پاسخ : فروش ویژه سرورمجازی از هلند| مناسب برای کسانی که از دست abuse خسته شدند.|
سلام
واقعا سرور هایی که ارایه میدهند از سرعت هارد و شبکه بسیار عالی برخوردار هست
همچنین واقعا پشتیبانی بسیار عالی دارن به خاطره مشکلی که با آی پی داشتم سه دفعه آی پی منو عوض کردن تا بالاخره خداروشکر مشکل حل شد به نظرم هر جای دیگه ای بود می گفتن که ما کارمون رو درست انجام دادیم و این مشکل خودتونه و راست هم میگفتن ولی واقعا پشتیبانی بدون چون و چرا سه دفعه آی پی منو عوض کردند واقعا ممنونم
موفق باشید:x
پاسخ : فروش ویژه سرورمجازی از هلند| مناسب برای کسانی که از دست abuse خسته شدند.|
i love you novinvps
مبلغ دریافتی در قبال کیفیت و پشتیبانی ارائه شده خیلی ناچیزه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
esmaeil1
کیفیت سرورهای که ارئه میدن حرف نداره ! عالیه عالی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mgh_et
سلام
واقعا سرور هایی که ارایه میدهند از سرعت هارد و شبکه بسیار عالی برخوردار هست
همچنین واقعا پشتیبانی بسیار عالی دارن به خاطره مشکلی که با آی پی داشتم سه دفعه آی پی منو عوض کردن تا بالاخره خداروشکر مشکل حل شد به نظرم هر جای دیگه ای بود می گفتن که ما کارمون رو درست انجام دادیم و این مشکل خودتونه و راست هم میگفتن ولی واقعا پشتیبانی بدون چون و چرا سه دفعه آی پی منو عوض کردند واقعا ممنونم
موفق باشید:x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
i love you novinvps
مبلغ دریافتی در قبال کیفیت و پشتیبانی ارائه شده خیلی ناچیزه
خوشحالم که رضایت دارید به خصوص در این زمان که این روز ها ترافیک کاری شدیدی که حاکم هست در بخش پشتیبانی به شدت مارو مشغول به خود کرده که به انجمن هم کمتر سر میزنیم ، گاها منجر به تاخیر در پاسخگویی به برخی مشترکین در بخش پشتیبانی شده که عذر خواهی میکنم.
اما همینجا نوید سرویس های با کیفیتر از قبل رو میدیم
برنامه های خاصی در نظر داریم :)
سلام
من نمیتونم با یوزر و پسوردم داخل پنل کاربریم تو سایتتون بشم و سرور هم بالا نمیاد قرار بود منتقل بدین به سرور دیگه که الان نمیتونم وارد پپنل کاربریم بشم
باید چکار کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sr.majid
سلام
من نمیتونم با یوزر و پسوردم داخل پنل کاربریم تو سایتتون بشم و سرور هم بالا نمیاد قرار بود منتقل بدین به سرور دیگه که الان نمیتونم وارد پپنل کاربریم بشم
باید چکار کنم؟
سلام در صورتی که نام کاربریتون فراموش کردید از گزینه ی forget password فراموشی رمز عبور استفاده کنید
و در مورد انتقال در جریانتون نیستم با واحد پشتیبانی تماس بگیرید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام در صورتی که نام کاربریتون فراموش کردید از گزینه ی forget password فراموشی رمز عبور استفاده کنید
و در مورد انتقال در جریانتون نیستم با واحد پشتیبانی تماس بگیرید.
خیر فراموش نکردم درست هست
داخل مرورگر پسورد سیو شده و وقتی که وارد میشه پرت میشه بیرون
برای تغیر پسورد هم سئوال امنیتی میخواد که من اصلاً یادم نیست جوابی براش تعریف کردم یا نه ، یا اگر کردم اصلاً چی بوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sr.majid
خیر فراموش نکردم درست هست
داخل مرورگر پسورد سیو شده و وقتی که وارد میشه پرت میشه بیرون
برای تغیر پسورد هم سئوال امنیتی میخواد که من اصلاً یادم نیست جوابی براش تعریف کردم یا نه ، یا اگر کردم اصلاً چی بوده
به خاطر کوکی هاتون هست
کاملا پاک کنید میتونید وارد بشید.
ادرس ایمیلتون پیغام خصوصی کنید برای من تا تغییراتنی ککه نیاز دارید بگم اعمال کنند.
سلام
همینطوری که در جریان هستید بر روی سرورهای امریکا فقط میکروتیک ارائه میدیم
بنا به درخواست مشترکین عزیز فقط به تعداد 5 عدد ! فعلا ! میکروتیک از هلند ارائه خواهد شد.
برای خرید کلیک کنید
منم از نوین وی پی اس vps 1024 گرفتم که هم قیمت هم سرعت سروراشون و هم پشتیبانیشون عالیه :54: