پاسخ : فروش سرور مجازی از انگلیس/آمریکا/آلمان/فرانسه/هلند > برتریت کیفیت بر روی کمیت/رم512>11000 تومان(آگونیس)
سلام , وقت همه به خیر
من هم همین لحظه به جمع مشتریان اگونیس پیوستم .
بسیار بسیار از برخورد و پیگیریشون راضی بودم . برای اولین بار بود که بعد از شاید 50 تا سرور گرفتن . از لحظه سفارش تا لحظه تحویل با هم در ارتباط بودیم .
کاملا با حوصله سرور رو تکمیل و تحویل دادن . زمان تحویل بلافاصله بعد از ثبت سفارش بود
قبل از سفارش هم با سعه صدر کاملا اطلاعات مورد نیاز رو دادن . من چک کردم و انتخاب کردم .
از نظر فنی هم کاملا مسلط هستن و حتی کم سواد ترین آدمها هم میتونن بدون هیچ مشکلی یه سرور آماده هلو برو تو گلو داشته باشن .
تقریبا همه میدونیم که سرور ها و کیفیت و قطع شدن احتمالی و مشکلات دیگه اجتناب نا پذیره اون چیزی که مهمه اینه که تیم پشتیبانی تو اون لحظات به امید خدا ولت نکنه که ظاهرا اینجا از این خبر ها نیست .
امید وارم که این مشی کاری تا اخرش همینجوری بمونه
من این جمله رو به خودشون هم گفتم
وقتی پیگیری و تلاش ایشون رو دیدم و دیدم که کارشون براش مهمه و حساسیت داره همین مهر تایید به کارشونه
این ها که شد تعریف همش ایشالا بیشتر بگذره و در مواقع سختی هم همین باشه
من دارم میرم سرور بعدی رو هم بگیرم
پاسخ : فروش سرور مجازی از انگلیس/آمریکا/آلمان/فرانسه/هلند > برتریت کیفیت بر روی کمیت/رم512>11000 تومان(آگونیس)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ms95
پشتیبانی و اخلاق 20 ! 5 دقیقه سرویس رو تحویل دادن .:79:
خیلی ممنون . :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimadlk
سلام , وقت همه به خیر
من هم همین لحظه به جمع مشتریان اگونیس پیوستم .
بسیار بسیار از برخورد و پیگیریشون راضی بودم . برای اولین بار بود که بعد از شاید 50 تا سرور گرفتن . از لحظه سفارش تا لحظه تحویل با هم در ارتباط بودیم .
کاملا با حوصله سرور رو تکمیل و تحویل دادن . زمان تحویل بلافاصله بعد از ثبت سفارش بود
قبل از سفارش هم با سعه صدر کاملا اطلاعات مورد نیاز رو دادن . من چک کردم و انتخاب کردم .
از نظر فنی هم کاملا مسلط هستن و حتی کم سواد ترین آدمها هم میتونن بدون هیچ مشکلی یه سرور آماده هلو برو تو گلو داشته باشن .
تقریبا همه میدونیم که سرور ها و کیفیت و قطع شدن احتمالی و مشکلات دیگه اجتناب نا پذیره اون چیزی که مهمه اینه که تیم پشتیبانی تو اون لحظات به امید خدا ولت نکنه که ظاهرا اینجا از این خبر ها نیست .
امید وارم که این مشی کاری تا اخرش همینجوری بمونه
من این جمله رو به خودشون هم گفتم
وقتی پیگیری و تلاش ایشون رو دیدم و دیدم که کارشون براش مهمه و حساسیت داره همین مهر تایید به کارشونه
این ها که شد تعریف همش ایشالا بیشتر بگذره و در مواقع سختی هم همین باشه
من دارم میرم سرور بعدی رو هم بگیرم
مرسی از شما و تمام دوستانی که نسبت به ما لطف دارند و حرفاشون قوت قلبی می شه واسه ادامه ی این راه...
فروش همچنان ادامه دارد...
سرویس انگلیس فقط رم 2 موجود است
اقا میشه روش cc p-ro-xy و ntt+ هم کانفیگ کرد؟
خودتون رایگان انجام میدین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_FArzAD_
اقا میشه روش cc p-ro-xy و ntt+ هم کانفیگ کرد؟
خودتون رایگان انجام میدین؟
سلام این سوال رو سعی کن از طریق پیغام خصوصی بفرستید!
با اجازه آقا سعید فکر کنم جواب + باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payam_shzbax
سلام این سوال رو سعی کن از طریق پیغام خصوصی بفرستید!
با اجازه آقا سعید فکر کنم جواب + باشه
ممنون از شما
بله حق با ایشون هست لطفا از طرح این گونه مباحث خود داری نمائید
با تشکر
سفارش سرور آلمان ثبت شد. منتظرم
سفارش سرور امریکا ثبت شد در ضمن یه چیز های هم تو توضیحات در مورد اون چیزایی که نباید در موردش حرف زد رو دادم که لطفا زحمت اونارو هم بکشین=p~
منتظرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shadow666
سفارش سرور آلمان ثبت شد. منتظرم
تقریبا یک ساعته سرور تحویل داده شد. ممنون
2 ساعت پیش من سفارش دادم
امیدوارم زودتر تحویل بدید
ممنون