پاسخ : مشکلات با آدونیس - محسن داوری و کلا هر چیزی که مربوط به محسن داوری میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IRNuller
آقا ببخشین که دارن تاپیکه چند وقت پیشا دوباره بالا میارم.ولی اینجا را دیدم خواستم اولا که بهتون بگم که من خودم نه آقای داوری رو میشناسم نه چیزی اما تمومه سیستمای این آقا رو دارم و همشون را هم نال و دیکد کردم.برای اثبات هم هر تیکه کدی از هر فایلی و از هر کدوم از سیستماش خواستید بگید تا براتون بزارمش.ولی تا به حال هیچکدوم از سیستماش رو پابلیک نکردم.من چون خودم برنامه نویسم دلم نمیاد همچین کاری کنم.
همچنین تمومه اسکریپتای آقای Ham3d Saati .یا Payware یا Aftab Shop V3 یا Abtin Gate یا هر کوفت و زهره ماری.واسه اثبات هم هر کدوم از صفحه هاشو خواستید بگید تا سورسشو براتون بزارم.
کلا از این حرفا بگذریم هدفم از زدنه این پست اینه که بعد از مدتها تصمیم به پابلیک کردن اسکریپتها کردم اما دو دلم .دلم نمیاد چنین کاری کنم.برای شروع هم از همین آدونیس دارم شروع می کنم.حالا می خواستم دوستان بیان و نظرشونو بگن که چیکار کنم؟؟؟
در ضمن قراره تو سایت اسکریپت دات کام پابلیک کنم :
بهترین اسکریپت های پولی ایرانی(کاملا نال شده)
ممنون
***ی فقط از دیوار بالا رقتن نیست
دلتون واسه ملت می سوزه ؟ می خواید نیازشون رو رفع کنید !؟ خودتون شروع کنید به نوشتن ، چندین ماه سر هر پروژه وقت بزارید رایگان بزارید ملت دانلود کنند !
آخه خیلی اسکریپت دارم .ببین 4 تا دی وی دی فول از اسکریپتای پولی هم اکنون موجود در ایران را دارم.ولی نمی دونم باید باهاشون چیکار کنم.هیچکدوم به دردم نمی خوره.من حتی دیتابیسه پرشین بلاگ رو هم دارم ولی چه فایده هیچ وقت به دردم نخورد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irnuller
آخه خیلی اسکریپت دارم .ببین 4 تا دی وی دی فول از اسکریپتای پولی هم اکنون موجود در ایران را دارم.ولی نمی دونم باید باهاشون چیکار کنم.هیچکدوم به دردم نمی خوره.من حتی دیتابیسه پرشین بلاگ رو هم دارم ولی چه فایده هیچ وقت به دردم نخورد.
با سلام
دوست عزیز فکر نکنم شما دلتون به حال مردم سوخته باشه
ولی 2 راه دارید که میتونید با این اسکریپت ها انجام بدید
اول اینکه اون هارو به فروش برسونید مطمئنن خیلی ها هستند که حاضرن بخاطر این اسکریپت ها پول بدن و بگذرید از اینکه کارتون چقد میتونه به طراح های این اسکریپت ها ضربه بزنه و کار بسیار ناپسندی هستش
کار دوم کل اسکریپت هارو با زدن shift+del از روی کامپیوترتون پاک کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
با سلام
دوست عزیز فکر نکنم شما دلتون به حال مردم سوخته باشه
ولی 2 راه دارید که میتونید با این اسکریپت ها انجام بدید
اول اینکه اون هارو به فروش برسونید مطمئنن خیلی ها هستند که حاضرن بخاطر این اسکریپت ها پول بدن و بگذرید از اینکه کارتون چقد میتونه به طراح های این اسکریپت ها ضربه بزنه و کار بسیار ناپسندی هستش
کار دوم کل اسکریپت هارو با زدن shift+del از روی کامپیوترتون پاک کنید
آقا اینجور که نمیشه ،پس این همه زحمتی که واسه هک اینا و نال کردن و دیکدشون کشیدم چی میشه؟؟؟
بچه ها 4 تا دی وی دی کم نیستاااا .فکرشو کنید.مثلا همین پی وار که دیگه کلی حجم داره فشردش حدود 47 مگ هست و اکستراکت شدش حدوده 80 مگ فک کنم.حالا حساب کنید .یه دی وی دی 4500 مگ اگه اشتباه نکنم جا میگیره.البته بینشون چندین مورد فول بک آپ سایتها و اسکریپتای خارجی هم هستند.نمیشه گفت تمومش ایرانیه.
آقایون نظر بدین چیکارشون کنم که دلمم آخر سر نسوزه و پشیمون نشم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IRNuller
آقا اینجور که نمیشه ،پس این همه زحمتی که واسه هک اینا و نال کردن و دیکدشون کشیدم چی میشه؟؟؟
بچه ها 4 تا دی وی دی کم نیستاااا .فکرشو کنید.مثلا همین پی وار که دیگه کلی حجم داره فشردش حدود 47 مگ هست و اکستراکت شدش حدوده 80 مگ فک کنم.حالا حساب کنید .یه دی وی دی 4500 مگ اگه اشتباه نکنم جا میگیره.البته بینشون چندین مورد فول بک آپ سایتها و اسکریپتای خارجی هم هستند.نمیشه گفت تمومش ایرانیه.
آقایون نظر بدین چیکارشون کنم که دلمم آخر سر نسوزه و پشیمون نشم؟
شما بیا بفروش به من بعد پاک کن :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sainaweb
شما بیا بفروش به من بعد پاک کن :دی
میل بزن به irnuller@gmail.com