طبق برنامه هام پیش برم
ماه بعدی مشتری شما و تیزهاست میشم ..
سلام
آقا منم میخوام :105:
ضمنا منم میتونم براتون تبلیغ کنم توی یکی از سایت هام
بابا اين آدم چقدر بچه مثبته . گويا خيلي با ادب است ....
يك چيزي ته دلم است كه ميگه اين بابا آدم حسابيه .
نظر دوستان چيه ؟
تیز هاست که رفت زیر سوال بدجور !نقل قول:
ماه بعدی مشتری شما و تیزهاست میشم ..
جالبه شما هاستینگ خودتو ول کردی میخوای؟نقل قول:
ضمنا منم میتونم براتون تبلیغ کنم توی یکی از سایت هام
اگه تبلیغ کنید که دیگه کسی نمیاد از شما....
عزیز بگو کی قرعه کشی هست. و بگو تا کی ملت درخواست بدن ... اگه همینطور بخواد پیش بره درصد اینکه گیر ما هم بیاد که اولا پست دادیم 0 میشه...
راستی منم ماه یا ماه های اول رایگان میگیرم اگه خوب بود پول میدم.
فقط شما قول میدین مثل خیلی ها ( شاید خودش بفهمه ) تا یه چیزی شد منت نزارین که مفتی دادین؟
چون بعضی ها مجانی میدن بعد مثلا سرور داون میشه بهش میگی میگه پول ندادی توقع بیجا نداشته باش!!!
عزيزم همانطور كه گفتم اواسط ماه دي اگر جمعيت اضافه شد سعي ميكنم يك سرور ديگه هم اضافه كنم
در مدت رايگان بودن اگر كوچكترين تفاوتي بين شما و ديگر مشتريان توسط ساپورتر گذاشته شد شما ميتوانيد در پايان يك سال پول ندهيد و همه جا اعلان كنيد كه فلاني سرويس دهيش بد بود
مگر از ما vps بگيريد يعني مشتري ما هستيد ديگر ما نميبينيم كه تبليغي بوده يا واقعي بلكه همه مشتري واقعي ما هستند
دوست عزیز تبلیغ هم حدی دارد.نقل قول:
پايان يك سال پول ندهيد
ولی این حرفهای شما اصلا حرفه ای نیست وبوی....