پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
پس ما چي من جلوتر از اين بدم :d
پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
تا اخرین درخواستیهای پیج 7 فرستاده میشود و اخر شب یا فردا جهت مابفی سفارشها اراسل تا این لحضه نزدیک 30 تا اکانت تست ارسال شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
سلام
اگه میشه یه تست هم به بنده بدید یه نرم افزار میخوام تست کنم ببینم چقد به Cpu و Ram بستگی داره کارش
ممنون
تست 50 گیگ ارسال شد
این سومین درخواستیه که فرستادم
؟
بعد درخواست نصب فایل زیلا - کمتر از 1 دقیقه نصب کردن...
دارم استفاده میکنم...:-|
هر جور میخوام اذیت کنم سوتی بگیرم نمیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
forever1373
این سومین درخواستیه که فرستادم
؟
دوست عزیز تا پیج 7 نوشتم ارسال شده شما توی پیجهای بعدی ارسال کردین اینها تستشون تموم بشه مجدد برای بقیه دوستان ارسال میکنم یا شب یا فردا مجدد برای بقیه ارسال میشود تا الان برای 30 نفر تست من فرستادم
سلام
یک سرور تست هم درصورت امکان به بنده بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ariatat
بعد درخواست نصب فایل زیلا - کمتر از 1 دقیقه نصب کردن...
دارم استفاده میکنم...:-|
هر جور میخوام اذیت کنم سوتی بگیرم نمیشه
الان این نصب نبود توی سرور اصلی که نصب شد برای کلیه کسانی که اکانت دارن بصورت اتوماتیک اکتیو میشه و همه میتوانند استفاده کنند البته با تنظیمات و دسترسی شخصی برای هر نفر جدا هست و برای هر مشترک بصورت مجزا عمل میکند
به یک خاصیت دیگه از این سرور مجازی
اگر 1 روز کامل PC شما روشن باشه و Remote Desktop باز باشه هیچ وقت از VPS - لاگ آف نمیشید...:-w
خوب وقتی نیازش ندارید براحتی اون ضربدر بالا را میزنید و خارج میشد دلیلی نداره که ران باشه تا خودش لاگ اف بشه دلیل خاصی داره بزاریدش تا خودش لاگ اف بشه :-|