پاسخ : *** ابری دی - فروش ویژه سرور مجازی - شروع قیمت از 10.000 تومان در ماه ***
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
دیگه دوران شما تموم شده وقتی قائم شدی باید فکر رضایتم می کردی :d
- - - Updated - - -
زبون درآوردی می تونی بگی توی نماد چطوری داری التماس می کنی؟
من دارم التماستون می کنم ؟!
لطفا مدارکتون ضمیمه کنید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shervin110
آقای کوچک زاده
برای من هم مبلغی نیست . ولی وقتی با پررویی تمام من رو متهم به باج گیری می کنی . باج گیری رو رو در رو نشون میدم .
مبلغ 7 ماه سرویس نه مبلغ دیتایی که از بین رفته . البته ادعا میکنی من قرارداد رو تایید کردم . در صورتی که تو اسکرین شات هایی که تایید شده هیچ متنی تو سیستم سفارشات شما نبود :->
من نمیدونم کدوم تاییدیه رو میفرمایید .
طبق ایمیل هایی که از سیستم شما ارسال شده و سیستم های مانیتورینگ رو دامین اصلی مربوط به سرور ، آپتایم سرویس کذایی شما معلوم و مشخصه .
شما هرچقدر هم بخواهی آب رو گل آلود کنی راه به جایی نمیبری . در باره تمدید سرویس
با خیلی از دوستان و عزیزان قدیمی انجمن کار کردم و ازشون سرویس گرفتمو مشکلات وقتی برای کسی پیش میاد من عادتی ندارم مشکل جدید براش ایجاد کنم . اشتباهی که کردم فکر کردم بهتر هست دست رو گلوت نگذارم تا مشکلاتت حل بشه . نمیدونستم سرور رو دایورت کردی به تخمت و رفتی پی زید بازی .
اگر سرور اصلی رو میخواستی کنسل کنی باید به تمامی مشتریانت ایمیل میزدی بابت جابجایی . ولی هیچ ایمیل و پیامکی برای من و خیلی از مشتریانت ارسال نکردی . این رو خودت تو تماس تلفنی ضبط شده اقرار کردی .
فکر کن چند سال بعد حتی نتونی حساب باز کنی . باید به نام دوست دخترت حساب داشته باشی . زیبا نیست :->:d
حرف زدن با شما کاملا بی فایدس وقتی هیچ مدارکی ندارید که چی کار کردین
تمامی حسابای من فعال هست.
شما قوانبن قبول کردین و سرویس خریداری کردید
این که به من پیام میدین بعد پاک می کنید دقیقا چی هست ؟!
به من مگه نمیگین یا 7 ماه مبلغ سرویس پس بده یا دادسرا ؟!
من دادسرا انتخاب می کنم.
تمام.
پاسخ : *** ابری دی - فروش ویژه سرور مجازی - شروع قیمت از 10.000 تومان در ماه ***
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
دیگه دوران شما تموم شده وقتی قائم شدی باید فکر رضایتم می کردی :d
- - - Updated - - -
زبون درآوردی می تونی بگی توی نماد چطوری داری التماس می کنی؟
شما گشاد تر از اونی هستین که اینجا نشون میدین :71: