پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب | تحویل اتوماتیک | قابلیت سفارشی سازی مناب
با سلام
دوست من در بالا اوردن سایت هیچ موقع ای پی رو مسدود نمی کنن فقط دامنه رو ***** می کنند - مگر اینکه شما برای mtproto یا موارد مشابه استفاده بکنید.
برای هماهنگی بیشتر لطفا با ما از طریق تیکت در ارتباط باشید
پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب | تحویل اتوماتیک | قابلیت سفارشی سازی مناب
من یه vps هلند سفارش دادم تا ببینیم کیفیتتون چطوره :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MoriP
من یه vps هلند سفارش دادم تا ببینیم کیفیتتون چطوره :|
با سلام
امیدوارم باعث جلب رضایت شما شود
سلام
قیمت های تاپیک با سایت چرا متفاوت است ؟
با سلام
با توجه به افزایش قیمت دلار به حدود 14.5 تومان ما صرفا با مد نظر گرفتن تفاوت قیمت تمدید سرورها افزایش حدود 5 هزار تومانی رو انجام دادیم
در صورتی که کاهش و ثبات ادامه داشته باشد این مورد نیز به حالت قبل بر خواهد گشت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام
با توجه به افزایش قیمت دلار به حدود 14.5 تومان ما صرفا با مد نظر گرفتن تفاوت قیمت تمدید سرورها افزایش حدود 5 هزار تومانی رو انجام دادیم
در صورتی که کاهش و ثبات ادامه داشته باشد این مورد نیز به حالت قبل بر خواهد گشت
من دیروز دلار خریدم 13300!
پ.ن: از ساعت 12 دیشب تیکت دادم کسی جواب نمیده، بررسی کنید لطفا این تیکتهارو شاید یکی کار ضروری داشته باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR.S
من دیروز دلار خریدم 13300!
پ.ن: از ساعت 12 دیشب تیکت دادم کسی جواب نمیده، بررسی کنید لطفا این تیکتهارو شاید یکی کار ضروری داشته باشه.
بله دوست من کاملا حق با شماست - ما به شکل درصدی هم حتی اضافه نکردیم، صرفا ما به تفاوت هزینه تمدید ها رو اضافه کردیم. و برای هر کاربر در حد 5 هزار تومان اضافه شده است
و مورد بعدی اینکه این قیمت ها برای زمانی بود که ما با دلار حدود 10500 الی 10700 مبالغ رو پرداخت می کردیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
بله دوست من کاملا حق با شماست - ما به شکل درصدی هم حتی اضافه نکردیم، صرفا ما به تفاوت هزینه تمدید ها رو اضافه کردیم. و برای هر کاربر در حد 5 هزار تومان اضافه شده است
و مورد بعدی اینکه این قیمت ها برای زمانی بود که ما با دلار حدود 10500 الی 10700 مبالغ رو پرداخت می کردیم.
والا یکی از سرویس های من 10ت رفته بالا...
لطف کنید تیکت رو جواب بدین 13 ساعت ازش میگذره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR.S
والا یکی از سرویس های من 10ت رفته بالا...
لطف کنید تیکت رو جواب بدین 13 ساعت ازش میگذره.
احتمالا پس از سرویس های با رم بالاتر خریداری فرمودید و من فکر نمی کنم در اون حد برای شما فرق بکنه چرا که تغییرات ارزی باعث افزایش قیمت می شوند
در حالی که حدود قیمت ارزی بیش از 15 درصد تغییر کرده با اینحال برای شما کمتر از 8 درصد تغییرات داشته است
در مورد پاسخ گویی عموما سریع پاسخ گویی می شود ولی چون امروز روز جمعه هست تعداد دوستانی که پاسخ گو هستند و انجام می دهند به نصف تغییر می کند
برای همین باید صبوری کنید در اسرع وقت امروز پاسخ گویی می شود
سلام دوستانی که سرور سفارش دادند اگر راضی بودند از سرورها لطفا بصورت کامل از سرعت پورت و.. اطلاع رسانی کنند.مرسی
عکسی که گزاشتند پورت 10 گیگ است پس چرا نوشتند پورت سرورها 1 گیگ است؟