پاسخ : سرور مجازی انگلستان و آلمان | Hetzner & RedStation | کنترل پنل رایگان | پنل اس ام اس رایگان | تخفیف دائمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina sina
سرور جدید گرفتم ازشون
طرز برخوردشون عالی بود.در مورد سرویس هاشون هر سوالی پرسیدم واقعیت رو گفتن و چیزی غیر واقعیت اون چیزی که سرور هاشون هست نگفتن.
سرور هاشون هم xlhost هست.همین که اسم xlhost اومده یعنی سرور ها خوب هستن.(بر خلاف نظر خودم از xlhost )
کلا تایید میشن.
سپاس جناب مرادی، نیازی به دروغ گفتن نیست که پس فردا بخوایم دوباره دروغی بگیم!
ایکس ال هاست نیز همونطور که شما گفتید کیفیت سخت افزار نسبتا خوبی داره نسبت به دیتاسنتر های دیگر و بی کیفتیت.
تشکر دوباره بابت تایید.
موفق باشید !
پاسخ : سرور مجازی انگلستان و آلمان | Hetzner & RedStation | کنترل پنل رایگان | پنل اس ام اس رایگان | تخفیف دائمی
سلام میکروتیک م ارائه میدید
رم 128
ریموت هم باز باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H.O.S.S.E.I.N
سلام میکروتیک م ارائه میدید
رم 128
ریموت هم باز باشه
درود
بله ارائه میشه.
با آی دی یاهو بنده تماس حاصل فرمایید!
نقل قول:
48 ساعت تیکت جواب ندادن و روزی 4 بار reset شدن سرور نشانه پشتیبانی ضعیف و سرور ضعیف هست
من درخواست بازگشت پول دادم
ولی تا الان پول هم بازگشت ندادن
متسفانه تایید میشه ! از شانس ایشون فعلا تایپیک انتقاد تایید نمیشن توسط مدیریت بخش مربوطه
به نظرم 100 درصد ایشون سرور هاشون oversell هست و بازگشت وجه ای در کار نیست مثل من !
ایشون مشکل من رو حل کردن
از نظر اخلاق نمره 20 میدم
و کسانی که میخوان تهیه کنن مطمعن باشن من 4 ساله از همه جا vps گرفتم ولی ایشون عالی هست کارش
ممنون از ایشون:79:
اوکی موفق باشید....بهتر بود قبل از تایپیک زدن باهاشون اختلا میکردید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedwolf
ایشون مشکل من رو حل کردن
از نظر اخلاق نمره 20 میدم
و کسانی که میخوان تهیه کنن مطمعن باشن من 4 ساله از همه جا vps گرفتم ولی ایشون عالی هست کارش
ممنون از ایشون:79:
تشکر عزیز، فقط یک مقدار صبر پیشه کنید برای کار هاتون! :)
انشاالله که راضی بوده باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-secret
اوکی موفق باشید....بهتر بود قبل از تایپیک زدن باهاشون اختلا میکردید
بنده آنلاین نبودم که ایشون با من اختلاط کنه! مشکل این دوستمون هم با ریلود خیلی راحت حل شد.
سپاس
شب خوبی داشته باشید.
دوتا سرور دیشب تهیه شد!
3 روز مخشون رو خوردم! :دی
یعنی خودم بودم دیگه فحش میدادم !!!
خیلی عالی برخورد کردن دیشب ساعت 12 سفارش داده شد و همون 12 و نیم جفت سرور ها دریافت شد!
سرعت عینه موشکه! :دی
از همه نظر تایید میشن!
عالللییییییی!!!
آقای سعیدمهر و تیمشون کامل تایید میشن!
دستتون هم درد نکنه!
محمدی فرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A.E.BP
دوتا سرور دیشب تهیه شد!
3 روز مخشون رو خوردم! :دی
یعنی خودم بودم دیگه فحش میدادم !!!
خیلی عالی برخورد کردن دیشب ساعت 12 سفارش داده شد و همون 12 و نیم جفت سرور ها دریافت شد!
سرعت عینه موشکه! :دی
از همه نظر تایید میشن!
عالللییییییی!!!
آقای سعیدمهر و تیمشون کامل تایید میشن!
دستتون هم درد نکنه!
محمدی فرد
تشکر جناب محمدی فرد بابت تایید!
خواهش میکنم کاری نکردیم وظیفست!
ارادتمند
سعیدمهر
بله منم مث سایر دوستان تاییدشون میکنم ، خیلی سریع سرور رو تحویل دادن و بسیار خوش اخلاق و پاسخگو هستند، قدرت سرورهاشون هم بسیار عالی هست