پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
Penoil
من ازتون چند تا سوال داشتم
میشه آیدی اگر دارین برام بفرستین؟:)
پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
یعنی سایتهای فیلم را ***** نمیکنن و بجاش تبلیغات درون اونها را .... میکنن....!! خدا بدادمون برسه با این اوضاع..!!
منم تعجب کردم که چرا شما ***** شدید. امیدوارم که هرچه زودتر از ***** خارج بشید. هرچند که به نظر من از اعتبارتون کم نمیشه...
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vortex
Penoil
من ازتون چند تا سوال داشتم
میشه آیدی اگر دارین برام بفرستین؟:)
shayanasgarpour@yahoo.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdifx
یعنی سایتهای فیلم را ***** نمیکنن و بجاش تبلیغات درون اونها را .... میکنن....!! خدا بدادمون برسه با این اوضاع..!!
منم تعجب کردم که چرا شما ***** شدید. امیدوارم که هرچه زودتر از ***** خارج بشید. هرچند که به نظر من از اعتبارتون کم نمیشه...
موفق باشید.
ممنون
خدا بخواد فردا پیگیر میشیم
باز شدنش با خداست
Taeed mishe :53:
Karet doroste
دسترسی من به سرورقطع شده ، براتون ایمیل و تیکت هم زدم که متاسفانه جواب ندادید ، کلا هم کیفیت هم پشتیبانی بسیار بسیار ضیف هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-ehsan
دسترسی من به سرورقطع شده ، براتون ایمیل و تیکت هم زدم که متاسفانه جواب ندادید ، کلا هم کیفیت هم پشتیبانی بسیار بسیار ضیف هست
وقتی جواب نمیدیم بعنی داریم مشکل رو حل میکنیم !
اینجا هم پشتیبانی نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
وقتی جواب نمیدیم بعنی داریم مشکل رو حل میکنیم !
اینجا هم پشتیبانی نیست
خیلی جالبه که پست اینجا رو کمتر از چند دقیقه reply میکنید ولی به مشتریهاتون یه ایمیل نمیزنید که داریم مشکل رو درست میکنیم .
این پست رو برای این زدم که دوستانی که میخوان vps بخرن متوجه باشن که پشتیبانی و کیفیت چقدر پایین هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-ehsan
خیلی جالبه که پست اینجا رو کمتر از چند دقیقه reply میکنید ولی به مشتریهاتون یه ایمیل نمیزنید که داریم مشکل رو درست میکنیم .
این پست رو برای این زدم که دوستانی که میخوان vps بخرن متوجه باشن که پشتیبانی و کیفیت چقدر پایین هست
ایمیل هارو جواب نمیدیم!
فقط پشتیبانی تیکت هست
دیروز هم گفتم بدلیل هک شدن سایت تیکت ها پاک شده دوباره بفرستید
الان توی تیکت های اومده کسی به اسم احسان نیست
موفق باشید