جناب مشكل سرعت آپلود ابر سرور شما حل شده ؟
ممكنه چند روز ديگه دانلودش افت كنه ؟!
چقدر به اين ديتاسنتر ميشه اعتماد كرد ؟؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
جناب مشكل سرعت آپلود ابر سرور شما حل شده ؟
ممكنه چند روز ديگه دانلودش افت كنه ؟!
چقدر به اين ديتاسنتر ميشه اعتماد كرد ؟؟!
سلام
بله چنین امکانی وجود داره. توی قسمت توضیحات سفارش بنویسید که سرور رو واسه چه زمانی لازم دارید تا همون روز تحویل داده بشه
مشکل سرعت آپلود به دیتاسنتر و سرور ربطی نداشت. ما برای اینکه کاربران بتونند از پورت ۱۰ گیگابیتی این سرور استفاده کنند به جای کارت های شبکه استاندارد e1000 از کارت شبکه vmxnet3 برای سرورهای مجازی استفاده کردیم که سرعت اولی ۱ گیگابیت بر ثانیه و سرعت دومی ۱۰ گیگابیت بر ثانیه است. اما به دلیل مشکلاتی که vmxnet3 در سازگاری با سیستم عامل داشت عملا سرعت شبکه به جای اینکه بالا باشه افت شدیدی کرد. ما این مشکل رو با تعویض کارت شبکه همه سرورهای مجازی با نوع استاندارد e1000 برطرف کردیم و همه کسانی که قبلا از سرعت ناراضی بودند الان ابراز رضایت کامل داشتند.
در مورد این دیتاسنتر باید بگم که جای بسیار بزرگ و معتبریه و خیلی از سایتهای مهم دنیا روی سرورهای این دیتاسنتر میزبانی می شن. چنین دیتاسنتری هیچ وقت با اعتبار خودش بازی نمی کنه
با تشکر
من که سرویس از امگاهاست دارم واقعا راضیم و مدیر بخش پشتیبانی هم خیلی خیلی بهم کمک کرده ... و هر چی گفتم جوابمو دقیق داده
پیشنهاد می کنم یه بار امتحان کنید ...;)
خیلی ممنون از شما دوست گرامی
با توجه به درخواست برخی دوستان در مورد تخفیف ۲۰ درصدی این تخفیف رو دوباره فعال کردیم چون بعضی ها تیکت می زدند و می گفتند استثنا قائل بشیم و ...
نقل قول:
شما می تونید با کد تخفیف WHT20OFF از ۲۰ درصد تخفیف دائمی روی پلان های ۲ و ۳ استفاده کنید
همچنین با کد تخفیف WTH50OFF از ۵۰ درصد تخفیف برای ماه اول روی همه پلان ها بهره مند بشید (ظرفیت ایجاد شد)
لطفا رنج آی پی این سرور رو بگید.
ممنون
پیام خصوصی زدم
لطفا پاسخ بدید
من سفارش دادم !
امیدوارم همونطوری که دوستان تعریف کردند باشه.