پاسخ : فروش سرور مجازی - با قیمت استثنایی-512 ماهی 10 هزار تومان [ Colo Servers ]
با عرض سلام و احترام خدمت دوستان عزیز
با عرض شرمندگی به خاطر مشکل پیش اومده ( ماشالله از زمین و هوا میباره )
اول که مشکل ایپی بعد هم مشکل هارد ( داریم پیگیری میکنیم چه مشکلی براش پیش اومده )
دوستان لطفا به ایدی shahrouz@att.net پی ام بدید
دوستانی که میتونند سرور Fresh تحویل بگیرن برای سرعت بخشیدن به کار
دوستانی هم که میخوان انتقال بدن ( سرور جدید امریکا ) درخواست بدن بره برای لیست
بازم من به شدت عذر خواهی میکنم برای این مشکلات
موفق باشید
پاسخ : فروش سرور مجازی - با قیمت استثنایی-512 ماهی 10 هزار تومان [ Colo Servers ]
این قطعی کی تمومی داره ؟ ما یک سرور داریم که کلی فایل توش داریم ! تو پنل شریکم هست
الان باید چیکار کنیم !!:-<
چی شد عزیز ما که تو یاهو به این آی دی shahrouz@att.net پی ام دادیم گفتن شب بهتون تحویل میدیم
ولی خبری نشد
لطفا سریع مشکل حل کنید
با تشکر
دوستانی که vps جدید میخوان نوع سیستم عامل رو تیکت کنند تا براشون بسازیم
دوستانی که فایل دارن برای انتقال یکم صبر کنند داریم سرور رو اماده میکنیم که کارهای انتقال رو انجام بدیم ( پیگیر مشکل هارد هستیم)
عزیز چی شد ما که خیلی وقت هست در خواست دادیم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aqua141
عزیز چی شد ما که خیلی وقت هست در خواست دادیم !
با سلام
دوست عزیز سرور جدید میخواید شما ؟
یا انتقال بوده ؟
دوستان یک لطفی کنند
از سرور هاشون بکاپ بگیرند که سریع سرور جایگرین تحویل بشه
مخصوصا دوستانی که اکانتینگ دارند
الان اقا بازقندی بیمارستان هستد
5 شنبه میاند و یک توضیح کامل به همه دوستان ارائه خواهد شد
بازم عذر خواهی میکنم از دوستان
سلام
خسته نباشید
انتقالیا کی آماده میشن؟
والا ما پیگیر هستیم برای انتقال
ولی دوستان اگه بکاپ بگیرند تا سرور جدید تحویل بدیم خیلی متشکر میشم
الان سرور ها داره اماده میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cold
با سلام
دوست عزیز سرور جدید میخواید شما ؟
یا انتقال بوده ؟
خوشبختانه من هارد وی پی اس بک اپ داشتم درخواست سرور جدید دادم که چند دقیقه پیش تحویل دادید و لی هاردش 40 گیگ هست که من 100 گیگ سفارش دادم تیکت هم زدم برای هارد لطفا پیگیری کنید تا من کارام انجام بدم بک اپ برگردونم با تشکر