مشکل اینجاست که من می خوام وقتی صفحه رو می بندم ارسال متوقف نشه و هر ایمیل را با یک فاصله زمانی بفرسته تا ایمیلا تموم بشه
مثلا هر 60 ثانیه
و نمی خوام بشینم پای صفحه و منتظر ارسال ایمیلا بشم
نمایش نسخه قابل چاپ
مشکل اینجاست که من می خوام وقتی صفحه رو می بندم ارسال متوقف نشه و هر ایمیل را با یک فاصله زمانی بفرسته تا ایمیلا تموم بشه
مثلا هر 60 ثانیه
و نمی خوام بشینم پای صفحه و منتظر ارسال ایمیلا بشم
اگر فایل راهنمایی برای کدهای این اسکریپت دارید پ.خ کنید تا بتونم توسعه اش بدم و در اختیار بقیه هم قرار بدم
برای این کار از سیستم Email Marketing | Email Marketing Software | Interspire Email Marketer
استفاده کنید که خیلی راحت می تونید به هر تعدادی که در ساعت دوست دارید تقسیم و ارسال کند و حتی
صفحه رو هم ببندید . خودش ارسال را تا لحظه آخرش ادامه داره و می تونید کرون رو هم فعال کنید و بهش تاریخ
و ساعت بدید که در چه زمانی ارسال رو شروع کنه و نیاز به باز کردن سیستم از طریق شما نیست و خودش کار
رو انجام میده
خیلی ممنون از لطفتون
سلام به تمام بچه ها
برای ارسال ایمیل تبلیغاتی یک اسکریپت خوب و کامل و اپن سورس با تمام امکانات لازم (از جمله امکان ارسال با وقفه) پیدا کردم که می تونید از اینجا دانلود کنید.
باتشکر از تمام دوستان بخصوص vps-baran
فقط به کوچولو تو گوگل سرچ می کردید یه راحتی پیدا می کردید
اسکریپت ایمیل مارکتینگ Interspire Email Marketer نسخه 6.0.2
به همین سادگی ها که شما می فرمائید نیست.
در واقع مشکل اصلی این نیست که ایمیل را ارسال کنیم. مشکل اصلی اینه که شما وقتی یک تعداد ایمیل به سرور های یاهو و جی میل فرستادی، یاهو و جیمیل بر اساس IP سرور شما ، شما را اسمپر شناخته و ایمیل هایی که از شما وارد سرورشون می شود را یا بلاک میکنند (اطلا به mailbox کاربر نمی فرستند) یا به فولدر اسپم منتقل می شود.
اتفاقا روند کار به همین سادگی است که عرض کردم منتهای مراتب به اندازه ای که هزینه می کنید باید توقع داشته باشید. با تنظیماتی که ما برای مشتریانمون در نصب و کانفیگ میل سرور انجام می دهیم از یک آی پی بر روی یک وی پی اس ویندوز روزی 10000 تا 12000 ایمیل براحتی ارسال می شود. خوب طبیعیه در ارسال بالا میل سرور با اکانت و آی پی های متفاوت تنظیم میشه و با 10 آی پی میشه روزی 100000 ایمیل!