سلامنقل قول:
به هر حال ممنون
سفارش داده شد و دو دقیقه ای تحویل داده شد
با سپاس
kh
امیدوارم راضی باشید
امری بود در خدمت هستیم
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلامنقل قول:
به هر حال ممنون
سفارش داده شد و دو دقیقه ای تحویل داده شد
با سپاس
kh
امیدوارم راضی باشید
امری بود در خدمت هستیم
موفق باشید
الان از هلند وی پی اس ویندوز می دین؟
میشه سفارش بدیم؟
سلام
بله در حال حاضر از هلند موجودی به اندازه کافی داریم
همچنین پرداخت آنلاین بانک ملت نیز نهایت تا 4 روز آینده به صورت کامل روی سایت فعال خواهد شد
موفق باشید
آقا رحمان سلام خسته نباشید
بنده دو تا سرویس در حال حاضر دارم از شما میخواستم سومی رو هم سفارش بدم
منتهی میخواستم ویندوز خام روش ریخته بشه
با بچه های پشتیبانی که صحبت کردم فرمودن که نمیشه روی تک وی پی اس ویندوز خام بریزیم
باز هم گفتم یه خواهشی از شما بکنم ببینم راه داره یا نه
ممنونم
سلامنقل قول:
آقا رحمان سلام خسته نباشید
بنده دو تا سرویس در حال حاضر دارم از شما میخواستم سومی رو هم سفارش بدم
منتهی میخواستم ویندوز خام روش ریخته بشه
با بچه های پشتیبانی که صحبت کردم فرمودن که نمیشه روی تک وی پی اس ویندوز خام بریزیم
باز هم گفتم یه خواهشی از شما بکنم ببینم راه داره یا نه
ممنونم
همانطور که بارها گفتم :
سرورهای ویندوز 2003 را از روی تمپلیت ها ایجاد میکنیم که به صورت کانفیگ شده کامل به کاربران تقدیم میشه که جهت جلوگیری از اخطار ها فایروال و ... تنظیم شده
اما سرورهای ویندوز 2008 مشکلی نداره و به صورت خام تقدیم می شود , تنها برای اینکه کاربران در ابتداء زمانی که سرویس را تحویل میگیرن مشکلی نداشته باشید 2 - 3 برنامه پیش فرض مثل : فایرفاکس , دانلود منیجر و یک برنامه دیگر که حضور ذهن ندارم نصب می شود
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
عذرخواهی میکنم از رحمان جان که دخالت میکنم داخل تاپیک اما،
تا جایی که بنده اطلاع دارم همکارانی مثل جناب هوشیاد ، فقط بخش هایی از سرور رو دست میزنن که ممکنه برای کاربر مخرب باشه! و امکان بروز مشکل رو برای کاربر و حتی گاها برای کل سرور پیش بیاره!
در کل فایل های اجرایی و اساسی ویندوز و تنظیمات اصلی ویندوز تغییری نمیکنه توسط شرکت ارائه دهنده ی سرویس. (بنده چیزی که میگم در مورد جناب هوشیار هست و دیگر سرویس دهنده ها رو اطلاع ندارم!)
بازم عذرخواهی میکنم اگر پستم بی جا بود.
خواهش میکنم...
جناب آقای هوشیار و تیمشون خودشون درستن کارشون هم درسته :x
سلامنقل قول:
عذرخواهی میکنم از رحمان جان که دخالت میکنم داخل تاپیک اما،
تا جایی که بنده اطلاع دارم همکارانی مثل جناب هوشیاد ، فقط بخش هایی از سرور رو دست میزنن که ممکنه برای کاربر مخرب باشه! و امکان بروز مشکل رو برای کاربر و حتی گاها برای کل سرور پیش بیاره!
در کل فایل های اجرایی و اساسی ویندوز و تنظیمات اصلی ویندوز تغییری نمیکنه توسط شرکت ارائه دهنده ی سرویس. (بنده چیزی که میگم در مورد جناب هوشیار هست و دیگر سرویس دهنده ها رو اطلاع ندارم!)
بازم عذرخواهی میکنم اگر پستم بی جا بود.
ممنون تدبیر جان به خاطر توضیحاتت (( مدام اسمتون یادم میره :d ))
دقیقاً همینطور هست
مثلاً سرورهای میکروتیک را با یک کانفیگ خاصی و پیش فرض برای کاربران ارائه میکنیم
خیلی ها اطلاع ندارن به چه صورت پورتها را ببندن یا ... که مشکلی ایجاد نشود اما ما قبل از ارائه به کاربران این موارد را رایگان انجام میدیم که هم خیال ما راحت باشه و هم خود کاربر و در آینده اخطاری دریافت نکنه
سیستم عامل های دیگر هم به همین صورت هست به جز لینوکس
ممنون از شما دوست عزیزنقل قول:
خواهش میکنم...
جناب آقای هوشیار و تیمشون خودشون درستن کارشون هم درسته :x
سوالی بود در خدمت هستم
موفق باشید
سلام خدمت شما،
فکر میکنم دروازه پرداخت آنلاینتون مشکل پیدا کرده، بررسی کنید که سفارش دادم برم برا پرداخت.
سلام
بله درگاه بانک ملت مشکل دارد و در 2 روز آینده رفع خواهد شد (( سه شنبه صبح 90% رفع خواهد شد ))
در حاضر می توانید از لینک زیر اقدام کنید :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir - اطلاعیه ها - شماره حسابهای شرکت نوآوران شبکه بینالود - وارز هاست
موفق باشید