من یه vps از ایشون گرفتم ببینم کیفیت چطوره ، البته الان که چک کردم کلا قطعه ، جالب تر اینه سایتشون هم قطعه .
نمایش نسخه قابل چاپ
من یه vps از ایشون گرفتم ببینم کیفیت چطوره ، البته الان که چک کردم کلا قطعه ، جالب تر اینه سایتشون هم قطعه .
می دونم . من هم دقیقا همچین اوضاعی برام پیش اومد و پولم رو خوردن و یه بار هم زدن زیرش . سند و مدرک که بهشون نشون دادم دیگه جواب تیکت ندادن . چپ و راست و بی محابا دروغ می گن . اخر سر هم که دیگه ببینن هیچ راهی ندارن کاملا توهین آمیز به تیکت بی محلی می کنن . تا می تونین سند و مدرک جمع کنید . لازمتون میشه
بنده از ایشون ماه ها سرویس داشتم . نه اینکه بخوام از ایشون بد بگم یا خوب بگم . ولی به شرافتم قسم میخورم بسیار انسان پاکی هستند.
واسه من تو زمانی که زندگی روی هوا بود یه کاری کردند که تا آخر عمر مدیونشم. ایشون انسان مومنی هست بنظرم اگر مسئله ای هست بین خودتون حل و فصلش کنین.
اسناد و مدارک هست که بیشتر از یک ماه ازشون پول طلب داریم بابت سروری که برای ما درست نکردن و آخر سر که با سند و مدرک حرفمون رو ثابت می کنیم می گن دیتا سنتر از ما پول می خواد و ما رو درک کنید .
بهشون میگیم مشکل ما چه ربطی به دیتا سنتر داره و به ما سرور ندادید اما ما به شما پول دادیم پولمون رو بهمون بدید . کلا بی محلی می کنن و هیچ پاسخی نمی دن . این اسمش کلاه برداری هست دوست من .
به خداوندی خدا بالای 100 تا تیکت زدم اما انگار نه انگار . شدیدا افراد بی مسولیتی هستند .
آدم مومن و پاک نمیاد بگه میهن دانلود از ما سرویس داره و به اعتبار میهن دانلود سرویس بفروشه و بعدش اون افتضاح و رسوایی که همه می دونین پیش بیاد .
فروش همچنان ادامه داره...
کلاه برداری همچنان ادامه داره
یه تاپیک بزنین تا دستتون رو رو کنم. اگر بنده کارم درست نبود سیصدتا مشتری در حال حاظر نداشتم.
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
تو این کاره هستی که چیزی های که تو سایتت میزاری متعلق به مردم هست.نقل قول:
کلاه برداری همچنان ادامه داره
گفت میهن دانلود , خدا تو این ماه عزیز باز باید درباره چیزی صحبت کنم که رازی نیستم. زبون روزه میخوام پشت سر کسی صحبت نکنم.
ببخشید من دخالت میکنم من تازه سرورو از این اقا گرفتم اگه مدرکی دارید قرار بدید همه ببینن اگه هم ندارید ......