با اعلام مبلغ ماهیانه میشه تصمیم گرفت
من هم با اینکه زودتر به سرور ها برسیم (ترجیحا همون سرور ها با همون ای پی) بسیار موافقم
@reza115
تو پ خ به شما گفتن من چجوری باید میدونستم اینو؟
بهتره خودشون بیان اعلام هزینه کنن بشه تصمیم گرفت
نمایش نسخه قابل چاپ
با اعلام مبلغ ماهیانه میشه تصمیم گرفت
من هم با اینکه زودتر به سرور ها برسیم (ترجیحا همون سرور ها با همون ای پی) بسیار موافقم
@reza115
تو پ خ به شما گفتن من چجوری باید میدونستم اینو؟
بهتره خودشون بیان اعلام هزینه کنن بشه تصمیم گرفت
کلا روی هم فعلا 3-4 نفر هستید که حاضرید یه هزینه ای بدید تا به بک آپ برسید.
هزینه سرورها حدود ماهانه 700-800 میشه ... 400-500 هم بدهی قبلی داره.
پس عملا اگر بکاپ نخایم باید ماهیانه 700 تا 800 هزینه بشه در کل؟
خب چند نفر از مشتریا حاظر به تمدید هستند؟
ببینیم به هر نفر چقدر میرسه و ادامه دادن منطقی هست یا نه
اینجا کمی قضیه فرق کرد
دکتر وی پی اس خودش تو تاپیک دز-د نبودنش :دی گفته 2 تا سرور از آمریکا و آلمان هر دو ماهانه 700 تومان هستند و شما حالا میگین هزینه ماهانه 700 800 تومان
جنبا سجاد از شما خواستم اطلاعات تماس با دیتاسنتر رو اینجا بزارین تا بلکه بتونیم مستقیم با اونا تماس بگیریم
از سایر همکاران هم درخواست کمک در این مورد رو داریم
اجرش با امام حسین و امام زمان و اینا :دی
نتونستید درستش کنید یه قیمتی دادید که همه بیخیال بشن دیگه ...
من که سرور عالی گرفتم ، قبلا هم از همونجا میگرفتم نمیدونم چی شد ازینجا هم گرفتم ، شاید اون ظاهر ارزونش جذب کرد
اما اگر سرور 100% مطمئن از iweb میخواهید بگید سرور معرفی میکنم ، چون یه تخفیفی بگیرم خودم مستقیم معرفی میکنم اما 4 سال سابقه با اپتایم 100% داره ...
ببینید یه چیزی میگم برای دوستان
اینکه بیاید هزینه اضافی بدید و .. اصلا معنی نداره =))
به جای این که خسارت رو دوست عزیز جناب دکتر بدن مشتری باید خسارت بده!
این مدل جدید و به مناسبت 2012 هست
اگر ندید براتون بیشتر از اینکه بدید صرف میکنه البته اونایی که بک اپ ندارن و اطلاعاتشون زیاد و حیاتی هست صرف نمیکنه
به هر حال راه مناسب اینه که جناب دکتر برای مدت باقی مانده کاربران از سرور همکاران برای مدت باقی مانده تهیه وی پی اس کنه و یا اگر قصد ارائه وی پی اس داارند دوباره سرور را خودشان تمدید کنند نه کاربران ! ( در این صورت یعنی وقتی کاربران تمدید کنند هم هزینه تمدید و هم هزینه خرید !! با مشتری است)
اما فکری به یک هفته وی پی اس بکنید نمیکنید هم بگید که دیگه سراغ کارای عجیب نریم.
ماشالا reza115 خوب تهمت میزنید و ما رو *** کردید این وسط
من قیمت دقیق رو میذارم براتون. اون 100 تومن کم و زیاد هم که اون موقع گذاشته بودم بخاطر نوسان نرخ دلار بود که امروز و دیروز فقط 40 تومان افزایش داشته. امروز و فردا رو خدا بهتر میدونه !
50.000 تومان خسارت reactive شدن سرور پس از کنسلی
387260 تومان جبران خسارت بدهی قبلی که با پرداخت این هزینه یکی از سرورها 7 روز روشن میشه و یکی دیگه 15 روز که بتونید بک آپ رو بردارید.
تا اینجا میشه چیزی حدود 430 تومن فقط جهت اینکه سرور روشن بشه و مهلتی داشته باشه تا بتونید بک آپ ها رو بردارید. (خوبه که شما میتونی طی 2 ساعت 500 گیگ بک آپ ملت رو برداری بهشون برسونی ما بلد نیستیم متاسفانه)
689265 تومان جهت تمدید ماهانه سرورها.
طی صحبتی هم که شد با توجه به اینکه ایشون بدهی قبلی داره حتی یک ثاتیه هم قبل از تسویه بدهی سرورش روشن نمیشه
شب همگی خوش . انشالا به نتیجه مناسبی برسید
لا اقل به آقای امیری اطلاع بدید که زرین پال این آقا رو مسدود کنن ، من که گفتم اگه همه بگن این اتفاق می افته ، لا اقل اگر پول هارو از زرین پال برداشت نکردن بره به حساب خیریه !!!
شایدم بشه ازون طریق با پلیس سایبری در میون گذاشت اگر شکابت ها به حد نصاب برسه و وجوح تراکنش ها بازگشت زده بشه