من وقتی زبان را بر روی فارسی قرار می دهم لیست ایمیل ها رو نشون نمیده و دیگر اینکه من چه جوری میتونم لیست اسم ایمیلها رو فارسی کنم تا برای تغییر مشکلی نداشته باشم و یا روی گرافیکش بیشتر کار کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
من وقتی زبان را بر روی فارسی قرار می دهم لیست ایمیل ها رو نشون نمیده و دیگر اینکه من چه جوری میتونم لیست اسم ایمیلها رو فارسی کنم تا برای تغییر مشکلی نداشته باشم و یا روی گرافیکش بیشتر کار کنم
سلام دوستان عزیز من می خوام یک سیستم whmcs فارسی راه اندازی کنم و یک قالب زیبا هم داشته باشه چه کسی می تواند این کار را انجام دهد لطفا قیمت پیشنهادی خود را اعلام کنید . اگر بتوانید تماس بگیرید بهتر است . 09196239814
whmcs را نصب کنید.
کاملا تمام قسمت ها فارسی باشد
به درگاه آنلاین بانک ملت یا پاسارگاد متصل باشد
قالب بخش کاربری هم شبیه به تلاش نت - پشتیبانی باشد
لایسنس هم دائمی و یا یک ساله با قیمت پایین باشد.
مجموعا همه کار را شما انجام دهید چقدر می گیرید؟
ممنون از راهنماییتان
می توانید id من را الان اد کنید تا سوال کنم
majid.ghaffari99
قیمت هنوز هم 20 تومان میباشد ..
کم نمیکنید:">
سلامنقل قول:
سلام
دوست عزیزم لازم به پرداخت پول نیست در ادرس زیر رایگان دریافت کنید
whmcs
ضمنن مشکل دوست عزیزparsrayaneh هم در انجمن فوق حل کردیم شما هم هر درخواستی دارید میتونید اونجا مطرح کنید
موفق باشید
من موندم الان مصطفی کجاست که اخطار بده , بهتر هست پست ها مشابه این هم اخطار داده بشه تا مقداری فرهنگ سازی بشه
1 - برای تبلیغ سایت خودتون میتونید راه های دیگه ای استفاده کنید (( در هر تاپیک یک لینک مرتبط به پست های سایت خودتون معرفی میکنید , اگر نیت کمک هست لینک های دانلود را مستقیم به کاربران ارائه کنید ))
2 - ارائه نسخه های نال شده در تاپیک فروش دیگران فکر نمی کنم حرکت زیبایی باشه ;) (( حداقل پیغام خصوصی ارسال کنید ))
3 - از شما که جزء اعضاء قدیمی انجمن هستید , این موارد زیاد زیبا نیست
موفق باشید
سلام
بله کاملا حق با شماست من اشتباه کردم پست هارو پاک کردم از صاحب تاپیک هم نهایت عذرخواهی رو میکنم از تذکر و تلنگر شما هم نهایت سپاسگذاری
موفق باشید
سلامنقل قول:
سلام
بله کاملا حق با شماست من اشتباه کردم پست هارو پاک کردم از صاحب تاپیک هم نهایت عذرخواهی رو میکنم از تذکر و تلنگر شما هم نهایت سپاسگذاری
موفق باشید
سپاس از لطف شما
انسان با فهم و شعور مثل شما کم پیدا میشه
اگر دقت کرده باشید این تاپیک برای من سودی نداره , کلی عرض کردم
باز هم تشکر از توجه شما
همیشه موفق باشید
ممنون از رحمان عزیز بابت اطلاع این موضوع و ممنون از شما دوست عزیز با فهم :d
حالا مشکل ما چی شده قیمت نهایی این هنوزم 20 تومان هست کم نشده :d :">
سلام
از طریق سایتشون اقدام کنید :
گسترش دهندگان وب ونون - سبد خرید
موفق باشید
با سپاس از رحمان عزیز و bepad برای پاک کردن پست ها زیاد حساسیتی روی این قضیه نیست ولی به صورت کلی بهتره تاپیک های جداگانه برای موارد دیگه دوستان بزنند.
من که عادت کردم :)
قیمت فارسی ساز از قدیم 20 بوده و هست و خواهد بود :) تغییری نکرده
=========================
اما چون دیدم زیاد فارسی ساز های رایگان دوستان لینک میدن اجباری در تهیه این فارسی ساز نیست دوستانی که تهیه کردند به این دلیل استفاده می کنن که فارسی ساز کامل و به روز شده آخرین نسخه ها باشه.
یک توضیح کلی هم بدم چون دیدم خیلی از دوستان به خاطر فارسی ساز های مختلف مشکل برخوردند:
یکی اینکه یک نسخه ای ما اوایل منتشر کردیم برای نسخه 4.4.1 و قدیمی تر
بخشی از این فارسی ساز توسط چندتا از سایتا منتشر شد اما هنوزم دارن این نسخه برای نسخ های جدید استفاده می کنند. با استفاده این نسخه چندتا مشکل در لود صفحاتتون پیش میاد و اینکه برای مثال صفحه قالب های ایمیل به کلی از کار میوفته. قالب v4_farsi اولین نسخه که منتشر شده هم الان خیلی دوستان دارن استفاده می کنند برای نسخه های جدید مثل 4.5.1 و 2 به درستی کار نمیکنه.
فارسی ساز ایمیل
یک نسخه قدیمی هم از فارسی ساز ایمیل تو نت وجود داره که علاوه بر اینکه قدیمی هست باعث مشکل در ارسال ایمیل ها میشه (به خاطر استفاده از فانکش های شمسی سازی در ایمیل ها) و این مشکل باعث میشه موقع سفارش ایمیل ها ارسال نشه و سفارش نیمه کاره میمونه.
========================
موفق باشید