پاسخ : آفر کم نظیر روی سرور اختصاصی 40 هسته ای کولوکراسینگ امریکا | فضای nvme |پورت 10 گیگابیت | 50% تخفیف دائمی
از سرویس پلان اقتصادی سه عدد تهیه کردم و از آپ تایم و سرعت سرویس خیلی راضی هستم، تا فردا یکی دیگه هم قصد دارم تهیه کنم.
ممنون از سرویس خوبتون
پاسخ : آفر کم نظیر روی سرور اختصاصی 40 هسته ای کولوکراسینگ امریکا | فضای nvme |پورت 10 گیگابیت | 50% تخفیف دائمی
سرویس خوب و مقرون به صرفه ای هست فقط بعضی اوقات بدون اطلاع سرویستون ممکنه دان بشه یا اگه دانلودتون از سرور زیاد بشه احساس میکنن بهشون دیداس شده و سرویستون رو مسدود میکنن (با اینکه در تبلیغات گفته میشه پهنای باند نامحدوده ) به هر حال از قدیم گفتن هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smkh
سرویس خوب و مقرون به صرفه ای هست فقط بعضی اوقات بدون اطلاع سرویستون ممکنه دان بشه یا اگه دانلودتون از سرور زیاد بشه احساس میکنن بهشون دیداس شده و سرویستون رو مسدود میکنن (با اینکه در تبلیغات گفته میشه پهنای باند نامحدوده ) به هر حال از قدیم گفتن هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری
مسلما چنین چیزی نیست که سرویس شما بدون اطلاع داون بشود ، در طول چند ماه سرویس دهی فقط یکبار قطعی بخاطر تعویض کارت شبکه داشتیم و در بقیه موارد اپتایم 100% بوده است. ضمن اینکه بخاطر قطعی پیش امده برای جبران خسارت یک هفته به تایم سرویس همه کاربران اضافه کردیم.
در مورد پهنای باند هم بهتره مطالعه ای درباره قانون fair usage داشته باشید که ما در تاپیک فروش به صراحت نوشتیم که سرویس ها با استفاده منصفانه منابع ارائه میشود ، مسلما پورتی که 10 گیگابیت پهنای باند دارد شما به تنهایی اجازه ندارید دائما 1 گیگابیت رو اشغال کنید یا مثلا 50 ترابایت در ماه مصرف دیتا داشته باشید ، ما داریم ترافیک رو میخریم و انتظار نداشته باشید با 3.5 دلار پرداختیتون شما مصرف نامحدود داشته باشید.عنوان این مساله انصاف شمارو میرسونه...
ضمن اینکه تشخیص دیداس احساسی نیست و نوسط فایروال بصورت اتوماتیک مدیریت میشود و امکان ندارد فایروال ما اشتباهی سرویس شمارو مسدود کند;)
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid69
از سرویس پلان اقتصادی سه عدد تهیه کردم و از آپ تایم و سرعت سرویس خیلی راضی هستم، تا فردا یکی دیگه هم قصد دارم تهیه کنم.
ممنون از سرویس خوبتون
درود
سپاس از شما
در خدمت هستیم.:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
مسلما چنین چیزی نیست که سرویس شما بدون اطلاع داون بشود ، در طول چند ماه سرویس دهی فقط یکبار قطعی بخاطر تعویض کارت شبکه داشتیم و در بقیه موارد اپتایم 100% بوده است. ضمن اینکه بخاطر قطعی پیش امده برای جبران خسارت یک هفته به تایم سرویس همه کاربران اضافه کردیم. در مورد پهنای باند هم بهتره مطالعه ای درباره قانون fair usage داشته باشید که ما در تاپیک فروش به صراحت نوشتیم که سرویس ها با استفاده منصفانه منابع ارائه میشود ، مسلما پورتی که 10 گیگابیت پهنای باند دارد شما به تنهایی اجازه ندارید دائما 1 گیگابیت رو اشغال کنید یا مثلا 50 ترابایت در ماه مصرف دیتا داشته باشید ، ما داریم ترافیک رو میخریم و انتظار نداشته باشید با 3.5 دلار پرداختیتون شما مصرف نامحدود داشته باشید.عنوان این مساله انصاف شمارو میرسونه... ضمن اینکه تشخیص دیداس احساسی نیست و نوسط فایروال بصورت اتوماتیک مدیریت میشود و امکان ندارد فایروال ما اشتباهی سرویس شمارو مسدود کند;)
به هر حال من تجربه خودم رو گفتم چون قطعی سرویس نه به صورت ایمیل نه در پنل اطلاع رسانی سایت اطلاع داده نشده بود. اینها رو هم به این خاطر گفتم که شما سرویس بهتری به مشتری بدید.
در کل به شخصه از سرویس شما راضی هستم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smkh
به هر حال من تجربه خودم رو گفتم چون قطعی سرویس نه به صورت ایمیل نه در پنل اطلاع رسانی سایت اطلاع داده نشده بود. اینها رو هم به این خاطر گفتم که شما سرویس بهتری به مشتری بدید.
در کل به شخصه از سرویس شما راضی هستم.
5 بار اطلاعیه ارسال شده است ، بهتره ایمبلتون رو چک کنید.
ضمن اینکه مشکلات سخت افزاری بخشی از هر سرور اختصاصی است و ممکن است در هر ثانیه از شبانه روز رخ بدهد و بسیاری از مشکلات قابل پیش بینی و اطلاع رسانی قبلی نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
5 بار اطلاعیه ارسال شده است ، بهتره ایمبلتون رو چک کنید. ضمن اینکه مشکلات سخت افزاری بخشی از هر سرور اختصاصی است و ممکن است در هر ثانیه از شبانه روز رخ بدهد و بسیاری از مشکلات قابل پیش بینی و اطلاع رسانی قبلی نیست.
حق با شماست دوست عزیز متاسفانه ایمیلها به فولدر junk رفته بود و من متوجه نشدم. عذرخواهی میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smkh
حق با شماست دوست عزیز متاسفانه ایمیلها به فولدر junk رفته بود و من متوجه نشدم. عذرخواهی میکنم
خواهش میکنم ، موفق باشید.
فروش ادامه دارد...
پاسخ : آفر کم نظیر با قیمت رقابتی روی سرور اختصاصی 40 هسته ای | کولوکراسینگ امریکا | هارد nvme |پورت 10 گیگابیت | 50% تخفیف دائمی
سلام
برای مشاوره درخصوص نیاز به منابع و راهنمایی بیشتر امکانش هست ایدی تلگرام بدید؟
پاسخ : آفر کم نظیر با قیمت رقابتی روی سرور اختصاصی 40 هسته ای | کولوکراسینگ امریکا | هارد nvme |پورت 10 گیگابیت | 50% تخفیف دائمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahpoo
سلام
برای مشاوره درخصوص نیاز به منابع و راهنمایی بیشتر امکانش هست ایدی تلگرام بدید؟
درود بر شما
ایدی daniiit در خدمت هستم.
سلام
برای سرویس 1گیگ دوهسته 50 گیگ ساتا کد تخفیف وجود نداره؟