پاسخ : سرور هتزنر آیپی فقط 16 تا میده دیگه!!!
من با پشتیبانی مکاتبه کردم ولی هنوز جوابی نداده...یه ایمیل ارسال کردم ولی هنوز جواب نداده بذارین جواب پشتیبانی بیاد بعد تصمیم بگیرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi_an
من با پشتیبانی مکاتبه کردم ولی هنوز جوابی نداده...یه ایمیل ارسال کردم ولی هنوز جواب نداده بذارین جواب پشتیبانی بیاد بعد تصمیم بگیرید
تصمیم در چه مورد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
تصمیم در چه مورد؟
همینی که میگن بیشتر از 16 آی پی تعلق نمیگیره....
فعلا که باید تا دوشنبه صبر کنید تا دیتاسنتر جواب بده...
ببخشید وسط بحث بسیار مهم وارد شدم ولی هر روز یه مساله جدید باب میشه دوستان هم جمع می شن 100 صفحه پست میزنن
انگاری اینجا چت روم هست ;)
باز هم عذر میخوام از ورود بیجا به بحث بسیار مهم و کارشناسی در مورد تعداد ip هتزنر !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi_an
همینی که میگن بیشتر از 16 آی پی تعلق نمیگیره....
فعلا که باید تا دوشنبه صبر کنید تا دیتاسنتر جواب بده...
به هیچ عنوان ip اضافه تر نمیدن.
روی هر سرور حتا ex10 هم فقط یک عدد سابنت /28 و یا دو عدد سابنت /29 میدن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mem2in
ببخشید وسط بحث بسیار مهم وارد شدم ولی هر روز یه مساله جدید باب میشه دوستان هم جمع می شن 100 صفحه پست میزنن
باز هم عذر میخوام از ورود بیجا به بحث بسیار مهم و کارشناسی در مورد تعداد ip هتزنر !
بحث در مورد مسائل مربوط به کارمون هست، اون چت روم با اینجا فرق میکنه عزیز که یه مشت آدم بیکار دور هم جمع میشن.!
به نظر من این کار برای خریدار خوب شده والی الان مدیرانی که از این شرکت استفاده میکردن میران از یه شرکت دیگه استفاده میکنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
habiballahafg
به نظر من این کار برای خریدار خوب شده والی الان مدیرانی که از این شرکت استفاده میکردن میران از یه شرکت دیگه استفاده میکنن
کسی که از اول درست کار میکرده بازهم با این قضه مشکل نداره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvalinHost
به هیچ عنوان ip اضافه تر نمیدن.
روی هر سرور حتا ex10 هم فقط یک عدد سابنت /28 و یا دو عدد سابنت /29 میدن.
من خواستم همین رو بگم به هشون انگار اومدیم داریم دروغ میگیم یا خونشون از ما که فروشنده هتزنر هستیم رنگین تره ولی خب نگفتم فکر کردم ناراحت میشن البته بهتره خودشون بپرسن تا باورشون بشه. @};-
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mem2in
صحبت کاری هست نه جک و تفریح و (رک بگم) مخ زدن مثل چت روم :) فکر کنم اشتباه گرفتید
اینجا انجمن تخصصی هست و این تاپیک هم برای اطلاعیه کاری و مشورت زده شده.
بهتر نیست به جای مسخره کردن در تاپیک شرکت نکنید ؟
ارادت مند سجادیه
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
habiballahafg
کسایی که سرور میدن مفتاد تومن بله به مشکل میخورن.
البته مشکل فعلیه ما که مفتاد تومنی هم نمیدیم فعلا ارزه کشورمونه اونی که مفتاد تومن میده خدا داند و بس
یا حق