پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
لطفا طریقه آپدیت به نسخه بالاتر رو هم اعلام کنید تا مشکلی برای کاربران پیش نیاد. اینجوری فایل ها رو که بریزن همه از بین میره
---------- Post added at 10:36 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------
دوست عزیز در صفحه اصلی آیکون تنظیمات هم فایل کانفیگ به ستینگ تغییر بدید
در قسمت افزونه ها هم این مشکل وجود دارد
همون طور که گفتم اون ماژول طوری عمل میکنه که با یه یوزر پسورد به پنل سایت فرستنده وصل میشه هر اکانتی که فروخته میشه اونجا وقتی تعریف شده هست بعد از خرید توست هر اسکریپتی که فروخته میشه ثبت میکنه و یعتی یه واسه که بعد از این که خرید در اسکریپت دلخواه که ما نصب کردیم تمام شد این ماژول اون رو هم تو پنل سایت فرستنده تیک میزنه که فروخته شده و اینطوری ادمین سایت فرستنده بعد از گرفتن فروش های هفته گی که ثبت شده به حساب ما پول واریز میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad221
همون طور که گفتم اون ماژول طوری عمل میکنه که با یه یوزر پسورد به پنل سایت فرستنده وصل میشه هر اکانتی که فروخته میشه اونجا وقتی تعریف شده هست بعد از خرید توست هر اسکریپتی که فروخته میشه ثبت میکنه و یعتی یه واسه که بعد از این که خرید در اسکریپت دلخواه که ما نصب کردیم تمام شد این ماژول اون رو هم تو پنل سایت فرستنده تیک میزنه که فروخته شده و اینطوری ادمین سایت فرستنده بعد از گرفتن فروش های هفته گی که ثبت شده به حساب ما پول واریز میکنه
پس اسمش بذاریم مازول نمایندگی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sardarn
با تشکر از
نمایش مشخصات: m.hoseynpur - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
فایلی که پیوست شده اسکریپتی هست که کاملا درست هست.فایل دوم هم فایلی هست که بعد از خرید کارت شارژ اطلاعاتش رو برای صاحب سایت نیز می فرسته که مطلع بشه کارتی به فروش رفته.فقط باید اون فایل رو باز کنید و به جای ایمیل من ایمیل خودتون رو بنویسید
مهندس فایل ایمیل رو کجای این آپ کنیم ؟
دوستان اسکریپت عالی هست امکانات خوبی داره با کمی دست کاری بهتر هم میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
porya_spy
دوستان اسکریپت عالی هست امکانات خوبی داره با کمی دست کاری بهتر هم میشه
بله درسته
تست شد عالی هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhy
نشد
شما برای نصب به بنده پیام ارسال نمایید
یک مشکل:
کارتی از درگاه پرداخت ملت فروخته شد و وجه آن نیز از حساب خریدار کسر شد و به حساب من واریز شد، اما کارت هنوز قابلیت نمایش و فروش دارد! مشکل از کجاست؟
من از همین ورژنی که تو صفحه 8 به قبل همین موضوع بود استفاده می کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hushang87
یک مشکل:
کارتی از درگاه پرداخت ملت فروخته شد و وجه آن نیز از حساب خریدار کسر شد و به حساب من واریز شد، اما کارت هنوز قابلیت نمایش و فروش دارد! مشکل از کجاست؟
من از همین ورژنی که تو صفحه 8 به قبل همین موضوع بود استفاده می کنم.
نسخه ای که بنده منتشر کردم فاقد هرگونه مشکلی هست هم اطلاعاتو نشون میده هم به مشتری اطلاعاتو پیامک میده و هم ایمیل میکنه مشکل از سوی شماست یا اینکه از نسخه دیگری استفاده میکنید یا اینکه بعد محصولاتو قرار میدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sardarn
با تشکر از
نمایش مشخصات: m.hoseynpur - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
فایلی که پیوست شده اسکریپتی هست که کاملا درست هست.فایل دوم هم فایلی هست که بعد از خرید کارت شارژ اطلاعاتش رو برای صاحب سایت نیز می فرسته که مطلع بشه کارتی به فروش رفته.فقط باید اون فایل رو باز کنید و به جای ایمیل من ایمیل خودتون رو بنویسید
با تشکر از زحمات شما؛ یه سوال داشتم:
واسه اینکه نسخه جاری رو به این نسخه بدون باگ که شما دادین آپدیت کنیم به چه صورت باید عمل کنیم که مشکلی پیش نیاد؟