ما بین سایت های مشابه پی لاین را از نظر سرعت عمل در پاسخ .واریز وجه. راحتی در پرداخت.راحتی در دریافت درگاه بیشتر قبول داریم!
درگاه های زرین پال .تک پرداخت.پارسپال هم داریم!
نمایش نسخه قابل چاپ
سرویس درگاه پرداخت برای وبلاگ هم افتتاح شد. برای کسب جزئیات بیشتر لطفا به http://payline.ir/blogs نمایید.
بنا به درخواست و نیاز کاربران گرامی در مورد نوع تسویه حساب ها در سیستم، در تاریخ جمعه 22 اردیبهشت ماه 1391 سیستم انتخاب 2 حالته تسویه حساب راه اندازی شد.
در این سیستم قادر خواهید بود تا بنا به انتخاب خود یکی از دو حالت زیر را برای تسویه حساب بانکی انتخاب نمایید.
1- تسویه حساب آنی :
در این روش 5000 ریال کارمزد بانکی از کل موجودی کاربر جهت انجام عملیات بانکی، به وسیله بانک مبدا کسر میگردد و مبلغ درخواستی بلافاصله به حساب کاربر واریز می گردد.
2- تسویه حساب با سیستم ساتنا :
در این روش مبلغ درخواستی شما بدون هیچگونه هزینه ای به وسیله سیستم ساتنا و طی حداکثر 24 ساعت در ایام غیر تعطیل به حسابتان واریز خواهد شد.
امیدواریم بتوانیم با ارائه سرویس های بهتر و بالا بردن کیفیت خدمات رضایت خاطر شما را فراهم آوریم.
موفق و پیروز باشید.
سلام ،
منم تو سایتتون ثبت نام و مراحل تأییدی رو پشت سر گذاشتم. فقط 1 مشکل با ماژول whmcs هست که از طریق تیکت باهاتون در ارتباط خواهم بود.
راستی ، درهرصورت من فکر می کنم کارمزد درصدی خیلی بهتر باشه ...
چون ببینید ، مثلاً من می خوام یک دامین in رو قیمت گذاری کنم ، اینجوری کار می کنم :
1.89 ضربدر نرخ دلار ، ضدربدر کارمزد درگاه پرداخت = قیمت نهایی
اما اینجوری یکم سخته بیام تو سایت شما واسه هر قیمت گذاری کارمزدهارو چک کنم و ...
البته درصدی به نفع خودتون هم هست ...
---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
راستی ، اگه میشد کاری کنید برای ماژول DirectI امکان تعریف دریافت کارمزد از کاربر باشه ، خیلی بهتر بود. (یعنی هر ماژول این گزینه رو داشته باشه ، نه یک گزینه تو سایت برای همه ماژول ها و درگاه ها ...)
تائید می شوند
سرعت عمل و امنیت بالایی دارند
امیدوارم همیشه موفق باشند
من هم خواستم از خدمات و پاسخگویی سریعشان سپاسگزاری کنم.
بعضی از دوستان خواستار درصدی شدن کارمزدها هستند ولی برای تراکنشهای بالا اصلا درصدی نمیصرفه و مقدار ثابت بسیار بهتر است. (این که حالا این امکان برای فروشندهها اضافه شده که خودشون کارمزد را قبول کنند هم بسیار خوب است چون از دست توضیح دادن به کاربرها در مورد کارمزد هم خلاص میشیم)
در ضمن فکر میکنم برای تراکنشهای پایین هم این قدر کارمزد کم هست که به صرفه باشه.
ورودتون به جمع اعضای Payline رو خوش آمد می گم
این امکان رو برای عمومی کردنش داریم صحبت میکنیم که شما مختار به انتخاب باشید که شیوه درصدی رو برای دریافت کارمزد انتنخاب کنید یا شیوه کارمزد ثابت رو.
البته شیوه درصدی به ضرر شماست و کارمزد بیشتری میدید در اون حالت ولی اگر بخوایید میتونیم اونم ارائه کنیم.
در مورد DirectI و یا هر اسکریپت دیگه که تحت پوشش ما هست، شما به راحتی میتونید بعد از ورود به حسابتون به قسمت تنظیمات درگاه رفته و اونجا انتخاب کنید که از کدوم روش میخوایید استفاده کنید.
بعد از انتخاب، تغییرات لازم اتوماتیک روی اکانت شما اعمال میشه.
در مورد مشکل با whmcs هم تیکت تون رو به بخش فنی ارجا دادم. دوستان تا ساعات دیگه مشکل شما رو برطرف خواهند کرد.
با سلام من اگه سایت نداشته باشم و بخوام یه درگاه پرداخت از سایت شما بگیرم که کاربران قبل از خرید بیان تو سایتتون و پول به حساب من بریزند ایا این کار امکان داره من تو سایت شما ثبت نام کردم
1 پیشنهاد :
مبلغی که برای دریافت درخواست داده میشه از موجودی حساب کم بشه و یک بخش هم برای مدیریت مبالغ برداشت شده از حساب (واریز شده به حساب بانکی) ایجاد بشه
خیر، برای استفاده از خدمات حتما باید یک وب سایت یا وبلاگ داشته باشید.
اون مبلغ از موجودی کسر میشه اما تحت قانون و شرایط خاصی که نمیشه پابلیک بیان کرد. همه چیز حساب شده هست :)
بخش دوم هم وجود داره و شما میتونید به قسمت آرشیو تسویه حساب ها مراجعه کنید و تاریخچه حسابتون رو ببینید